Agentie de turism online
021.311.7464
Luni - Vineri: 9 - 18
seniori spania

Seniori Spania - programe sociale-3 Hoteluri Disponibile

Comparam preturile pentru  Spania  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtrare dupa:-
Data Check-in
Transport
Categorie Hotel
Recomandat pentru


Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Program pentru Seniori Spania?
(Scor: 4.251 / 5 voturi)
Ordoneaza dupa:  
Afisare 1-3 hoteluri din 3 hoteluri din Spania
Pagini: 1


Seniori Costa del Sol
Costa del Sol ("Coasta Soarelui"), este o regiune în partea de sud a Spaniei, în Andaluzia, care cuprinde oraşele de coastă şi comunităţi de-a lungul coastei mediteraneene din provincia Malaga. Costa del Sol este situata între două coaste mai puţin cunoscute: Costa de la Luz şi Costa Tropical, regiunea a fost complet transformată în ultima parte a secolului XX inntr-o destinaţie turistică de renume mondial.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Seniori Barcelona Madrid
Cazare poate fi facuta la Hotelul Luna Club ( sau alt hotel similar de 4* din zona). Hotelul Luna Club este situat la nord de Barcelona, la aproximativ 70 de km, intre statiunile Santa Susanna si Malgrat de Mar.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Seniori Madrid Barcelona
Madridul, capitala Spaniei, situat in inima tarii, avand posibilitatea de a controla toate drumurile dintr-o parte in alta a Spaniei. S Madrileniisunt oameni amabili, spirituali, cu multe obiceiuri, intre care tipic este acela de a petrece ore in sir in cafenele. Cazare poate fi facuta la Hotelul Luna Club ( sau alt hotel similar de 4* din zona). Hotelul Luna Club este situat la nord de Barcelona, la aproximativ 70 de km, intre statiunile Santa Susanna si Malgrat de Mar.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Afisare 1-3 hoteluri din 3 hoteluri din Spania
* arata hoteluri din Spania pe pagina
Pagini: 1