Agentie de turism online
021.311.7464
Luni - Vineri: 9 - 18

Oferte Seniori - pachete Seniori Voyage 2016-2017


Caută Oferte Seniori:


Seniori Costa del Sol Click pentru oferte

Seniori Costa del Sol

Regiunea datează din timpul fenicienilor si a fost locuita de greci, romani și mauri, toți aceștia punandu-si amprenta asupra arhitecturii și culturii din zona. Cu o gamă largă de facilități și atracții turistice, Costa del Sol ofera pentru toate gusturile si varstele ceva care sa incante.
3 Oferte Seniori Costa del Sol - Spania
Seniori Dubai Click pentru oferte

Seniori Dubai

Dubai este un oraș futurist ai cărui zgârie-nori se înalță deasupra deșertului arab. Este un oraș al superlativelor, fiind casa celei mai mari fântâni arteziene muzicale din lume, a celei mai înalte clădiri, Burj Khalifa, a hotelului de 7 stele (Burj al Arab) si a celei mai mari insule artificiale, Palm Islands.
Seniori Bucovina Click pentru oferte

Seniori Bucovina

Bucovina a intrat în atenţia turiştilor în primul rând datorită lăcaşelor sale de cult vechi, ctitorite acum sute de ani de domnitori şi figuri istorice importante. Cu o arhitectură specifică, cu fresce unice, bisericile şi mănăstirile din nordul Moldovei sunt de neratat.
3 Oferte Seniori Bucovina - Romania
Seniori Portugalia Click pentru oferte

Seniori Portugalia

2 Oferte Seniori Portugalia - Portugalia
Seniori Napoli Click pentru oferte

Seniori Napoli

Cu o clima tipic mediteraneeana, aflandu-se pozitionat intre doua regiuni vulcanice, Vesuvius si Campi Flegrei, Napoli invita turistii sa-i descopere frumusetea mergand pe strazile sale vechi, privind doar sau vizitandu-le si in interior, acele palate, castele si basilici care dau orasului un aer magic.
2 Oferte Seniori Napoli - Italia
Seniori Costa Brava Click pentru oferte

Seniori Costa Brava

Costa Brava este o statiune recunoscuta pentru numarul mare de zile insorite pe an, dar nu-si pierde atractivitatea nici in zilele mai putin insorite, pentru ca temperatura nu scade sub 15 grade. Este un loc minunat, unde pictori precum Dali au trait si au fost inspirati sa creeze opere nemuritoare.
2 Oferte Seniori Costa Brava - Spania
Seniori Costa Blanca Click pentru oferte

Seniori Costa Blanca

2 Oferte Seniori Costa Blanca - Spania
Seniori Toscana Click pentru oferte

Seniori Toscana

Regiunea Toscana din Italia abunda in frumuseti, asa cum face de mai bine de 1000 de ani. Arhitectura, istoria, oamenii, bucataria, fiecare dintre ele incanta si farmeca peste masura, Toscana fiind locul de nastere al perioadei de exceptie a Renasterii.
2 Oferte Seniori Toscana - Italia
Seniori Pattaya Click pentru oferte

Seniori Pattaya

2 Oferte Seniori Pattaya - Thailanda
Seniori Madrid Barcelona Click pentru oferte

Seniori Madrid Barcelona

Madrid este un oras care stie sa acapareze turistii si sa ii farmece cu istoria sa. Exista o multime de muzee, parcuri, piete faimoase si excursii pentru a-i tine ocupati zile intregi. Exista o multime de oportunitati pentru a face tururi ale orasului si de a-i descoperi frumusetea. Pentru iubitorii de arta, muzeele sunt cele mai indicate locatii.
Seniori Glasgow Click pentru oferte

Seniori Glasgow

1 Oferte Seniori Glasgow - Scotia
Seniori Barcelona Madrid Click pentru oferte

Seniori Barcelona Madrid

Barcelona este o oportunitate unică pentru turisti de a se plimba de la rămășițele romane spre cetatea medievală și spre orașul modern. O trăsătură notabilă este Les Rambles, o serie de bulevarde care pleacă din centrul orașului spre frontul de apă. Remarcabilă este si moștenirea orașului lasata de arhitectul Antoni Gaudi precum si imensa, dar încă neterminata biserică Sagrada Familia.
Seniori Oltenia Click pentru oferte

