Cazare Kalyves, Sithonia

Comparam preturile pentru vacanțe în Kalives Sithonia, Halkidiki de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Kalives Sithonia - Halkidiki


close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Kalives Sithonia


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!

Blue Lagoon Princess Hotel Sithonia
Halkidiki / Kalives Sithonia
ALL INCLUSIVE
Hotel nou de lux cu o plaja privata cu nisip. Stil modern, camere confortabile, piscina pentru adulti si copii, restaurante, baruri, club pentru copii, centru spa, internet, divertisment si sport,
Recomandat: Lux Vip
Distanta fata plaja 50m
Kalives Sithonia

Cazare in Kalyves, Sithonia, ce trebuie sa stim

Satul Kalyves e o așezare turistică din sudul orașului Polygyros. Este localizat între prima și a doua peninsulă din Halkidiki. Aflat 60 km depărtare de aeroportul din Salonic. Coasta se întinde pe mai mult de 5 km și ajunge până jos la plaja Gerakini.

Kalyves Polygyrou este o zonă în dezvoltare cu biserici ortodoxe tradiționale, sătești, din piatră albă, și taverne clasice, extinzându-se într-o fâșie costieră animată cu hoteluri moderne la malul mării și baruri de cocktailuri, în aer liber. Turiștii înoată și navighează de la Plaja Kalyves, iar turnul de veghe Anemómylos din piatră este un loc popular pentru a admira apusul.

Orașul antic Mykiverna s-a aflat în zonă, acesta fiind portul antic al satului Olynthos dar și satul preistoric Molyvopyrgosl.