Agentie de turism online
021.311.7464
Luni - Vineri: 9 - 18

Circuite 2017


Israel

Israel

Circuite Israel 
de la
455 /pers
detalii
Japonia

Japonia

Circuite Japonia 
de la
3090 /pers
detalii
Thailanda

Thailanda

Circuite Thailanda 
de la
999 /pers
detalii
China

China

Circuite China 
de la
999 /pers
detalii
Marea Britanie

Marea Britanie

Circuite Marea Britanie 
de la
780 /pers
detalii
India

India

Circuite India 
de la
799 /pers
detalii
Singapore

Singapore

Circuite Singapore 
de la
1498 /pers
detalii
Suedia

Suedia

Circuite Suedia 
de la
699 /pers
detalii

Circuite turistice - vacanţe de vis cu autocarul sau avionul

Dorinţa de aventură şi explorare a cât mai multe oraşe, regiuni sau ţări într-o singură călătorie devine tot mai accesibilă apelând la circuite turistice oferite de agenţiile de turism.


Există destinaţii cu preţuri moderate, dar şi destinaţii de top unde turiştii se pot bucura de condiţii luxoase, totul depinde de bugetul alocat de fiecare.

În Europa, Asia sau America, poate fi o singură ţară ca destinaţie, sau mai multe, unde cele mai importante atracţii sunt vizitate după un itinerar bine stabilit cu întoarcerea la punctul de plecare.

Cele mai ieftine circuite turistice sunt cele cu autocarul. Pentru circuite în destinaţii foarte îndepărtate, transportul cu avionul care se impune în aceste cazuri, măreşte preţul vacanţei, dar, atunci când se ajunge la destinaţie cu avionul, vizitele, excursiile şi deplasările între obiective se realizează tot folosind autocarul, fiind incluse în preţ.

Ghidul ce însoţeşte turiştii în călătorie are grijă să nu lase plictiseala şi monotonia să se strecoare în timpul vacanţei. Organizarea de mici concursuri, prezentarea obiectivelor ce urmează a fi vizitate, proiecţia de documentare informative, reprezintă câteva din modalităţile prin care se doreşte ca aceste circuite turistice să se transforme într-un mare avantaj pentru turişti.

Circuitele se adresează în special persoanelor care vor să viziteze mai multe locuri sau locaţii pe perioada vacanţei şi să îşi petreacă timpul liber în cel mai util mod, să viziteze obiective importante din punct de vedere turistic sau istoric, să cunoască tradiţiile şi obiceiurile locurilor respective.

Pentru oferte circuite turistice, alegerea operatorului de turism este deosebit de importantă. Astfel de vacanţe implică o planificare foarte detaliată între agenţie şi reprezentanţii turistici locali.

Avantajul unor astfel de circuite turistice o reprezintă faptul că într-o săptămână, maxim zece zile, se pot vizita obiectivele dorite la un preţ mult mai mic decât atunci când se plătesc separat cazările, mesele, intrările la obiective turistice, taxele de drum, etc.

Deşi par obositoare, o bună organizare a timpului din partea agenţiei de turism face din aceste circuite o luptă permanentă de asimilare a tuturor informaţiilor, indiferent de starea de spirit a turiştilor.

Profesionalismul şi serviciile de calitate oferite de agenţia de turism, de care turiştii se despart cu greu, reprezintă reuşita şi satisfacţia unei vacanţe de vis!