Oferte Seniori - pachete Seniori Voyage 2018


Caută Oferte Seniori:


Seniori Costa del Sol Click pentru oferte

Seniori Costa del Sol

Regiunea datează din timpul fenicienilor si a fost locuita de greci, romani și mauri, toți aceștia punandu-si amprenta asupra arhitecturii și culturii din zona. Cu o gamă largă de facilități și atracții turistice, Costa del Sol ofera pentru toate gusturile si varstele ceva care sa incante.
Seniori Qawra Click pentru oferte

Seniori Qawra

Oferte Seniori Qawra - Malta
Seniori Moscova - Sankt Petersburg Click pentru oferte

Seniori Moscova - Sankt Petersburg

Descopera Moscova, un oras definit prin mister. Lasa-te absorbit de atmosfera unei Rusii comuniste, cu o arhitectura solida, sculpturi reci si o grandoare neobosita pe care o gasesti la fiecare pas
Seniori Costa Blanca Click pentru oferte

Seniori Costa Blanca

Oferte Seniori Costa Blanca - Spania
Seniori Mellieha Click pentru oferte

Seniori Mellieha

Oferte Seniori Mellieha - Malta
Seniori Hurghada Click pentru oferte

Seniori Hurghada

Oferte Seniori Hurghada - Egipt
Seniori Apuseni Click pentru oferte

Seniori Apuseni

Oferte Seniori Apuseni - Romania
Seniori Balaton Click pentru oferte

Seniori Balaton

Oferte Seniori Balaton - Ungaria
Seniori Milano Click pentru oferte

Seniori Milano

Oferte Seniori Milano - Italia
Seniori Abu Dhabi Click pentru oferte

Seniori Abu Dhabi

Seniori Costa Brava Click pentru oferte

Seniori Costa Brava

Costa Brava este o statiune recunoscuta pentru numarul mare de zile insorite pe an, dar nu-si pierde atractivitatea nici in zilele mai putin insorite, pentru ca temperatura nu scade sub 15 grade. Este un loc minunat, unde pictori precum Dali au trait si au fost inspirati sa creeze opere nemuritoare.
Oferte Seniori Costa Brava - Spania
Seniori Insula Tenerife Click pentru oferte

Seniori Insula Tenerife

Seniori Roma Click pentru oferte

Seniori Roma

Oferte Seniori Roma - Italia


Oferte Seniori

Programe pentru Seniori în Europa

Sejururi atractive, la preţuri pentru pensionari, pentru relaxare după o viaţă de muncă. Seniorul poate fi însoţit de întreaga familie de juniori, la aceleaşi preţuri. Cele mai numeroase şi deosebit de bine organizate sunt ofertele pentru Spania (Mallorca, Costa del Sol, Costa Brava) si Cipru (Limassol, Larnaca). Sfatul nostru este: invitaţi un senior din familie şi însoţiţi-l într-o astfel de călătorie. Ofertele pentru programele turistice pentru seniori, au început să se răspândească în întreaga lume! Beneficiază acum de ofertele de seniori pentru Israel, şi vizitează locurile sfinte.


Informaţii şi condiţii generale pentru Programele pentru Seniori


Programul pentru Seniori se adresează cetăţenilor europeni de peste 55 ani (şi nu numai) prin care pot beneficia de un pachet complet de servicii turistice pentru a îşi petrece vacanţa cu reduceri substanţiale în perioada octombrie-mai, putând vizita cele mai cunoscute locuri turistice şi istorice.

Prin această iniţiativă, se oferă tuturor posibilitatea de a descoperi lumea şi frumuseţile ei, aceste tipuri de programe încadrându-se în "turism social".

În ultima vreme s-au mai adus modificări asupra condiţiilor acestor programe, astfel că, pentru a putea beneficia de aceste super reduceri, cel puţin unul din cei 2 ocupanţi ai unei camere duble trebuie să aibă vârsta minimă de 55 ani.

Există posibilitatea ca la unele oferte să achiziţionaţi "Senior Voyage Club Card", astfel beneficiind de anumite extra oferte.