Agentie de turism online
021.311.7464
Luni - Vineri: 9 - 18

Cazare Litoral Romania 2016Eforie Nord

Eforie Nord

4 Hoteluri Eforie Nord
Mamaia

Mamaia

3 Hoteluri Mamaia
Neptun

Neptun

2 Hoteluri Neptun
Eforie Sud

Eforie Sud

1 Hoteluri Eforie Sud
Mangalia

Mangalia

1 Hoteluri Mangalia
Olimp

Olimp

1 Hoteluri Olimp
Venus

Venus

1 Hoteluri Venus

Cazare Litoral

Cazare Litoral - o vacanţă plăcută la Marea Neagră

Litoralul românesc rămâne în continuare un punct de atracţie important pentru perioada verii, fiind cea mai importantă zonă turistică a României.


Revenind pe culmile gloriei de altădată, ofertele de cazare litoral asigură îndrăgostiţilor, tinerilor căsătoriţi sau chiar familiilor cu copii, o minunată vacanţă la malul Mării Negre pe plajele cu nisip fin şi auriu. Umbrele cochete, şezlonguri, terase amenajate cu mobilier nou şi modern, oferă o vacanţă plăcută turiştilor care vor să se bucure de apă, soare şi multă distracţie.

Mâncăruri româneşti şi internaţionale, cazare litoral în camere confortabile şi elegante, restaurante care se impun prin calitatea serviciilor oferite, reprezintă alegerea perfectă pentru relaxare în verile lungi şi călduroase.

Pornind din nord, de la graniţa cu Ucraina, până în sud, la graniţa cu Bulgaria, litoralul românesc oferă peisaje uimitoare pe o lungime de peste 100 km. Plajele întinse şi însorite, oportunităţile de cazare şi posibilităţile de agrement fac litoralul românesc atractiv. Salba de staţiuni de pe ţărmul Mării Negre se întrece în oferte litoral pentru turiştii români şi străini.

Există o mulţime de oportunităţi de distracţie şi agrement care acoperă toate preferinţele şi exigenţele: baruri, discoteci, cazinouri, dar şi turism balnear în bazele de tratament cu nămoluri terapeutice sau tratamente SPA în staţiunile special destinate.

De asemenea, litoralul românesc oferă posibilităţi de practicare a tuturor sporturilor acvatice, fiecare staţiune dispunând de baze de agrement moderne. Opţiunile sunt completate de terenuri de tenis, volei, baschet, fotbal şi golf, parcuri de distracţie şi centre de divertisment.

De mare succes este programul “Litoralul pentru toţi” pentru perioada de extrasezon, cu pachete speciale şi oferte litoral ieftine, în condiţiile în care nicio altă destinaţie externă nu vine cu o ofertă atât de avantajoasă. Se asigură un confort sporit, iar tarifele sunt foarte avantajoase în raport cu dotările şi facilităţile oferite. Cazare litoral cu preţuri accesibile pentru orice buzunar, reprezintă magnetul pentru toţi turiştii dornici de un concediu estival.

Pitorescul litoralului românesc este întregit de muzee, monumente istorice de mare însemnătate, ruine antice şi rezervaţii naturale unice în ţară şi în Europa. Peisaje uimitoare, transformări anuale spectaculoase ale staţiunilor, obiective şi atracţii turistice care merită vizitate, toate reprezintă chemarea litoralului românesc.

Cât de mult îţi place Litoral?
(Scor: 10066.651 / 20 voturi)