Cazare Litoral Romania 2024


Cazare Mamaia Click pentru oferte

Mamaia

63 hoteluri pentru Cazare Mamaia
Cazare Eforie Nord Click pentru oferte

Eforie Nord

51 hoteluri pentru Cazare Eforie Nord
Cazare Neptun Click pentru oferte

Neptun

17 hoteluri pentru Cazare Neptun
Cazare Venus Click pentru oferte

Venus

19 hoteluri pentru Cazare Venus
Cazare Saturn Click pentru oferte

Saturn

14 hoteluri pentru Cazare Saturn
Cazare Jupiter Click pentru oferte

Jupiter

11 hoteluri pentru Cazare Jupiter
Cazare Olimp Click pentru oferte

Olimp

10 hoteluri pentru Cazare Olimp
Cazare Costinesti Click pentru oferte

Costinesti

8 hoteluri pentru Cazare Costinesti
Cazare Cap Aurora Click pentru oferte

Cap Aurora

5 hoteluri pentru Cazare Cap Aurora
Cazare Eforie Sud Click pentru oferte

Eforie Sud

4 hoteluri pentru Cazare Eforie Sud
Cazare Techirghiol Click pentru oferte

Techirghiol

2 hoteluri pentru Cazare Techirghiol
Cazare Mangalia Click pentru oferte

Mangalia

1 hoteluri pentru Cazare Mangalia


Cazare Litoral - o vacanţă plăcută la Marea Neagră

Litoralul românesc rămâne în continuare un punct de atracţie important pentru perioada verii, fiind cea mai importantă zonă turistică a României.

Cazare Litoral

Revenind pe culmile gloriei de altădată, ofertele de cazare litoral asigură îndrăgostiţilor, tinerilor căsătoriţi sau chiar familiilor cu copii, o minunată vacanţă la malul Mării Negre pe plajele cu nisip fin şi auriu. Umbrele cochete, şezlonguri, terase amenajate cu mobilier nou şi modern, oferă o vacanţă plăcută turiştilor care vor să se bucure de apă, soare şi multă distracţie.

Mâncăruri româneşti şi internaţionale, cazare litoral în camere confortabile şi elegante, restaurante care se impun prin calitatea serviciilor oferite, reprezintă alegerea perfectă pentru relaxare în verile lungi şi călduroase.

Pornind din nord, de la graniţa cu Ucraina, până în sud, la graniţa cu Bulgaria, litoralul românesc oferă peisaje uimitoare pe o lungime de peste 100 km. Plajele întinse şi însorite, oportunităţile de cazare şi posibilităţile de agrement fac litoralul românesc atractiv. Salba de staţiuni de pe ţărmul Mării Negre se întrece în oferte litoral pentru turiştii români şi străini.

Cazarea pe litoralul romanesc se poate face in hoteluri elegante sau in pensiune primitoare. Cele mai multe hoteluri se afla in partea de nord a litoralului, oferind cazare in Mamaia, una din cele mai populate statiuni.

Există o mulţime de oportunităţi de distracţie şi agrement care acoperă toate preferinţele şi exigenţele: baruri, discoteci, cazinouri, dar şi turism balnear în bazele de tratament cu nămoluri terapeutice sau tratamente SPA în staţiunile special destinate.

De asemenea, litoralul românesc oferă posibilităţi de practicare a tuturor sporturilor acvatice, fiecare staţiune dispunând de baze de agrement moderne. Opţiunile sunt completate de terenuri de tenis, volei, baschet, fotbal şi golf, parcuri de distracţie şi centre de divertisment.

De mare succes este programul Litoralul pentru toţi pentru perioada de extrasezon, cu pachete speciale şi oferte litoral ieftine, în condiţiile în care nicio altă destinaţie externă nu vine cu o ofertă atât de avantajoasă. Se asigură un confort sporit, iar tarifele sunt foarte avantajoase în raport cu dotările şi facilităţile oferite. Cazare litoral cu preţuri accesibile pentru orice buzunar, reprezintă magnetul pentru toţi turiştii dornici de un concediu estival.

Pitorescul litoralului românesc este întregit de muzee, monumente istorice de mare însemnătate, ruine antice şi rezervaţii naturale unice în ţară şi în Europa. Peisaje uimitoare, transformări anuale spectaculoase ale staţiunilor, obiective şi atracţii turistice care merită vizitate, toate reprezintă chemarea litoralului românesc.

Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta!