Agentie de turism online
021.311.7464
Luni - Vineri: 9 - 18

Oferte Sejur Spania 2017Mallorca

Mallorca

68 oferte de sejur in Mallorca
Costa Brava

Costa Brava

Costa Brava este o regiune de coastă în nord-estul Cataloniei, în provincia Girona. cel mai apropiat oras este Barcelona, si plajele sunt cu nisip.
20 oferte de sejur in Costa Brava
Insula Tenerife

Insula Tenerife

16 oferte de sejur in Insula Tenerife
Costa del Sol

Costa del Sol

4 oferte de sejur in Costa del Sol
Costa Blanca

Costa Blanca

2 oferte de sejur in Costa Blanca
Barcelona Madrid

Barcelona Madrid

1 oferte de sejur in Barcelona Madrid
Madrid Barcelona

Madrid Barcelona

1 oferte de sejur in Madrid Barcelona

Circuit Spania Seniori Spania
Sejur Spania

Sejur Spania - Raiul pe Pământ şi OleToro!

Este suficient să rosteşti sejur Spania, pentru ca istoria, cultura şi peisajul natural variat să se îmbine armonios în mintea turiştilor.
Spania este situată în sud-vestul europei, între Oceanul Atlantic şi Marea Mediterană, ocupând cea mai mare parte din Peninsula Iberică cu cele patru insule importante, Ibiza, Majorca, Minorca şi Formentera din Marea Mediterana cât şi Insulele Canare (Tenerife, Gran Canaria, La Palma, etc.) din Oceanul Atlantic. Este o ţară variată şi foarte diferită: nordul este umed şi verde, centrul câmpie rar populată, coasta Mediteraneeană fertilă şi strălucitoare, sudul (cel mai renumit) uscat şi fierbinte.


Peisajului natural variat cu munți, mare, alături de istorie și cultură deosebită, transformă un sejur Spania într-o vacanţă de neuitat.

Spania este extrem de bogată în istorie, cu monumente şi biserici care stau mărturie, cu un număr surprinzător de muzee (peste 300) cu valoroase colecţii de interes mondial, cu un oraş cetate recunoscut pentru spadele confecţionate dintr-un oţel special, dar şi cu oraşele simbol al modernităţii, al schimbării şi al evoluţiei prin care a trecut.

În oferte sejur Spania pot fi descoperite cele șase lanțuri muntoase importante din Spania, o vacanță cu sporturi de apă unde turiştii îsi pot perfecționa abilitățile de surfing, snorkeling și scufundări, parcurile de vacanță ideale pentru toți cei care optează pentru o vacanță cu copiii și prietenii, diverse peşteri din preistorie cu desene murale, palate arăbeşti, castele cu influenţe maure, ruine romane, catedrale gotice dar şi arhitectura modernă inimitabilă. Pot fi admirate peisajele alpine ale Pirineilor, puternic fragmentaţi de văi ce separă culmi acoperite de păşuni, de păduri sau doar de stânci şi lacuri cu ape de cleştar. În anotimpul hibernal se pot practica sporturi de iarnă în numeroasele staţiuni montane.

Zonele de litoral ale Spaniei, ce surprind prin multitudinea de atracţii, plajele animate sau liniştite cu nisip fin din Sahara sau cu nisip negru, apele cristaline, clima ideală propice tot anul, golfurile cu nisip înconjurat de pini, stânci şi trandafiri roz, locuri însorite, palmieri, faleze lungi cât vezi cu ochii, toate fac parte din minunatul sejur Spania.

Cei mai curajoşi turisti caută oferte sejur Spania pentru vestitele coride, rememorând istoria ce se situa la graniţa între faptele eroice şi tragedie, când toreadorii sfidau moartea.

Muzica, dansul Flamenco, viaţa de noapte şi numeroasele posibilităţi de petrecere a timpului liber completează caracteristicile principale ale acestei destinaţii.

Spania reprezintă tărâmul unde creşteau merele de aur ale lui Hercule şi de asemenea tărâmul considerat Raiul pe Pământ.


Cât de mult îţi place Spania?
(Scor: 4.7851 / 9 voturi)