Oferte Sejur Turcia 2024


Caută Turcia:


Oferte Cazare si Sejur Antalya Click pentru oferte

Antalya

Oferte sejururi la 5338 din hotelurile din Antalya
Oferte Cazare si Sejur Marmaris Click pentru oferte

Marmaris

Oferte sejururi la 53 din hotelurile din Marmaris
Oferte Cazare si Sejur Bodrum Click pentru oferte

Bodrum

Oferte sejururi la 41 din hotelurile din Bodrum
Oferte Cazare si Sejur Kusadasi Click pentru oferte

Kusadasi

Oferte sejururi la 31 din hotelurile din Kusadasi
Oferte Cazare si Sejur Mugla Click pentru oferte

Mugla

Oferte sejururi la 5 din hotelurile din Mugla


Sejur Grecia

Sejur Turcia - vacanţa perfectă în timpul verii

Pentru orice turist, un sejur Turcia transformă un vis într-o realitate.
Turcia este o țară întinsă pe două continente. 97% din suprafața țării se află în Asia (Anatolia) și 3% în Europa (peninsula Balcanică). Este considerată un amestec de peisaje superbe, ireale, cu arhitecturi ca din poveşti şi panorame ce par din alte lumi. Staţiuni cu plaje scăldate în soare, lacuri, munţi şi apa mării de culoare turcoaz, îi duc pe turişti pe tărâmul magiei şi al fanteziei.


O schimbare majoră faţă de viaţa de zi cu zi se poate obţine într-un sejur Turcia. Renumită pentru sezonul de vară care începe aici cam pe la sfârşitul lunii aprilie şi ţine aproape până la sfârşitul lui octombrie, Turcia însumează aproape 8000 de kilometri presăraţi cu staţiunile turistice situate pe litoralul nisipos al Mării Egee şi al Mării Mediterane care sunt vizitate anual de milioane de turişti străini.

Şi pentru că o vizită nu este de ajuns în această ţară minunată, vizitatorii caută în permanenţă oferte sejur Turcia ca să revină iar şi iar să mai descopere câte un colţişor din acest rai al vacanţelor.

Amabilitatea şi ospitalitatea pe care locuitorii săi o arată faţă de turiştii străini este ireproşabilă. Zicala "clientul nostru este stăpânul nostru" li se potriveşte perfect. Au o tradiţie în oferirea de servicii turistice impecabile.

Pentru români, Turcia este o destinaţie atractivă datorită pachetelor all-inclusive, pachete accesibile majorităţii populatiei. Dar ce înseamnă un sejur Turcia all inclusive? Băuturi locale nelimitate. Toate mesele incluse (mic dejun, pranz şi cina). Gustări, băuturi non-alcoolice, cafea, ceai la barurile hotelului. Evenimente organizate de hotel în fiecare seara. Zeci de activităţi pentru distracţie sau petrecerea timpului liber.

Dacă optaţi pentru o vacanţă relaxantă, cu soare, plajă, sport, piscină, shopping şi cu mici excursii, atunci "all inclusive" este alegerea perfectă atât în ceea ce priveşte satisfacţia cât şi preţul.

De ce caută turiştii oferte sejur Turcia? Pentru că Turcia înseamnă mai mult decât hoteluri luxoase și piscine imense, mâncare şi băutură tradiţională la discreţie şi distracţie la saună, masaj, acces la băi turceşti, sală de fitness, cameră de jocuri, biliard, tenis de masă, dart sau zonă de joacă pentru copii în imediata apropiere a hotelului.

Turiştii pot să exploreze cascade, temple, vegetaţie sălbatică, munți înalţi în estul ţării, câmpii fertile în nord-vest şi sud-est şi văile mari cu râuri în vest.

Fiecare loc are farmecul lui aparte, Turcia fiind recomandată cuplurilor în căutare de relaxare la spa urmată de distracţia din cluburi, sau celor care caută aventura şi sunt fascinaţi să viziteze cele Şapte Minuni ale Lumii Antice, temple şi moschee, sau familiilor cu copii cărora hotelurile le oferă extrem de multe facilităţi.