Agentie de turism online
021.311.7464
Luni - Vineri: 9 - 18

Staţiuni Balneare, cazare şi tratament


Baile Herculane

Baile Herculane

11 Hoteluri Baile Herculane
Baile Tusnad

Baile Tusnad

3 Hoteluri Baile Tusnad
Covasna

Covasna

7 Hoteluri Covasna
Slanic Moldova

Slanic Moldova

4 Hoteluri Slanic Moldova
Sovata

Sovata

5 Hoteluri Sovata
Baile Felix

Baile Felix

10 Hoteluri Baile Felix
Baile Olanesti

Baile Olanesti

3 Hoteluri Baile Olanesti
Amara

Amara

3 Hoteluri Amara
Calimanesti

Calimanesti

6 Hoteluri Calimanesti
Baile Govora

Baile Govora

2 Hoteluri Baile Govora
Geoagiu Bai

Geoagiu Bai

1 Hotel Geoagiu Bai
Sangeorz Bai

Sangeorz Bai

2 Hoteluri Sangeorz Bai

Cazare Statiuni Balneare

Concediul în staţiuni balneare, pentru toate vârstele

Concediul în staţiuni balneare nu trebuie să fie o opţiune doar pentru pensionari. De excepţionalele efecte asupra sănătăţii pe care vacanţele petrecute în astfel de locaţii le au asupra sănătăţii pot profita persoanele de toate vârstele, iar pachetele de oferte moderne se concentrează în mod special pe acest aspect urmărind să atragă tinerii şi familiile către aceste zone cu un potenţial excepţional de care România nu duce deloc lipsă.


Un concediu de tratament staţiuni balneare nu este doar o excelentă ocazie de relaxare şi recuperare pentru persoanele care suferă de diverse afecţiuni, dar şi o opţiune de buget pentru familiile acestora care se pot relaxa în zonele pitoreşti în care sunt aşezate cele mai multe dintre aceste staţiuni. Pe timp de vară, acestea pot înlocui cu succes o vacanţă mult mai scumpă pe litoral. Avantajul este acela că staţiunile de acest tip sunt mult mai liniştite, mai puţin aglomerate, iar ofertele de cazare la hotel au preţuri promoţionale prin diverse programe guvernamentale.

Staţiuni balneare - sănătate şi relaxare


Staţiunile balneare din România sunt cunoscute pentru marea diversitate de afecţiuni pe care acestea le tratează. În staţiunile ce sunt fie de curând modernizate fie în curs de modernizare, cu echipamente medicale de ultimă generaţie şi oferte de cazare în condiţii cu adevărat excepţionale, efectul terapeutic al apei este combinat.

În staţiuni balneoclimaterice se tratează un număr mare de afecţiuni prin tehnici precum băile în ape minerale cu sulf, calciu sau magneziu, băi termale şi împachetări cu nămol. Tehnicile dezvoltate aici de sute de ani, combinate cu tehnologia modernă pot trata sau amelioara numeroase probleme de sănătate, de la alergii la tratamente regenerative, reumatism, infertilitate sau alte probleme ginecologice, toate acestea într-un peisaj idilic de care se poate bucura tot restul familiei care nu participă la tratament, cu ajutorul unor activităţi precum înotul în piscină, tenisul sau plimbările lungi într-un cadru liniştit şi relaxant.Cât de mult îţi place Statiuni Balneare?
(Scor: 1238.9651 / 93 voturi)