Agentie de turism online
021.311.7464
Luni - Vineri: 9 - 18
Program Pentru Seniori Romania

Program Pentru Seniori Romania-5 Hoteluri Disponibile

Comparam preturile pentru  Romania  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!
Ordoneaza dupa:  
Afisare 1-5 hoteluri din 5 hoteluri din Romania
Pagini: 1


Hotel Parang
Situat in centrul statiunii balneo-climaterice Baile Olanesti, un oras bogat prin istorie si cu un turism prosper, Hotelul Parang, ofera conditii bune de cazare si tratament, oferind un restaurant, un bar şi o saună, precum si acces gratuit la internet WiFi în toate zonele şi parcare privată gratuită.
Recomandat pentru: Buget Redus
Hotel Saras Sons
Hotelul Sara Sons din statiunea balneo-climaterica Balile Herculane (una dintre cela mai vechi statiuni balneare din Europa), ofera o piscină în aer liber şi un centru de wellness, un restaurant care serveşte preparate din bucătăria românească, precum şi un centru de fitness.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Hotel Ferdinand
Renovat complet, situat in mijlocul unei gradini frumos amenajate pe malul Cernei dar si la poalele muntilor, Hotelul Ferdinand, ofera cazare si servicii de calitate, baza de tratament proprie, piscina cu apa termala, gradina de vara, miniclub pentru copii, sala de fitness, internet wireless in camere.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Hotel Dorna
Hotelul Dorna din Vatra Dornei, prin confortul oferit, asigaurand servicii de mare calitate a devenit unul dintre cela mai solicitate locatii din Vatra Dornei si ofera acces la piscină şi la sala de gimnastică. Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Hotel Domogled
Hotelul Domogled din statiunea Balle herculane, situat la 1 kilometru de centrul statiunii Baile Herculane, inconjurat de Muntii Mehedinti la est si Muntii Cernei la vest, renovat complet in anul 2013, ofera cazare in camere curate dotate cu mobilier frumos, baie/dus, radio, TV, telefon
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Afisare 1-5 hoteluri din 5 hoteluri din Romania
* arata hoteluri din Romania pe pagina
Pagini: 1