Oferte sejur cazare Costa Blanca - Spania 2020

Cautam cele mai bune preturi pentru  Costa Blanca 

Localitați din Costa Blanca - Spania

Caută cele mai bune preturi pentru Costa Blanca


Localitati Costa Blanca-Spania
close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Costa Blanca


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!

Hotel Poseidon Playa
Benidorm
ALL INCLUSIVE
Hotelul Poseidon Playa este situat vizavi de plaja Poniente şi pune la dispoziție camere cu terasă cu vedere la Marea Mediterană. Hotelul are o piscină în aer
Zbor din: Bucuresti
Recomandat: Familii cu copii
Distanta fata plaja 100m

Cele mai importante localitati din Costa Blanca - Spania

Aeroporturi pentru plecari in Costa Blanca - Spania

Costa Blanca

Costa Blanca este o zona superba a provinciei Alicante, ce se intinde de la orasul Denia in nord si pana la Torrevieja in sud. Costa Blanca este o locatie spaniola fascinanta care are de oferit foarte multe vizitatorilor, incepand de la zonele cosmopolitane si animate, pana la cele cu aer rural. Peisajul este unul, de asemnea, variat si completat de vai inverzite, livezi colorate de portocali si dealuri terasate.

Este o destinatie ideala pentru toate persoanele, iar statiunile traditionale de aici, precum Calpe, El Portet sau Moraira asigura conditii fabuloase pentru intreaga familie aflata in vacanta. Costa Brava este un loc popular pentru ciclisti, artisti si pentru iubitori ai naturii, care sunt fascinati de farmecul vaii Jalon sau de satul muntesc Guadalest.

Clima este de asemenea un mare atu al acestei zone, intrucat iarna va trece ca si neobservata, iar primvara si vara sunt anotimpuri permanente aici. O temperatura medie de 18 grade Celsius poate fi declarat indicatorul cel mai bun si de incredere, justificand si caracterul deschis al locuitorilor, specific intampinarii vizitatorilor din orice colt al lumii. Te asteptam cu oferte de cazare variate pe site-ul nostru.