Agenție de Turism. Verifici tariful pe site, primești răspunsul în timpul real

Seniori Italia - programe sociale - 3 Hoteluri Disponibile

Comparam preturile pentru  Italia  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Program pentru Seniori Italia?
(click pe stele pentru a vota)
Sicilia, cea mai mare insula din Marea Mediterana, este situata in partea de sud a Italiei, cu capitala la Palermo. Principalele sale orase sunt: Catania, Messina, Siracusa, Palermo, Marsala, Trapani si nu in ultimul rand Taormina, una dintre cele mai cunoscute statiuni marine . Insulele Eoliene si Egadi fac parte din Sicilia.
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Toscana este o regiune în centrul Italiei. De multe ori a fost privită ca una dintre cele mai frumoase părți ale Italiei. Toscana a fost probabil regiunea în care Renașterea italiană a produs cele mai bune rezultate. Patrimoniul artistic al regiunii include arhitectură, pictură și sculptură, adunate în numeroase muzee faimoase cum ar fi Uffizi din Florența.
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Cazarea poate fi facuta la Hotelul,(Mont Blanc 4*, Hotel Alpe Chiara 4* - sau similar 4*). Hotelul, ofera receptie deschisa nonstop, schimb valutar, seif, camera de bagaje, serviciu de concierge.
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare