Oferte Seniori - pachete Seniori Voyage 2018


Caută Oferte Seniori:


Seniori Qawra Click pentru oferte

Seniori Qawra

Oferte Seniori Qawra - Malta
Seniori Lisabona Click pentru oferte

Seniori Lisabona

Lisabona este cea mai însorită capitală europeană. Pe lângă cartierele vechi și pitorești, Lisabona are o așezare geografica deosebită, fiind construită pe șapte coline. Orasul se mandreste cu o atmosferă romantică și primitoare, ceea ce face sa fie o destinatie de vacanta foarte apreciata de turisti.
Oferte Seniori Lisabona - Portugalia
Seniori Moscova - Sankt Petersburg Click pentru oferte

Seniori Moscova - Sankt Petersburg

Descopera Moscova, un oras definit prin mister. Lasa-te absorbit de atmosfera unei Rusii comuniste, cu o arhitectura solida, sculpturi reci si o grandoare neobosita pe care o gasesti la fiecare pas
Seniori Amalfi Click pentru oferte

Seniori Amalfi

Oferte Seniori Amalfi - Italia
Seniori Sanremo Click pentru oferte

Seniori Sanremo

Oferte Seniori Sanremo - Italia
Seniori Balaton Click pentru oferte

Seniori Balaton

Oferte Seniori Balaton - Ungaria
Seniori Milano Click pentru oferte

Seniori Milano

Oferte Seniori Milano - Italia
Seniori Abu Dhabi Click pentru oferte

Seniori Abu Dhabi

Seniori Dubai Click pentru oferte

Seniori Dubai

Dubai este un oraș futurist ai cărui zgârie-nori se înalță deasupra deșertului arab. Este un oraș al superlativelor, fiind casa celei mai mari fântâni arteziene muzicale din lume, a celei mai înalte clădiri, Burj Khalifa, a hotelului de 7 stele (Burj al Arab) si a celei mai mari insule artificiale, Palm Islands.


Oferte Seniori

Programe pentru Seniori în Europa

Sejururi atractive, la preţuri pentru pensionari, pentru relaxare după o viaţă de muncă. Seniorul poate fi însoţit de întreaga familie de juniori, la aceleaşi preţuri. Cele mai numeroase şi deosebit de bine organizate sunt ofertele pentru Spania (Mallorca, Costa del Sol, Costa Brava) si Cipru (Limassol, Larnaca). Sfatul nostru este: invitaţi un senior din familie şi însoţiţi-l într-o astfel de călătorie. Ofertele pentru programele turistice pentru seniori, au început să se răspândească în întreaga lume! Beneficiază acum de ofertele de seniori pentru Israel, şi vizitează locurile sfinte.


Informaţii şi condiţii generale pentru Programele pentru Seniori


Programul pentru Seniori se adresează cetăţenilor europeni de peste 55 ani (şi nu numai) prin care pot beneficia de un pachet complet de servicii turistice pentru a îşi petrece vacanţa cu reduceri substanţiale în perioada octombrie-mai, putând vizita cele mai cunoscute locuri turistice şi istorice.

Prin această iniţiativă, se oferă tuturor posibilitatea de a descoperi lumea şi frumuseţile ei, aceste tipuri de programe încadrându-se în "turism social".

În ultima vreme s-au mai adus modificări asupra condiţiilor acestor programe, astfel că, pentru a putea beneficia de aceste super reduceri, cel puţin unul din cei 2 ocupanţi ai unei camere duble trebuie să aibă vârsta minimă de 55 ani.

Există posibilitatea ca la unele oferte să achiziţionaţi "Senior Voyage Club Card", astfel beneficiind de anumite extra oferte.