Agenție de Turism. Verifici tariful pe site, primești răspunsul în timpul real

Cazare Herculane - Tratament Herculane - 5 Hoteluri din Baile Herculane Disponibile

Comparam preturile pentru  Baile Herculane  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Baile Herculane?
(Scor: 4.2951 / 14 voturi)
Hotelul Roman, situat in statiunea balneo-climaterica Herculane, pune la dispozitiea turistilor apartamente si camere duble orientate spre minunatul peisaj al Vaii Cernei, conditiile de cazare oferite fiind optime pentru turismul balnear dar si pentru odihna.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Renovat complet, situat in mijlocul unei gradini frumos amenajate pe malul Cernei dar si la poalele muntilor, Hotelul Ferdinand, ofera cazare si servicii de calitate, baza de tratament proprie, piscina cu apa termala, gradina de vara, miniclub pentru copii, sala de fitness, internet wireless in camere.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Hotel Diana din Baile Herculane, renovat în întregime în anul 2014, situat la 250 m și la doar 3 minute de centrul stațiunii, pe malul stâng al Cernei, pe un versant al Muntelui Domogled, ofera centru de fitness, spa şi wellness, cadă cu hidromasaj şi o piscină interioară, acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită..
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Hotelul Domogled din statiunea Balle herculane, situat la 1 kilometru de centrul statiunii Baile Herculane, inconjurat de Muntii Mehedinti la est si Muntii Cernei la vest, renovat complet in anul 2013, ofera cazare in camere curate dotate cu mobilier frumos, baie/dus, radio, TV, telefon
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Complexul Hotelier Afrodita din statiunea balneoclimaterica Baile Herculane, renovat si modernizat recent, este ideal pentru relaxare, tratamente si va asteapta cu finisaje la cele mai inalte standarde de calitate, oferind conditii de exceptie.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta pentru vacanta ta la Baile Herculane!