Wild Wadi Waterpark Dubai

În imediata vecinătate a hotelului Burj al Arab și a Jumeirah Beach Hotel vă așteaptă unul din cele mai moderne parcuri tematice ale lumii, Wild Wadi Dubai. Întregul parc a fost realizat urmând legenda lui Juha, companionul faimosului Sinbad marinarul. Cele 5 hectare încearcă să semene cât mai bine cu un ued (traducerea din limba arabă pentru „wadi”) în perioada ploioasă, plin de vegetație luxuriantă, în mijlocul ruinelor unei civilizații pierdute.

Apa cu o temperatură constantă de 28 de grade Celsius asigură cele mai bune condiții, indiferent de starea vremii. Cele 24 de facilități spectaculoase furnizează distracție pentru turiștii de toate vârstele, culminând cu cel mai palpitant tobogan din Orientul Mijlociu, singurul de acest tip din afara Americii de Nord - Jumeirah Sceirah - în care se ating viteze de 80 kmph. De la roller-coastere la excursii în plină viteză în subteran, surfing și carusele ce sfidează gravitația, Wild Wadi Waterpark poate fi, pentru mulți dintre noi, cea mai captivantă experiență într-un parc tematic.

Succesul de care s-a bucurat Wild Wadi în Dubai a dus la deschiderea unor parcuri acvatice noi, atât în capitala Abu Dhabi, cât și în orașul Al Ain. Celelalte două parcuri acvatice de răsunet ale țării se află și ele la o distanță rezonabilă, accesibile în timpul unei excursii de o zi din Dubai, Dreamland în Umm Al Quwain și Land Water Park în RAK (Ras Al Khaimah).

Accesul în Wild Wadi Waterpark Dubai este gratuit dacă sunteți cazați în Burj al Arab sau Jumeirah Beach Hotel. Pentru vizitatorii din afara celor două hoteluri menționate, prețul de intrare este aproximativ 60 de dolari americani, cu o reducere de 25% pentru copiii de sub 1,1 metri înălțime. Parcul poate fi vizitat începând cu ora 11:00, până la ora 18:00, 19:00 sau 22:00, în funcție de perioada din an în care îl vizitați.

Alte informatii utile despre Dubai


Informatii utile Dubai


Obiective turistice Dubai