Agenție de Turism. Verifici tariful pe site, primești răspunsul în timpul real

Oferte Sejur Program Pentru Seniori - Romania 2018 - 4 Hoteluri Disponibile

Comparam preturile pentru  Romania  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Program pentru Seniori Romania?
(Scor: 4.551 / 2 voturi)
Atragand anual sute de turisi, (in special cei cu bilete de tratament) datorita preturilor accesibile pe care le practica, Hotel Venus din statiune Slanic Moldova, oferă baza de tratament, restaurant și un centru spa. În zonele publice este disponibil WiFi gratuit.
Recomandat pentru: Buget Redus
Situat in centrul statiunii balneo-climaterice Baile Olanesti, un oras bogat prin istorie si cu un turism prosper, Hotelul Parang, ofera conditii bune de cazare si tratament, oferind un restaurant, un bar şi o saună, precum si acces gratuit la internet WiFi în toate zonele şi parcare privată gratuită.
Recomandat pentru: Buget Redus
Hotelul Roman, situat in statiunea balneo-climaterica Herculane, pune la dispozitiea turistilor apartamente si camere duble orientate spre minunatul peisaj al Vaii Cernei, conditiile de cazare oferite fiind optime pentru turismul balnear dar si pentru odihna.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Hotelul Domogled din statiunea Balle herculane, situat la 1 kilometru de centrul statiunii Baile Herculane, inconjurat de Muntii Mehedinti la est si Muntii Cernei la vest, renovat complet in anul 2013, ofera cazare in camere curate dotate cu mobilier frumos, baie/dus, radio, TV, telefon
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta!