Termeni şi Condiţii de utlizare a site-ului


Contract intre Utilizator si Dream Voyage Internationa SRL

 • Dream Voyage International SRL cu sediu in Bd-ul Gh. Magheru, Nr. 28-30, Et. 5, Cam 517, Sector 1, București, Nr.ord.Reg.Com.: J40/12651/2011, Cod de înregistrare fiscală: 29259993, Banca: Transilvania - Ag. Piața Romană, IBAN: RO93BTRLRONCRT0248462901 este proprietarul/administratorul websiteului www.ocaziituristice.ro
 • Dream Voyage International SRL, denumită în cele ce urmează şi OcaziiTuristice.ro, îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum şi Termenii şi condiţiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.
 • Ocazii Turistice deţine dreptul de autor asupra întregului conţinut al site-ului. Pentru raportări asupra conținutului asupra căruia se consideră că Ocazii Turistice nu deţine drepturi de autor, se va folosi adresa de email contact@ocaziituristice.ro.
 • Orice folosire a materialelor OcaziiTuristice.ro, incluzând, dar fără a se limita la reproducere sau distribuţie, copiere, download/descărcare de fişiere în orice reţea, intranet sau Internet, este strict interzisă fără permisiunea scrisă a Ocazii Turistice.
 • Acest website poate conţine documente, imagini, informaţii sau alte materiale care nu sunt proprietatea Ocazii Turistice, cum ar fi fotografii, clip art, sau numele, logouri şi alte mărci ale unor terţi, care sunt proprietatea respectivelor părţi. Ele pot include articole, date, informaţii, imagini, artwork, grafică, fişiere multimedia, elemente audio sau alte materiale publicate în ziare, reviste sau alte tipuri de media şi pot de asemenea include numele sau mărcile respectivelor canale de media. Orice folosire a acestor materiale este strict interzisă fără permisiunea respectivilor terţi proprietari.
 • Dream Voyage International SRL îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul şi structura website-ului. Dream Voyage International SRL nu garantează că informaţia de pe Site (incluzând, dar fără limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile de îndată ce ne sunt aduse la cunoştinţă.
 • Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

Serviciile oferite de OcaziiTuristice.ro

 • OcaziiTuristice.ro va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita.
 • Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din Site avand posibilitatea de a efectua rezervari de servicii turistice direct de pe Site, cat si plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de plati on-line.

OcaziiTuristice.ro actioneaza ca si Agent

 • OcaziiTuristice.ro actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, altii (Furnizori de Servicii Turistice).
 • OcaziiTuristice.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Informatiile publicate pe Site

 • OcaziiTuristice.ro ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate.
 • OcaziiTuristice.ro nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.
 • OcaziiTuristice.ro nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.
 • Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora . Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei.
 • Hotelurile isi rezerva dreptul de a face modificari la programul de all inclusive prezentat in site fara un avertisment prealabil.

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice

 • Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la OcaziiTuristice.ro si va intra in vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.
 • Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.
 • La momentul navigarii dvs. in Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu OcaziiTuristice.ro pentru detalii complete.
 • Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de check-in si check-out.

Anulari/Modificari

 • In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, in scris sau telefonic OcaziiTuristice.ro despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
 • OcaziiTuristice.ro sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. OcaziiTuristice.ro sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice.
 • In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), OcaziiTuristice.ro isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

Plata

 • Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat fara confirmarea rezervării de catre noi.
 • In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul OcaziiTuristice.ro.
 • OcaziiTuristice.ro nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.
 • Plata se poate efectua cu principalele carti de credit recunoscute si prezentate detaliat pe Site.
 • OcaziiTuristice.ro sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. OcaziiTuristice.ro isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane.
 • In cazul in care emitentul cartii dvs. de credit o cere, OcaziiTuristice.ro sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de calatorie la adresa dvs. declarata la momentul emiterii cartii de credit. Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documenteleor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont.
 • In plus, pentru a minimiza efectele incercarii de fraudare a cartii dvs. de credit, inainte de a emite documentele de calatorie, ne rezervam dreptul de a efectua verificari aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. si o copie a cartii de credit, precum si un extras de cont recent.
 • Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

Utilizarea Site-ului

 • OcaziiTuristice.ro nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.
 • OcaziiTuristice.ro nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Obligatiile utilizatorului

 • Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):
 • - responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs.
 • - aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
 • - garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
 • - neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
 • - interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
 • - obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Condiții de garanție / service

 • Înainte de a lansa comanda, clientul trebuie să fie de acord cu "Termenii și condițiile" Ocazii Turistice. Existând diferențe între tipurile de servicii oferite, hoteluri, city-break-uri, asigurări medicale de călătorie, rezervarea nu se poate efectua până la capăt dacă clientul nu bifează căsuţa aferentă acceptării "Termenilor și condițiilor". Conform Art. 12 din OG 130/2000, condițiile de garanție / service nu se aplică serviciilor rezervate pe site-ul www.ocaziituristice.ro. Art. 12 din OG 130/2000 precizează: "Art. 3-4, ale art. 7-10 şi ale art. 11 alin. (1) nu se aplică contractelor privind:

 • a) vânzarea de produse alimentare, de băuturi sau de produse de uz curent utilizate în gospodărie, livrate cu regularitate de către comerciant la domiciliul, reședința sau la locul de muncă al consumatorului;

 • b) furnizarea de servicii de cazare, de transport, de furnizare de preparate culinare, de agrement, atunci când comerciantul se angajează prin contractul încheiat să efectueze aceste prestații la o dată precisă sau într-o perioadă specificată; în mod excepțional, în cazul activităților de agrement organizate în aer liber, comerciantul își poate rezerva dreptul de a nu respecta prevederile art. 11 alin. (2), în circumstanțe specifice."

Reclamaţii

 • Problema survenită în timpul șederii turistului, trebuie comunicată de urgență către Ocazii Turistice pentru a o putea rezolva în timp util.
 • Pentru rezolvarea cât mai rapidă, eficientă și pe cale amiabilă a eventualelor probleme apărute, vă rugăm să trimiteți mesajele dumneavoastră în atenția domnului Răzvan Drăghici, la adresa razvan@ocaziituristice.ro, tel: 0745.91.78.72.

Newsletter

 • Puteti subscrie la newsletter-ul OcaziiTuristice.ro, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.
 • Interzicerea accesului pe Site
 • OcaziiTuristice.ro isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

Responsabilitatea OcaziiTuristice.ro

OcaziiTuristice.ro nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site. OcaziiTuristice.ro este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

Legaturi catre alte Site-uri

 • Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.
 • OcaziiTuristice.ro nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate.
 • Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de OcaziiTuristice.ro. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

Forta Majora

 • OcaziiTuristice.ro nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta OcaziiTuristice.ro sau furnizorii sai.

Rata de schimb

Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.

Modificari asupra Site-ului

 • OcaziiTuristice.ro poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata

 • Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin OcaziiTuristice.ro. Materialul continut pe Site este proprietatea OcaziiTuristice.ro sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.
 • Numele OcaziiTuristice.ro precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.
 • Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.
 • Daca considerati ca fotografiile sau textele publicate pe site-ul nostru incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru prin formularul de contact disponibil in Pagina de Contact, mentionand pagina si continutul care contravin legii. OcaziiTuristice.ro utilizeaza materiale promotionale puse la dispozitie de terti si nu poate controla sau verifica originea acestora. OcaziiTuristice.ro va retrage imediat din site-urile sale orice material ilegal si va informa partea vatamata despre acest lucru.

Confidentialitate

 • Politica de confidentialitate a OcaziiTuristice.ro este accesibila aici.
 • Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre OcaziiTuristice.ro sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a OcaziiTuristice.ro.

Informaţii privind protecţia datelor personale

 • Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată Dream Voyage International SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: promovarea de servicii şi produse adresate direct clienţilor persoane fizice şi promovării ofertelor prin mijloace de marketing direct.
 • Dream Voyage International SRL este Operator date cu caracter personal nr. 21599 .
 • Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare procesării solicitării dumneavoastră. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea concretizării serviciului solicitat.
 • Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai firmelor partenere prin care se realizează serviciul solicitat.
 • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată către Dream Voyage International SRL.
 • De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
 • Orice litigiu apărut între clienţi şi Dream Voyage International SRL  va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române.
 • Notă (*)
  Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Politica de Securitate

 • OcaziiTuristice.ro utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. OcaziiTuristice.ro se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a OcaziiTuristice.ro.
 • Achizitiile online nu mai sunt de mult o noutate. Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita.
 • OcaziiTuristice.ro utilizeaza tehnologia Secure Socket Layer (SSL) care asigura proceselor de achizitionare online prin intermediul cartii de credit, o securitate marita.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

OcaziiTuristice.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta

 • Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si OcaziiTuristice.ro si este guvernat de legile din Romania.

Politica de returnare a produselor

 • Conform Art. 12 din OG 130/2000, OcaziiTuristice.ro nu are o politică de returnare a produselor.