Agenție de Turism. Verifici tariful pe site, primești răspunsul în timpul real

Oferte Sejur Paralia Katerini - Grecia 2018 - 17 Hoteluri Disponibile

Comparam preturile pentru  Paralia Katerini  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Paralia Katerini - Grecia

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Paralia Katerini?
(Scor: 3.6751 / 3 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Hotel mic si confortabil ce este situat pe coasta frumoasa a Rivierei Olimpice. Plaja de nisip este la 2 pasi de la hotel. Camere spatioase, cu o bucatarie, restaurant, internet, bar, servicii de inalta calitate. Aproape de hotel exista taverne, baruri si magazine. ...
Recomandat pentru: Familii cu copii
Distanta fata plaja 100m
Hotel mic, cu acces direct la plaja. Stil simplist, camere confortabile si un personal prietenos. Magazine, un bar modern pe plaja si un club de noapte popular.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 10m
Hotel Porto Del Sol este un hotel nou, plasat în poziţia cea mai pitoreasca în Paralia Katerini, langa port, la 200m fata de plaja. Este confortabil modern, cu o vedere fantastică în faţa Muntelui Olimp.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 20m
Hotel mic modern, cladire cu patru etaje. Camerele dispun de toate facilitatile, atmosfera confortabila. Aproape de hotel se afla numeroase magazine, baruri, cluburi de noapte si restaurante. Potrivit pentru o vacanta economica.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 150m
La mai puţin de 20 de metri de proprietate, veţi găsi 2 parcuri publice, cu loc de joacă pentru copii.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Distanta fata plaja 80m
Hotel mic confortabil. Camere cu design modern, atmosfera calda si familiara. In apropierea hotelului se afla numeroase magazine, baruri, taverne traditionale grecesti si restaurante. Potrivit pentru un sejur confortabil, relaxant. Plaja se alfa la 70 m si este cu nisip.
Recomandat pentru: Buget Redus
Distanta fata plaja 70m
Hotel mic si confortabil, situat in apropiere de plaja. La cativa pasi de hotel se afla magazine, taverne, baruri si restaurante. Camere spatioase, cu toate facilitatile moderne, acces la internet, bar, room service, jocuri de masa.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 20m
Hotelul Europe*** din Paralia Katerini dispune de toate facilitatile si confortul pentru o vacanta relaxantala malul marii Egee. Hotelul a fost renovat integral in anul 2007.
Recomandat pentru: Buget Redus
Distanta fata plaja 100m
Hotel mic si confortabil situat in apropierea marii. Riviera Olimpului este recunoscuta pentru climatul bland si peisajul natural superb.Atmosfera este una calda,familiara fiind ideala pentru o vacanta linistita,economica.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 30m
Mic hotel de familie, extrem de popular, situat in centrul orasului. Doar la cativa pasi de plaja. Camere confortabile, restaurant, bar, acces la internet. In apropierea hotelului se afla numeroase magazine, taverne si baruri. Hotelul a fost complet renovat in 2008.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Distanta fata plaja 30m

Cele mai importante localitati din Paralia Katerini - Grecia