Oferte sejur cazare Larnaca - Cipru 2019 | OcaziiTuristice.ro

Comparam preturile pentru   Larnaca  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Larnaca - Cipru

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Ocazii speciale
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Larnaca


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Larnaca?
(Scor: 3.1851 / 11 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Hotelul Kaya Artemis a fost construit in anul 2007 si se intinde pe o suprafata de 65.000 m. A fost renovat in anul 2016, este localizat pe malul marii, in zona Bafra, la 38 km de centrul orasului
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare

Cele mai importante localitati din Larnaca - Cipru

Mai multe informatii pentru un sejur in Larnaca

Larnaca

La un zbor de doar 2 ore din Bucuresti, Ciprul este destinatie deja binecunoscuta de turistii romani. Veti prefera in mod special zona Larnaca. Este practic una dintre cele mai facile destinatii, avantajata fiind de amplasare si pentru ca detine unul dintre cele mai mari aeroporturi foarte aproape. Un alt avantaj al sau este ca se afla pe malul Mediteranei.

Larnaca este un oras cu istorie, unde insa stilul modern de trai isi are si el locul. Aici ritmul este unul domol, linistit si perfect pentru cei in cautare de oaza de liniste, departe de agitatia din marile orase.

Scaldat in razele soarelui, aceasta destinatie este perfecta pentru iubitorii de caldura. Fara sa fie conditionati de perioada din an, Larnaca are soare oricand. Plajele sale, ca atractie maxima, cu soarele ce dezmiarda si palmierii fac din peisajele de aici o imagine greu de uitat.

Pentru a rasfata si pe cei in cautare de distractie de noapte Larnaca dispune de restaurante si taverne, de localuri peste tot pe tarm. Experienta unui turist este asadar completata perfect.

Pentru cazarea in Larnaca va propunem luxul unor locatii cu pisicine si zona de fitness, unele situate chiar pe malul marii. Hoteluri de 4 si 5 stele sunt optiuni de cazare pentru vacanta definita de relaxare.