Cazare Afitos, Kassandra

Comparam preturile pentru vacanțe în Afitos Kassandra, Halkidiki de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Afitos Kassandra - Halkidiki


close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Afitos Kassandra


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!

Lagaria Apartments Afitos
Halkidiki / Afitos Kassandra
Apartamentele Lagaria sunt situate în pitorescul Áfitos. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Unele apartamente au zonă de luat masa și/sau
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 350m

Lagaria Hotel Afitos
Halkidiki / Afitos Kassandra
Hotelul Lagaria se află în Áfitos și oferă WiFi gratuit și piscină în aer liber comună. De asemenea, proprietatea oferă bar, grădină
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 400m

Hotel Stratos
Halkidiki / Afitos Kassandra
Hotelul Stratos este situat central in orasul pitoresc Afitos - Kassandra, la o plimbare de doar 10 minute de plaja. si ofera o piscina in aer liber, piscina pentru copii si bar la piscina. În
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 700m
Afitos Kassandra

Cazare in Afitos, Kassandra, ce trebuie sa stim

Afitos sau Athitos este un sat tradițional din Kassandra Halkidiki, situat la 83 km distanță de Salonic. Are o vedere uimitoare asupra golfului Toroneos, deoarece satul este construit pe un deal deasupra coastei. Cele mai multe case sunt construite din piatră cu o arhitectură excelentă. Piețele mici, străzile pietruite și tavernele tradiționale creează un peisaj frumos armonizat cu peisajul natural. Vizitatorii au, de asemenea, ocazia de a admira arhitectura unică a bisericii Sf. Dimitrie care a fost construită în 1859 și este situată în piața centrală, precum și conacele și faimoasele sculpturi ale lui Vassilis Pavlis. În centrul satului veți găsi muzeul folcloric care găzduiește diverse expoziții de artă, cum ar fi unelte și ustensile folosite în trecut de către rezidenții locali.

Afitos este la doar 3 km distanță de cosmopolitul Kallithea cu viața de noapte plină de viață și este o alegere bună pentru sejurul dvs., la mică distanță se află plajele Sani și Nea Fokaia. În Afitos există hoteluri de lux și camere cu buget scăzut, pentru cele mai bune vacanțe în Halkidiki.

Satul are o lungă istorie, deoarece există dovezi ale așezărilor din anul 3000 î.Hr. Afitos, cunoscut sub numele de Afitios, a înflorit ca membru al Alianței ateniene. În 348 î.H. a fost distrus de regele Filip al II-lea și a fost reocupat mai târziu. În timpul perioadei romane a cunoscut a doua dezvoltare majoră, probabil din cauza monumentului lui Ammon Zeus.

În timpul lunilor de vară, Afitos este "inundat" de turiști. Restaurantele cu numeroase premii, taverne tradiționale, cafenele și baruri așteaptă să vă ofere momente de neuitat în timpul sejurului dumneavoastra în Halkidiki. Vă propunem o plimbare de după-amiază pe străzile din Afitos si veti descoperi la fiecare colț, o cină romantică sau un cocktail răcoritor.

Nu aveți voie să intrați în centrul istoric al satului cu mașina, așa că va trebui să o parcați pe străzile adiacente. Dacă vă aflați în sat pe 15 august, nu ratați sărbătoarea Sfintei Maria, o sărbătoare tradițională cu muzică grecească, dans și mâncare. În plus, pe parcursul lunilor iulie și august vor avea loc evenimente artistice în cadrul Festivalului Afitos.

Plaja in Afitos

Plaja cu nisip din Afitos este lungă și are mai multe baruri pe plajă care pot oferi șezlonguri. În interiorul mării există câteva locuri în care există pietre, iar apa se adâncește brusc.

Plaja se bucura de zone nisipoase, insa in principal este acoperita de pietre slefuite de apele marii.

Accesul pe plaja se face pe scari si poduri, astfel ca va trebui sa fiti foarte atenti la pasi, chiar daca peisajele va vor capta privirea.

Nu veti gasi facilitati pe plaja, insa satul va asteapta cu cafenele si taverne boeme ce au fost ridicate de-a lungul stradutelor inguste si pietruite.

Afitos este o destinatie vizitata mai ales de cei care doresc sa surprinda frumusetea caselor traditionale construite din piatra si a stilului de viata autentic grecesc.