Cazare Metamorfosi, Sithonia

Comparam preturile pentru vacanțe în Metamorfosi Sithonia, Halkidiki de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Metamorfosi Sithonia - Halkidiki


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Metamorfosi Sithonia / cu filtrele selectate

Metamorfosi Sithonia

Cazare in Metamorfosi, Sithonia, ce trebuie sa stim

Metamorfosi este un satuc pitoresc cocotat pe un deal, inconjurat de paduri de pini si binecuvantat cu o plaja premiata cu Steagul Albastru. In aceasta asezare nu locuiesc mai mult de 500 de locuitori, timpul curgand aici mult mai agale ca in alte statiuni ale peninsulei Halkidiki, insa se pare ca acest lucru nu deranjeaza pe nimeni. Preferata mai ales de turisti germani, statiunea Metamorfosi este o oaza de relaxare ascunsa pe bratul Sithonia.

Cu toate ca acest sat este foarte mic, oferta de cazare reuseste sa fie adecvata pentru orice tip de buget.

Aeroportul din Salonic se afla la o distanta de 95 km de Metamorfosi.

In sat veti putea descoperi biserica satului si manastirea Agios Ioannis Prodromos, ambele obiective ce merita atentia turistilor. In apropiere se afla ruinele orasului Olynthos, unul dintre cele mai importante orase antice din Grecia, ce dateaza de acum 3000 de ani.

Pestera Petralona, este situata la jumatatea drumului dintre Salonic si Metamorfosi. Aceasta pestera a fost descoperita in anul 1959 si este deschisa celor care doresc sa admire stalactite si stalagmite, si sa viziteze micul muzeu arheologic de la intrare.

Plaja in Metamorfosi

Plaja din sat este cunoscuta sub numele de Makrya Lagada si se intinde de-a lungul a 120 metri, facand parte din plaja Nikiti. Este acoperita cu un mix de nisip si pietris, insa se bucura de ape calde si curate, ideale pentru sesiuni prelungite de inot, si este strajuita de paduri de pini si gradini de maslini. Atentie insa la pietrele din apa ce pot aparea pe alocuri. Unele parti ale plajei sunt dotate cu sezlonguri si umbrele, centre de inchiriere echipament sporturi nautice, restaurante si beach baruri, puse la dispozitie de hotelurile de pe plaja. De asemenea, in vecinatatea plajei se afla mini market-uri si o zona de camping.

Plaja se bucura de distinctia Steagul Albastru si ape foarte putin adanci, insa pe alocuri pot aparea pietre, astfel ca mare atentie cand se balacesc cei mici. Plaja are sezlonguri, umbrele si un beach bar.