Agenție de Turism. Verifici tariful pe site, primești răspunsul în timpul real

Oferte Seniori - pachete Seniori Voyage 2018


Caută Oferte Seniori:


Seniori Larnaca Click pentru oferte

Seniori Larnaca

9 Oferte Seniori Larnaca - Cipru
Seniori Costa del Sol Click pentru oferte

Seniori Costa del Sol

Regiunea datează din timpul fenicienilor si a fost locuita de greci, romani și mauri, toți aceștia punandu-si amprenta asupra arhitecturii și culturii din zona. Cu o gamă largă de facilități și atracții turistice, Costa del Sol ofera pentru toate gusturile si varstele ceva care sa incante.
5 Oferte Seniori Costa del Sol - Spania
Seniori Dubai Click pentru oferte

Seniori Dubai

Dubai este un oraș futurist ai cărui zgârie-nori se înalță deasupra deșertului arab. Este un oraș al superlativelor, fiind casa celei mai mari fântâni arteziene muzicale din lume, a celei mai înalte clădiri, Burj Khalifa, a hotelului de 7 stele (Burj al Arab) si a celei mai mari insule artificiale, Palm Islands.
Seniori Portugalia Click pentru oferte

Seniori Portugalia

2 Oferte Seniori Portugalia - Portugalia
Seniori Madrid Barcelona Click pentru oferte

Seniori Madrid Barcelona

Madrid este un oras care stie sa acapareze turistii si sa ii farmece cu istoria sa. Exista o multime de muzee, parcuri, piete faimoase si excursii pentru a-i tine ocupati zile intregi. Exista o multime de oportunitati pentru a face tururi ale orasului si de a-i descoperi frumusetea. Pentru iubitorii de arta, muzeele sunt cele mai indicate locatii.
Seniori Toscana Click pentru oferte

Seniori Toscana

Regiunea Toscana din Italia abunda in frumuseti, asa cum face de mai bine de 1000 de ani. Arhitectura, istoria, oamenii, bucataria, fiecare dintre ele incanta si farmeca peste masura, Toscana fiind locul de nastere al perioadei de exceptie a Renasterii.
1 Oferte Seniori Toscana - Italia
Seniori Glasgow Click pentru oferte

Seniori Glasgow

Seniori Barcelona Madrid Click pentru oferte

Seniori Barcelona Madrid

Barcelona este o oportunitate unică pentru turisti de a se plimba de la rămășițele romane spre cetatea medievală și spre orașul modern. O trăsătură notabilă este Les Rambles, o serie de bulevarde care pleacă din centrul orașului spre frontul de apă. Remarcabilă este si moștenirea orașului lasata de arhitectul Antoni Gaudi precum si imensa, dar încă neterminata biserică Sagrada Familia.
Seniori Aosta Click pentru oferte

Seniori Aosta

1 Oferte Seniori Aosta - Italia
Seniori Sicilia Click pentru oferte

Seniori Sicilia

Sicilia este cea mai mare insulă din Marea Mediterană și este locația ce satisface din plin cerințele celor pasionați de artă, cultură, tradiție sau istorie. Sicilia este un tărâm aparte, o peninsulă separată de restul Italiei nu numai de mare, ci și de secole de experiențe istorice și culturale.
1 Oferte Seniori Sicilia - Italia
Seniori Costa Blanca Click pentru oferte

Seniori Costa Blanca

1 Oferte Seniori Costa Blanca - Spania
Seniori Insula Tenerife Click pentru oferte

Seniori Insula TenerifeOferte Seniori

Programe pentru Seniori în Europa

Sejururi atractive, la preţuri pentru pensionari, pentru relaxare după o viaţă de muncă. Seniorul poate fi însoţit de întreaga familie de juniori, la aceleaşi preţuri. Cele mai numeroase şi deosebit de bine organizate sunt ofertele pentru Spania (Mallorca, Costa del Sol, Costa Brava) si Cipru (Limassol, Larnaca). Sfatul nostru este: invitaţi un senior din familie şi însoţiţi-l într-o astfel de călătorie. Ofertele pentru programele turistice pentru seniori, au început să se răspândească în întreaga lume! Beneficiază acum de ofertele de seniori pentru Israel, şi vizitează locurile sfinte.


Informaţii şi condiţii generale pentru Programele pentru Seniori


Programul pentru Seniori se adresează cetăţenilor europeni de peste 55 ani (şi nu numai) prin care pot beneficia de un pachet complet de servicii turistice pentru a îşi petrece vacanţa cu reduceri substanţiale în perioada octombrie-mai, putând vizita cele mai cunoscute locuri turistice şi istorice.

Prin această iniţiativă, se oferă tuturor posibilitatea de a descoperi lumea şi frumuseţile ei, aceste tipuri de programe încadrându-se în "turism social".

În ultima vreme s-au mai adus modificări asupra condiţiilor acestor programe, astfel că, pentru a putea beneficia de aceste super reduceri, cel puţin unul din cei 2 ocupanţi ai unei camere duble trebuie să aibă vârsta minimă de 55 ani.

Există posibilitatea ca la unele oferte să achiziţionaţi "Senior Voyage Club Card", astfel beneficiind de anumite extra oferte.