Oferte sejur cazare Qawra - Malta 2024

Cautam cele mai bune preturi pentru  Qawra 

Localitați din Qawra - Malta

Caută cele mai bune preturi pentru Qawra


Localitati Qawra-Malta
close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Qawra


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!

Hotel Soreda Qawra
Qawra
ALL INCLUSIVE
Hotelul Soreda se află în Qawra, între cartierul Bugibba și satul Golful Sf. Paul și oferă WiFi gratuit. Oferă 2 piscine în aer liber şi piscină interioară cu hidromasaj. Clubul Express
Zbor din: Bucuresti
Recomandat: Vacanta si relaxare

Hotel Santana Malta
Qawra
Hotelul Santana oferă vedere panoramică, precum și o piscină pe acoperiş cu vedere la mare şi la zona rustică de lângă orașul St. Pauls Bay. Promenada de pe malul mării este la 150 m.
Zbor din: Bucuresti
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 350m

Cele mai importante localitati din Qawra - Malta

Aeroporturi pentru plecari in Qawra - Malta

Qawra

Cu numeroase puncte de atractie pentru turisti, Qawra este una dintre partile Greciei in care oricine isi doreste sa ajunga. Un sejur in acest orasel este potrivit mai pentru cei interesati de arhitectura -pot descoperi unul din turnurile cele mai mari realizate de Sf. Ioan.

Este o destinatie de vacanta si pentru cei care sunt mai activi, pentru ca aici turistii pot desfasura tot felul de activitati sportive. Si cei mai petrecareti isi vor gasi ocupatie pentru ca locul este impanzit de restaurante, baruri, cluburi de noapte, cazinouri. Cazarile hoteriere sunt disponibile intr-o oferta bogata, iar noi am selectat locatiile ce ofera conditii excelente de confort si igiena, dar si cu o pozitionare strategica. O zona animata - Qawra include si statiuni mai linistite, cele in care oricine se poate relaxa in voie.

Dispunem de oferte atractive pentru cei interesati sa petreaca vacanta in celebrul cartier Bugibba, in apropierea acestuia, de asemenea in St. Paul. Alegeti dintre numeroasele optiuni de cazare pe care le propunem pe site, cu plecare din Bucuresti.

Oricine simte chemarea spre mare, spre natura, spre liniste sau distractie poate solicita o oferta hoteliera din portofoliul nostru, beneficiind de dotari si utilitati moderne.