Agentie de turism online
021.311.7464
Luni - Vineri: 9 - 18

Oferte Revelion

Revelionul marchează nu numai începutul noului an calendaristic, dar și o sărbătoare încărcată de belșug și voie bună. Preluat din limba franceză, termenul Revelion semnifică petrecerea cu "ospăț la miezul nopții", iar obiceiul de a sărbători cu multă zarvă, cu petarde și artificii, are scopul de a alunga spiritele rele și a primi noul an cu multă bucurie. Și cum, odată în an petrecem Revelionul, nu trebuie să ratăm ocazia de a face din această sărbătoare o amintire specială.

Compania familiei sau a prietenilor este, cu siguranță, o alegere potrivită pentru noaptea dintre ani. O locație inedită, însă, poate face diferența.

Lasă-te ademenit de obiceiurile si datinile străbune, de mirosul de cozonac şi de preparatele tradiţionale, de minunatele colinde, de ţuica fiartă şi vinul fiert de pe pârtiile de ski din România, alege să petreci revelionul acasă.

Un revelion petrecut în stil grecesc, așa cum cer datinile și obiceiurile poporului zeilor Olimpului, va condimenta petrecerea va îndulci trecerea anului cu faimoasa prăjitură tradițională în care gospodinele ascund bănuți norocoși.

Israelul te va fascina cu cele mai bogate ospățuri și îți va asigura un revelion savuros. Alege oferta de revelion în Israel și, alături de bucatele rafinate, vei mânca mere unse cu miere sau alte bunătăți numai bune de întâmpinat noul an.

Revelionul în Italia te îndeamnă să închini paharul la miezul nopții și să arunci cupa de șampanie pe fereastră. Astfel, se crede, se renunță la cele vechi pentru a face loc celor noi.

Iar dacă îți plac strugurii, te vei bucura să afli că, în Spania, e musai să mănânci 12 boabe de struguri, ca ritual pentru atragerea norocului.

Află tradiții exotice și obiceiuri de revelion din Dubai, Hong Kong sau Mauritius, alegând una dintre ofertele speciale de revelion, lansate de agenția noastră. Sau lasă-te cucerit de pârtiile de ski din Bulgaria și menține-te în formă, petrecând Revelionul în stil sportiv.

Oricare va fi alegerea ta, înconjoară-te de cei pe care îi iubești și nu lăsa Revelionul să treacă fără să te bucuri cât poți mai mult. Organizarea las-o pe mâna noastră și nu vei regreta!

Va urăm şi noi noroc, sănătate şi "La mulţi ani!"