Despre noi OcaziiTuristice.ro

Suntem mai mult decât o simplă Agenţie de Turism, suntem un portal destinat turiştilor care doresc să călătorească oriunde în lume şi să işi planifice vacanţele repede, fără să caute zile întregi pe zeci de site-uri. Am ţinut pasul cu tehnologia şi am reuşit să oferim vizitatorilor Ocaziituristice.ro pe loc preţul final al unei vacanţe (cu toate taxele incluse) şi disponibilitatea exactă în momentul în care se caută. Suntem pregătiţi pentru cele mai exigente cerinţe ale turiştilor, astfel, o rezervare se poate face direct online sau se poate apela la ajutorul nostru specializat oferit prin intermediul Call Center-ului nostru.

Vă aştetăm cu drag să faceţi parte din familia Ocaziituristice.ro !

Certificat Unic de Inregistrare OcaziiTuristice.ro Licenta de Turism OcaziiTuristice.ro Brevet de Turism OcaziiTuristice.ro Asigurare OcaziiTuristice.ro Protectia Datelor OcaziiTuristice.ro
Suntem prezenţi şi pe
Facebook OcaziiTuristice.ro Google+ OcaziiTuristice.ro Twitter OcaziiTuristice.ro Pinterest OcaziiTuristice.ro Blog OcaziiTuristice.ro
Povestea OcaziiTuristice.ro a început cu multi ani in urma si am progresat în continuu alături de turiştii şi vizitatorii noştri fideli, încercând în permanenţă să adăugăm facilităţi noi.
Am depasit 10 0000 de turisti la 5 ani de activitate:
- peste 30 de Tour Operatori cu care colaborăm
2016
Integrarea tuturor operatorilot din Romania Preturile apar pe site in urma compararii live la Tour-Operatorii Romani OcaziiTuristice.ro
2014
Să vorbim în cifre:
- peste 1200 rezervări
- peste 1.000.000 de persoane ne-au vizitat
- peste 30 de Tour Operatori cu care colaborăm
- am majorat capitalul social la 50.000 Lei
2013
Proiectul avansează împreună cu tehnologia:
- implementare XML-uri de la Tour Operatori
- răspuns în timp real a tarifelor înainte de rezervare
- tot procesul de rezervare se poate desfăşura ONLINE, clientul nemaifiind nevoit să aştepte răspuns de la agenţie
2012
11 Octombrie
OcaziiTuristice.ro devine un jucător important pe piaţa turismului din România, făcând parte din agenţia DREAM VOYAGE
2011

Ce spune lumea despre noi?

Facebook Reviews

Testimoniale

Claudia Garbovan (Familie cu copii mici)
Ne doream o excursie frumoasa si fara incidente. Am fost foarte incantata sa gasesc pe internet site-ul "www.ocaziituristice.ro", pentru ca, varietatea mare de oferte, precum si prezentarea lor, m-au surprins in mod..."

Manuela (Familie cu copii mici)
Avand 2 copii mici (de 2 si respectiv 5 ani) doream sa ne petrecem un concediu linistit si fara peripetii, ales intr-un mod cat mai usor posibil pentru noi. Fiind foarte ocupati, timpul nostru liber aproape neexistand, ..."

Familia Topan (Familie cu copii mici)
Multumesc Dream Voyage, Mi-am dorit un sejur linistit, de cateva zile la munte si cateva zile la mare, fiind insotita de un copil de 6 ani, doream ca totul sa fie organizat exemplar, fara incidente. Am gasit site-ul ..."

Cristina Stroe (Familie cu copii mici)
Fiind foarte ocupati, deci timpul liber fiindu-ne limitat, ne-am hotarat sa organizam plecarea in concediu prin intermediul internetului. Dupa cateva testari am ajuns la concluzia ca, Agentia Dream Voyage a venit in..."

Sima (Cuplu matur)
Multumim echipei Dream Voyage, Am gasit pe site-ul www.ocaziituristice.ro circuitul in Croatia pe care ni l-am dorit. Am fost placut impresionati ca, de la inceput, totul a mers ca pe roate: am gasit toate informatiile ..."