Cazare Nea Skioni, Kassandra

Comparam preturile pentru vacanțe în Nea Skioni Kassandra, Halkidiki de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Nea Skioni Kassandra - Halkidiki


close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Nea Skioni Kassandra


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!

Hotel Anastasia Resort and Spa
Halkidiki / Nea Skioni Kassandra
ALL INCLUSIVE
Situat intr-un cadru natural deosebit pe malul marii, hotelul Anastasia Resort & Spa, un hotel nou construit în apropiere de Nea Skioni, ofera piscină mare, un centru de wellness, restaurant tip
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 50m
Nea Skioni Kassandra

Cazare in Nea Skioni, Kassandra, ce trebuie sa stim

Nea Skioni e un sat turistic pe coastă care se întinde de-a lungul coastei nisipoase în partea de sud din Kassandra, Halkidiki. Aceasta are un port unde ancorează ambarcațiuni ceea ce îi oferă o alură specific greacă satului plus că oferă pește proaspăt în zonă. Nea Skioni e la doar câțiva kilometri de izvoarele geotermale din Aghia Paraskevi care este un punct de atracție pentru turiști.

În sat și prin împrejurul Aghios Ioannis și Anemi turiștii pot găsi cazare modernă pentru șederea lor.

Biserica Panaghia Faneromeni de pe malul mării merită sigur o vizită. E la 2 km depărtare de sat și se află în zona anticului Skioni. Biserica e construită pe țărm și are fresce datând din secolul XVI.

Nea Skioni se află la 24 km de Kallithea și 78 km de Polygyros. Dacă ești pe coasta de est din Kassandra și vrei să ajungi la Nea Skioni, poți urmări drumul de la Hanioti care se duce peste munte.

Nea Skioni și-a primit numele de la anticul Skioni, care a fost unul dintre primele sate-colonii din Halkidiki. Pe timpul Imperiul Roman această zonă a înflorit.

Plaja in Nea Skioni

Plaja din Nea Skioni este lungă cu nisip și a fost desemnată cu steagul albastru timp de mulți ani. În plus are un loc de joacă pentru copii, tenis și zonă de volei pe plajă.

Plaja este strajuita de paduri de pini si se bucura de un nisip matasos si apa limpede, ideala pentru sesiuni de inot si snorkeling.

De-a lungul promenadei plajei veti descoperi taverne ale caror meniuni sunt incarcate cu preparate din peste si feluri de mancare traditionale.

Plaja se bucura de asemenea de unul dintre cele mai frumoase porturi din zona, aici fiind ancorate o multime de iahturi luxoase ce isi asteapta proprietarii pentru a-i purta pe valurile Marii Egee.