Oferte sejur cazare Mellieha - Malta 2020

Cautam cele mai bune preturi pentru  Mellieha 

Localitați din Mellieha - Malta

Caută cele mai bune preturi pentru Mellieha


Localitati Mellieha-Malta
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Mellieha din Malta cu filtrele selectate

Cele mai importante localitati din Mellieha - Malta

Mellieha

In nord vestul Maltei se arata samet Mellieha. Este una dintre locatiile de vis din Malta - zona pitoreasca, populara mai ales in perioada estivala. O vacanta aici este ideala si pentru familiile cu copii, constituind un loc relaxant si oportun pentru toate varstele.

Odata ajunsi aici nu ar trebui sa ratati puncte turistice populare precum Orasul lui Popoye, unde s-a filmat celebrul muzical Popeye. Rezervatia Naturala Ghadira este si ea pe aceasta lista, unde se regasesc doua tipologii de habitat rar maltez. Este de asemenea o destinatie istorica, deci sunt de descoperit istoria si farmecul locului.

Bucataria meditareana merita savurata, fiind o experienta gastronomica apreciata. Zona nu duce lipsa asadar de locatii unde se pot consuma produse locale, restaurantele fiind la indemana.

Mellieha se bucura de o dezvoltare la capitolul unitati de cazare si are in centru numeroase optiuni. Este de altfel una din propunerile noastre, la hotel de 4 stele, situat pe strada principala a statiunii. Mellieha este recunoscuta ca fiind destinatie potrivita pentru un sejur oricand de-a lungul anilor. Ofera lux si restaurante pe masura, motiv pentru care este adesea vizitat si de localnici din zone ce sunt in imediata apropiere, in cautare de rafinament si distractie.