Cazare Possidi, Kassandra

Comparam preturile pentru vacanțe în Possidi Kassandra, Halkidiki de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Possidi Kassandra - Halkidiki


close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Possidi Kassandra


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!

Faros Apartments
Halkidiki / Possidi Kassandra
ALL INCLUSIVE
Înconjurat de măslini şi amplasat la 100 de metri de plaja din Possidi, Faros oferă studiouri şi apartamente cu aer condiţionat şi cu un balcon mobilat, cu vedere la Golful Thermaikos şi la
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 100m

Hotel Dolphin Beach
Halkidiki / Possidi Kassandra
ALL INCLUSIVE
Situat pe malul Mării Egee, în Possidi - Kassandra, Dolphin Beach Hotel are vedere la Olimp si ofera piscină, acces WiFi în toate zonele şi camere cu aer condiționat.
Distanta fata plaja 100m

Hotel Possidi Paradise
Halkidiki / Possidi Kassandra
ALL INCLUSIVE
Possidi Paradise, cu o locaţie superbă pe malul mării in localitatea Possidi din peninsula Kassandra, Halkidiki, ofera piscina, bar, acces imediat la plajă, terasă, restaurant (bufet). Animalele
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 20m

Hotel Possidi Holidays Resort
Halkidiki / Possidi Kassandra
Hotel rafinat situat la marginea unei paduri de pini. Este alcatuit dintr-o cladire principala si bungalouri cu doua etaje. O gama larga de camere si suite confortabile, restaurant, taverna, bar.
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 10m
Possidi Kassandra

Cazare in Possidi, Kassandra, ce trebuie sa stim

Poseidi sau Possidi este localizat chiar după Fourka pe partea de sud-vest a peninsulei Kassandra, la 105 km depărtare de Salonic. În sat pe timp de vară este un mare trafic de turiști deoarece sunt multe locuri cu case și vile, hoteluri de lux și camere de închiriat. De asemenea poți găsi taverne cu pește și restaurante, cafenele, baruri și supermarketuri pentru nevoile tale zilnice.

Un sat faimos se află lângă Poseidi și se numește Aegeopelagitika, situat într-o zonă plină de măslini și conifere între Skala Fourkas și Possidi. Acolo, poți găsi case de lux și hoteluri care îți pot oferi cazare și servicii de înalta calitate.

În antichitate în Possidi a existat un sat antic. Descoperiri au ajutat la identificarea în anticul Mende menționat de Thucydides ca o colonie Eretria în secolul VIII î.c.

Pe lânga asta în zonă există un monument și templul lui Poseidon care a fost excavat în perioada 1990-1994.

Cel mai faimos reper este capul Possidi, o bucată îngustă de pământ care merge adânc în golful Thermaikos. Acesta este motivul pentru care există un far. Aceste a fost contruit în anul 1864 și are o înălțime de 14,5 metri. Această zona este controlată de flota militară.

Plaja in Possidi

Plaja din Possidi are nisip și apă cristalină de mică adâncime. Totuși ar fi bine să fi atent când înoți pentru că în anumite zone sunt pietre uriașe care pot fi periculoase.

Plaja Possidi se afla la o distanta de 70 km departare de Polygyros si se bucura de un cadru absolut incantator. De pe plaja poate fi admirata panorama vechiului castel Mende, ce dateaza din secolul VIII i.e.n.

Plaja din Possidi este acoperita de nisip fin si scaldata de ape limpenzi, insa nu este atat de aglomerata precum celelalte plaje ale bratului Kassandra.

In vecinatatea sa veti gasi numeroase restaurante, baruri si taverne. Per ansamblu, statiunea Posidi este ferita de agitatia specifica acestei zone, si poate deveni oaza voastra de relaxare din Halkidiki.

Viata de noapte este aproape inexistenta, cu exceptia barurilor lounge situate chiar pe nisipul plajei.