Oferte Seniori - pachete Seniori Voyage 2018


Caută Oferte Seniori:


Seniori Costa del Sol Click pentru oferte

Seniori Costa del Sol

Regiunea datează din timpul fenicienilor si a fost locuita de greci, romani și mauri, toți aceștia punandu-si amprenta asupra arhitecturii și culturii din zona. Cu o gamă largă de facilități și atracții turistice, Costa del Sol ofera pentru toate gusturile si varstele ceva care sa incante.
Seniori Qawra Click pentru oferte

Seniori Qawra

Oferte Seniori Qawra - Malta
Seniori Moscova - Sankt Petersburg Click pentru oferte

Seniori Moscova - Sankt Petersburg

Descopera Moscova, un oras definit prin mister. Lasa-te absorbit de atmosfera unei Rusii comuniste, cu o arhitectura solida, sculpturi reci si o grandoare neobosita pe care o gasesti la fiecare pas
Seniori Costa Brava Click pentru oferte

Seniori Costa Brava

Costa Brava este o statiune recunoscuta pentru numarul mare de zile insorite pe an, dar nu-si pierde atractivitatea nici in zilele mai putin insorite, pentru ca temperatura nu scade sub 15 grade. Este un loc minunat, unde pictori precum Dali au trait si au fost inspirati sa creeze opere nemuritoare.
Oferte Seniori Costa Brava - Spania
Seniori Mellieha Click pentru oferte

Seniori Mellieha

Oferte Seniori Mellieha - Malta
Seniori Istanbul Click pentru oferte

Seniori Istanbul

Oferte Seniori Istanbul - Turcia
Seniori Sicilia Click pentru oferte

Seniori Sicilia

Sicilia este cea mai mare insulă din Marea Mediterană și este locația ce satisface din plin cerințele celor pasionați de artă, cultură, tradiție sau istorie. Sicilia este un tărâm aparte, o peninsulă separată de restul Italiei nu numai de mare, ci și de secole de experiențe istorice și culturale.
Oferte Seniori Sicilia - Italia
Seniori Napoli Click pentru oferte

Seniori Napoli

Cu o clima tipic mediteraneeana, aflandu-se pozitionat intre doua regiuni vulcanice, Vesuvius si Campi Flegrei, Napoli invita turistii sa-i descopere frumusetea mergand pe strazile sale vechi, privind doar sau vizitandu-le si in interior, acele palate, castele si basilici care dau orasului un aer magic.
Oferte Seniori Napoli - Italia
Seniori Tara Bascilor Click pentru oferte

Seniori Tara Bascilor

Aflată la graniţa cu Franţa, Țara Bascilor este un tărâm care, deşi aparţine Spaniei, se diferenţiază de aceasta prin unicitatea culturală. Regiunea oferă nenumărate alternative de petrecere a timpului liber, atât pentru tineri cat si pentru familiile care preferă un loc bogat din punct de vedere cultural.
Seniori Apuseni Click pentru oferte

Seniori Apuseni

Oferte Seniori Apuseni - Romania
Seniori Madrid Barcelona Click pentru oferte

Seniori Madrid Barcelona

Madrid este un oras care stie sa acapareze turistii si sa ii farmece cu istoria sa. Exista o multime de muzee, parcuri, piete faimoase si excursii pentru a-i tine ocupati zile intregi. Exista o multime de oportunitati pentru a face tururi ale orasului si de a-i descoperi frumusetea. Pentru iubitorii de arta, muzeele sunt cele mai indicate locatii.
Seniori Elvetia de Sud Click pentru oferte

Seniori Elvetia de Sud

Seniori Lapithos Click pentru oferte

Seniori Lapithos

Oferte Seniori Lapithos - Cipru
Seniori Balaton Click pentru oferte

Seniori Balaton

Oferte Seniori Balaton - Ungaria
Seniori Lisabona Click pentru oferte

Seniori Lisabona

Lisabona este cea mai însorită capitală europeană. Pe lângă cartierele vechi și pitorești, Lisabona are o așezare geografica deosebită, fiind construită pe șapte coline. Orasul se mandreste cu o atmosferă romantică și primitoare, ceea ce face sa fie o destinatie de vacanta foarte apreciata de turisti.
Oferte Seniori Lisabona - Portugalia
Seniori Toscana Click pentru oferte

Seniori Toscana

Regiunea Toscana din Italia abunda in frumuseti, asa cum face de mai bine de 1000 de ani. Arhitectura, istoria, oamenii, bucataria, fiecare dintre ele incanta si farmeca peste masura, Toscana fiind locul de nastere al perioadei de exceptie a Renasterii.
Oferte Seniori Toscana - Italia
Seniori Insula Tenerife Click pentru oferte

Seniori Insula Tenerife

Seniori Roma Click pentru oferte

Seniori Roma

Oferte Seniori Roma - Italia


Oferte Seniori

Programe pentru Seniori în Europa

Sejururi atractive, la preţuri pentru pensionari, pentru relaxare după o viaţă de muncă. Seniorul poate fi însoţit de întreaga familie de juniori, la aceleaşi preţuri. Cele mai numeroase şi deosebit de bine organizate sunt ofertele pentru Spania (Mallorca, Costa del Sol, Costa Brava) si Cipru (Limassol, Larnaca). Sfatul nostru este: invitaţi un senior din familie şi însoţiţi-l într-o astfel de călătorie. Ofertele pentru programele turistice pentru seniori, au început să se răspândească în întreaga lume! Beneficiază acum de ofertele de seniori pentru Israel, şi vizitează locurile sfinte.


Informaţii şi condiţii generale pentru Programele pentru Seniori


Programul pentru Seniori se adresează cetăţenilor europeni de peste 55 ani (şi nu numai) prin care pot beneficia de un pachet complet de servicii turistice pentru a îşi petrece vacanţa cu reduceri substanţiale în perioada octombrie-mai, putând vizita cele mai cunoscute locuri turistice şi istorice.

Prin această iniţiativă, se oferă tuturor posibilitatea de a descoperi lumea şi frumuseţile ei, aceste tipuri de programe încadrându-se în "turism social".

În ultima vreme s-au mai adus modificări asupra condiţiilor acestor programe, astfel că, pentru a putea beneficia de aceste super reduceri, cel puţin unul din cei 2 ocupanţi ai unei camere duble trebuie să aibă vârsta minimă de 55 ani.

Există posibilitatea ca la unele oferte să achiziţionaţi "Senior Voyage Club Card", astfel beneficiind de anumite extra oferte.