Agentie de turism online
021.311.7464
Luni - Vineri: 9 - 18

Cazare Herculane - Tratament Herculane


Comparam preturile pentru  Baile Herculane  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret !Localitati Statiuni Balneare
Statiuni Balneare - Baile Herculane


close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Baile Herculane?
(Scor: 4.3851 / 13 voturi)
Ordoneaza dupa:  
Afisare 1-10 hoteluri din 11 hoteluri din Baile Herculane
Pagini: 1 2 > »


Revelion Hotel Domogled
Hotelul Domogled din statiunea Baile Herculane, situat la 1 kilometru de centrul statiunii , inconjurat de Muntii Mehedinti la est si Muntii Cernei la vest, renovat complet in anul 2013, ofera cazare in camere curate dotate cu mobilier frumos, baie/dus, radio, TV, telefon
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Revelion Craciun Hotel Afrodita
Complexul Hotelier Afrodita din statiunea balneoclimaterica Baile Herculane, renovat si modernizat recent, este ideal pentru relaxare, tratamente si va asteapta cu finisaje la cele mai inalte standarde de calitate, oferind conditii de exceptie.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Revelion Hotel Diana Herculane
Hotel Diana din Baile Herculane, renovat în întregime în anul 2014, situat la 250 m și la doar 3 minute de centrul stațiunii, pe malul stâng al Cernei, pe un versant al Muntelui Domogled, ofera centru de fitness, spa şi wellness, cadă cu hidromasaj şi o piscină interioară, acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Hotel Diana Herculane
Hotel Diana din Baile Herculane, renovat în întregime în anul 2014, situat la 250 m și la doar 3 minute de centrul stațiunii, pe malul stâng al Cernei, pe un versant al Muntelui Domogled, ofera centru de fitness, spa şi wellness, cadă cu hidromasaj şi o piscină interioară, acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită..
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Hotel Roman
Hotelul Roman, situat in statiunea balneo-climaterica Herculane, pune la dispozitiea turistilor apartamente si camere duble orientate spre minunatul peisaj al Vaii Cernei, conditiile de cazare oferite fiind optime pentru turismul balnear dar si pentru odihna.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Hotel Domogled
Hotelul Domogled din statiunea Balle herculane, situat la 1 kilometru de centrul statiunii Baile Herculane, inconjurat de Muntii Mehedinti la est si Muntii Cernei la vest, renovat complet in anul 2013, ofera cazare in camere curate dotate cu mobilier frumos, baie/dus, radio, TV, telefon
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Hotel Afrodita Resort and Spa
Complexul Hotelier Afrodita din statiunea balneoclimaterica Baile Herculane, renovat si modernizat recent, este ideal pentru relaxare, tratamente si va asteapta cu finisaje la cele mai inalte standarde de calitate, oferind conditii de exceptie.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Hotel Ferdinand
Renovat complet, situat in mijlocul unei gradini frumos amenajate pe malul Cernei dar si la poalele muntilor, Hotelul Ferdinand, ofera cazare si servicii de calitate, baza de tratament proprie, piscina cu apa termala, gradina de vara, miniclub pentru copii, sala de fitness, internet wireless in camere.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Hotel Saras Sons
Hotelul Sara Sons din statiunea balneo-climaterica Balile Herculane (una dintre cela mai vechi statiuni balneare din Europa), ofera o piscină în aer liber şi un centru de wellness, un restaurant care serveşte preparate din bucătăria românească, precum şi un centru de fitness.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Hotel Golden Spirit
Frumos situat pe malul raului Cerna dar si in plin centru al statiunii Baile Herculane, Hotelul Golden Spirit a fost deschis în vara anului 2007. Toate camere amenajate confortabil si elegant, ofera conditii foarte bune de cazare.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Afisare 1-10 hoteluri din 11 hoteluri din Baile Herculane
* arata hoteluri din Baile Herculane pe pagina
Pagini: 1 2 > »
 Baile Herculane

Cazare Baile Herculane - natura este cel mai bun medic

Romania este recunoscuta pentru numeroasele statiuni balneoclimaterice de tratament si odihna insa nici o zona nu este mai bogata decat Transilvania, iar statiuni precum Baile Herculane sunt destinatii complete ce imbina tratamentul cu odihna, relaxarea si atmosfera de vacanta in natura, cea mai buna modalitate de a-ti reincarca bateriile. O saptamana de cazare in Baile Herculane este la fel de placuta pentru cei aflati la tratament cat si pentru insotitori, iar unitatile de cazare din zona sunt pregatite sa primeasca familii intregi oferind facilitati ce se ridica la nivelul oricarei alte zone turistice din tara. Baile Herculane este una dintre cele mai pitoresti statiuni balneoclimaterice din tara ce merita vizitata inclusiv in afara trimiterilor pentru tratament la Baile Herculane, pur si simplu pentru a profita de natura si de efectul pozitiv pe care aerul curat si puternic ionizat de aici il are asupra nivelului de energie si starii generale de sanatate prin aeroionizare.

Tratament si cazare in Baile Herculane

Cazare in Herculane inseamna aproape indiferent de optiunea aleasa un sejur petrecut intr-un cadru pitoresc, de o frumusete greu de descris in cuvinte. Cele mai multe hoteluri din zona au vedere catre zonele intinse de verdeata din Valea Cernei. Resursele principale de tratament ale statiunii sunt cele 16 izvoare cu ape termale ce au o putere de vindecare comparabila cu bine cunoscute statiuni de peste hotare precum statiunea Vichy sau statiunea Mont Dore. Izvoarele termale din aceasta zona sunt clorurosodice, sulfate si bicarbonate, avand temperaturi intre 38 si 56 de grade Celsius in functie de izvor si afectiunile care sunt tratate.

In statiune se trateaza boli respiratorii si cardiovasculare, boli dermatologice, tulburari endocrine, reumatism, spondiloza sau insomnii cronice. Bazele de tratament aflate in hotelurile din zona sunt echipate pentru a efectua proceduri de electroterapie, hidroterapie, masaj, recuperare functionala, acupunctura sau gimnastica medicala.