Oferte sejur cazare Nea Kallikratia Kassandra Halkidiki - Grecia

Comparam preturile pentru vacanțe în Nea Kallikratia Kassandra, Halkidiki de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Nea Kallikratia Kassandra - Halkidiki


close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Nea Kallikratia Kassandra


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!

Hotel Alkyonis
Halkidiki / Nea Kallikratia Kassandra
Hotelul Alkyonis este situat pe încântătoarea peninsulă Halkidiki, în faimoasa stațiune turistică Nea Kallikratia. Conexiunea WiFi este gratuită în
Recomandat: Buget Redus
Distanta fata plaja 150m

Hotel Secret Paradise and Spa
Halkidiki / Nea Kallikratia Kassandra
Renovat in perioada 2017-2018! În iarna anului 2017-2018. Renovarea completă a băilor, înlocuirea tuturor televizoarelor, zonei de la piscină, barul, pardoselile noi din gresie, 80% dintre
Zbor din: Bucuresti
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 50m
Nea Kallikratia Kassandra

Cazare in Nea Kallikratia, Kassandra, ce trebuie sa stim

Nea Kallikratia este un oraș mic din Halkidiki și are peste 6.000 de locuitori. Acesta este situat la numai 30 km distanță de Salonic și este primul sat de vacanță important pe care un călător îl întâlnește pe drumul spre Halkidiki. În regiune există multe sate în care există cabane, camere de închiriat și hoteluri.

Statiunea este plina de oamenii din Salonic, care caută o oază în zilele fierbinți de vară.

În Nea Kallikrateia există numeroase baruri, restaurante, taverne, fast-food, magazine și tot ce vă trebuie în timpul vacanței.

Zona a fost locuită încă din perioada neolitică, iar săpăturile arheologice au adus la lumină coloana de mormânt a unei fiice care deține un porumbel în mâna stângă și datează din anul 440 î.Hr. Acum este protejată în Muzeul Arheologic din Salonic

In 280 i.Hr. regele Macedoniei, Antigonos Gonatas a construit Andigonea la o distanta de aproximativ 5 km nord de Nea Kallikratia. Curand Antigonea s-a dezvoltat si a devenit un oras important. In timpul bataliilor romane impotriva Macedoniei, in 168 i.Hr., romanii au venit in apropiere de Antigonea si au incercat sa-l arda din temelii. Ei au fost surprinsi de catre armata greaca si ucisi in cea mai mare parte. Dupa scurt timp romanii s-au intors cu intariri si au cucerit localitatea. In timpul secolului al 14-lea sunt mentionate in zona doua sate cu numele: Antigonea de Sus si Antigonea de Jos. In perioada bizantina in valea Nea Kallikratia se gaseau cinci sate cu manastiri la Muntele Athos, Megistis Lauras, Agios Pavlos si Xenofont. Manastire de M. Xenofont a fost numita "Stomion" si printre alte facilitati a avut un turn, ce a fost distrus in timpul ocupatiei turce. Pe locul acestei manastiri este construita Nea Kallikratia de azi.

Dispunând de o infrastructură turistică bine dezvoltată, împreună cu peisajele sublime si plajele frumoase cu nisipuri de aur, şi copaci inverziti, Nea Kallikratia are tot ceea ce si-ar putea dori turistii.

Pentru iubitorii de cumparaturi si de divertisment, Nea Kallikratia are centre comerciale si magazine pentru orice ai putea avea nevoie, precum şi o viaţa de noapte activă. Un cinematograf, o serie de zone de agrement şi parcuri, cafenele şi baruri, restaurante şi taverne tradiţionale acoperă întregul spectru de divertisment.

În Nea Kallikratia, există, de asemenea, un centru medical complet echipat.

Plaja in Nea Kallikratia

La plajele din Nea Kallikratia puteți petrece nenumărate ore de distracție sub sunete de muzică în unele dintre cele mai aglomerate baruri de plajă din Halkidiki.

Plaja este de cateva sute de metrii de lunga, fiind amenajata si publica, lata de cca. 40 m, nisipoasa inclusiv in mare ( mai putin acei 2 m de pietris marunt la intrarea in apa specifici plajelor din Grecia). Apa se adanceste treptat, apoi scade pana la genunchi, apoi se adanceste din nou treptat.