Cazare Gerakini, Sithonia

Comparam preturile pentru vacanțe în Gerakini Sithonia, Halkidiki de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Gerakini Sithonia - Halkidiki


close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Gerakini Sithonia


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Recomandat

Hotel Ikos Olivia
Halkidiki / Gerakini Sithonia
ALL INCLUSIVE
Complexul hotelier Ikos Olivia, amplasată pe un teren cu o suprafață mare, complet renovat in 2015, situat chiar pe zona sa privată de plajă din Gerakini, ofera 3 piscine în aer liber, piscină
Recomandat: Familii cu copii
Distanta fata plaja 50m

Hotel Trikorfo Beach
Halkidiki / Gerakini Sithonia
Amplasat intr-o zona verde, o casuta spatioasa, bucatarie amenajata, restaurant, mini market, loc de jaoca, acces la internet, servicii de inalta calitate. Hotelul este ideal pentru o vacanta
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 350m
Gerakini Sithonia

Cazare in Gerakini, Sithonia, ce trebuie sa stim

Gerakini este o așezare de coastă situată între Kassandra și Sithonia, foarte aproape de capitala Halkidiki, Polygyros, și are o vedere spectaculoasă asupra Golfului Toroneos. Este la aproximativ 65 km distanță de Salonic.

Satul compact Yerakini sau Gerakini, se extinde la o zonă de plajă cu baruri și taverne relaxate, cu complexuri hoteliere printre păduri de pini și livezi de măslini la malul mării.Potrivit unei legende, denumirea statiunii provine de la o regina numita Yerakina (Gerakina) care ar fi locuit acolo, si de aici Gerakini a luat numele său.

Liniștita Biserică Sfântul Teodor este o capelă greco-ortodoxă clasică, cu ziduri văruite.

Statiunea Gerakini este impartita in trei parti: partea din mijloc consta in satul propriu-zis, cu biserica si oficiul de politie, partea din nord a statiunii Gerakini este locuita de muncitorii in mina de magnezit, iar partea din sud se afla la tarmul Marii Egee si este statiunea propriu-zisa Gerakini, cu toate facilitatile turistice.

Statiunea Gerakini si-a început dezvoltarea la inceputul anilor 70 când in zona s-au deschis numeroase hoteluri şi alte facilităţi pentru a servi cererea de cazare în permanentă creştere.

La scurta distanta de plaja Gerakini exista un parc acvatic – un paradis pentru cei mici, in timp ce adultii pot vizita manastirile de pe Muntele Atos, iar pasionatii de istoria antica pot vizita ruinele de la Olynthos,

În satul Gerakini puteți găsi magazine și supermarketuri unde puteți cumpăra toate alimentele de zi cu zi. Noaptea, in satul Gerakini distractia nu lipseste, iar ziua va asteapta numeroase magazine.

În regiunea Gerakini există numeroase camere de închiriat, vile și hoteluri.

Plaja in Gerakini

În zonă există o plajă de nisip frumoasă și lungă, cu apă curată și baruri de plajă organizate. Pe plajă există taverne și baruri de plajă.

Daca va doriti o plaja frumoasa ferita de aglomeratie si zgomot, trebuie sa veniti in Gerakini. Destinatia este perfecta pentru cei ce isi doresc sa petreaca o vacanta linistita impreuna cu familia sau cu prietenii.