Seniori Oltenia

Oltenia este una dintre cele mai frumoase regiuni din România cu o mare varietate de atracții turistice, de la mănăstiri superbe la rezervații naturale de o frumusețe rară. Manastirea Hurezi, Culele de la Maldaresti sau Pestera de la Polovraci sunt doar cateva dintre atratiile turistice care nu trebuiesc ratate.
1 Oferte Seniori Oltenia - Romania
Seniori Lisabona Click pentru oferte

Seniori Lisabona

Lisabona este cea mai însorită capitală europeană. Pe lângă cartierele vechi și pitorești, Lisabona are o așezare geografica deosebită, fiind construită pe șapte coline. Orasul se mandreste cu o atmosferă romantică și primitoare, ceea ce face sa fie o destinatie de vacanta foarte apreciata de turisti.
1 Oferte Seniori Lisabona - Portugalia
Seniori Aosta Click pentru oferte

Seniori Aosta

1 Oferte Seniori Aosta - Italia
Seniori Maramures Click pentru oferte

Seniori Maramures

Maramuresul este locul unde traditiile, portul si arta populara se pastreaza ca nicaieri altundeva in România. Frumusetea peisajului, specificul traditiilor culturale si etnografice dau Maramuresului acea nota aparte, rar intalnita in alte zone ale tarii.
1 Oferte Seniori Maramures - Romania
Seniori Sibiu Click pentru oferte

Seniori Sibiu

In Sibiu, dar si in Marginimea Sibiului se pot vizita foarte multe obiective turistice precum Muzeul ASTRA sau cetatea din Biertan. In satele din jurul Sibiului se gasesc biserici de o frumusete rara, cetati medievale in diferite stadii de conservare, peisaje extraordinare si, mai ales, oameni simpli si buni.
1 Oferte Seniori Sibiu - Romania
Seniori Sicilia Click pentru oferte

Seniori Sicilia

Sicilia este cea mai mare insulă din Marea Mediterană și este locația ce satisface din plin cerințele celor pasionați de artă, cultură, tradiție sau istorie. Sicilia este un tărâm aparte, o peninsulă separată de restul Italiei nu numai de mare, ci și de secole de experiențe istorice și culturale.
1 Oferte Seniori Sicilia - Italia


Oferte Seniori

Programe pentru Seniori în Europa

Sejururi atractive, la preţuri pentru pensionari, pentru relaxare după o viaţă de muncă. Seniorul poate fi însoţit de întreaga familie de juniori, la aceleaşi preţuri. Cele mai numeroase şi deosebit de bine organizate sunt ofertele pentru Spania (Mallorca, Costa del Sol, Costa Brava) si Cipru (Limassol, Larnaca). Sfatul nostru este: invitaţi un senior din familie şi însoţiţi-l într-o astfel de călătorie. Ofertele pentru programele turistice pentru seniori, au început să se răspândească în întreaga lume! Beneficiază acum de ofertele de seniori pentru Israel, şi vizitează locurile sfinte.


Informaţii şi condiţii generale pentru Programele pentru Seniori


Programul pentru Seniori se adresează cetăţenilor europeni de peste 55 ani (şi nu numai) prin care pot beneficia de un pachet complet de servicii turistice pentru a îşi petrece vacanţa cu reduceri substanţiale în perioada octombrie-mai, putând vizita cele mai cunoscute locuri turistice şi istorice.

Prin această iniţiativă, se oferă tuturor posibilitatea de a descoperi lumea şi frumuseţile ei, aceste tipuri de programe încadrându-se în "turism social".

În ultima vreme s-au mai adus modificări asupra condiţiilor acestor programe, astfel că, pentru a putea beneficia de aceste super reduceri, cel puţin unul din cei 2 ocupanţi ai unei camere duble trebuie să aibă vârsta minimă de 55 ani.

Există posibilitatea ca la unele oferte să achiziţionaţi "Senior Voyage Club Card", astfel beneficiind de anumite extra oferte.