Agenție de Turism. Verifici tariful pe site, primești răspunsul în timpul real

Cazari si sejururi Litoral 2018 Romania - 184 Hoteluri Disponibile

Comparam preturile pentru  Litoral  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Litoral - Romania

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Litoral


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Litoral?
(Scor: 8389.6751 / 24 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Hotel Tomis Mamaia, a fost renovat complet in anul 2005, pune la dispozitie camere amenajate cu mobilier modern si dotate cu aer conditionat, acces la internet wireless, telefon, televizor LCD, minibar, sistem de acces pe baza de cartela, uscator de par, halate de baie si balcon. WiFi gratuit inclus. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 50m
Situat la 3 minute pe jos față de plajă. Club Residence Apartments se află în Neptun, la 1 km de plaja La Steaguri. Rezervaţia Stejarii Brumării este la 1,3 km de proprietate. Conexiunea WiFi este gratuită. la 3 minute pe jos față de plajă. Club Residence Apartments se află în Neptun, la 1 km de plaja La Steaguri. Rezervaţia Stejarii Brumării este la 1,3 km de proprietate. Conexiunea WiFi este gratuită.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 300m
Hotelul Turist este recent renovat, situat pe strada principală din stațiunea Neptun, în apropiere de Constanţa, la 50 de metri de gară și la 200 de metri de plajă. Internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 200m
Situat la 3 minute pe jos față de plajă, Bunga Bunga Resort oferă cazare în Mamaia Nord, precum și WiFi gratuit şi o terasă. Parcarea privată a proprietății este gratuită. Hotelul se află la 200 m de plaja Mackerel și la 400 m de plaja El Comandante. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Situat într-o zonă foarte liniștită, la 2 minute pe jos față de plajă, Hotelul Claudia renovat complet, ofera spre cazare camere cu aer condiționat și TV, fiind o varianta buna de cazare in Eforie Sud, avand tarife convenabile si dotari moderne. WiFi gratuit inclus. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Buget Redus
Distanta fata plaja 100m
Hotel Capitol este un hotel partial renovat, avand marele avantaj de a fi foarte aproape de malul marii(50m) si ofera cazare in camere cu baie proprie total renovata iar marea majoritate a camerelor au balcon cu vedere la mare. Nu există acces la internet .Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Buget Redus
Distanta fata plaja 50m
Hotelul Gloria, situat în partea de nord a statiunii Eforie Sud, la numai 100 de metri de plajă, oferă camere cu un balcon şi zonă de relaxare. În 10 minute de mers pe jos veţi ajunge la Gara din Eforie Sud. Nu există acces la internet . Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Buget Redus
Distanta fata plaja 20m
Hotel Dacia, face parte din Complexul Doina si este situat in centrul statiunii Neptun, la 150 metri de mare, fiind in aproprierea padurii Comorova. Hotelul ofera conditii bune de cazare si acces usor la restaurante, terase si magazine..Nu există acces la internet .Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Buget Redus
Distanta fata plaja 150m
Situat in Eforie Nord la numai 30 de metri de plaja si beneficiind de intrare lina in apele Marii Negre si de acces larg la plaja nisipoasa, Hotel Diana ofera conditii bune de cazare (camere cu baie privată, balcon, TV prin cablu şi o zonă de relaxare). Nu există acces la internet . Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Buget Redus
Distanta fata plaja 30m
Hotel Crisana, situat pe faleza Marii Negre la aproximativ 50m de plaja, este un hotel cu 4 etaje, situat intr-o zona linistita avand ca vecini numai case particulare. Internet Wfi inclus. Accepta animale de companie.
Recomandat pentru: Buget Redus
Distanta fata plaja 50m
Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta!