Cazare Govora - Tratament Govora

Comparam preturile pentru  Baile Govora  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Hotel Palace din statiunea Baile Govora, unul dintre cele mai vechi din judetul Valcea, a fost reabilitat si modernizat complet, si cotat la 4 *, oferind un centru spa şi de tratament, precum şi un
Recomandat: Relaxare si tratament
Baile Govora

Cazare in Govora, un sejur in inima verde a judetului Valcea

Govora este destinatia ideala pentru cei care iubesc natura si pe care spatiul verde ii revigoreaza si reenergizeaza. Fiind una dintre statiunile balneoclimaterice cu cele mai multe spatii verzi, ofertele de cazare Govora inseamna pe langa tratament un moment de odihna si relaxare, dar si o vedere a zonei pitoresti subcarpatice din nord-estul Olteniei in care fiecare dimineata intampinata de pe balconul hotelului si fiecare respiratie adanca inseamna sanatate curata. Cazarea in hoteluri Baile Govora se ridica la exigentele celor mai pretentiosi turisti, acestea avand unitati de cazare din categoriile de 3 si 4 stele, centre de tratament proprii sau asezate in imediata apropiere a acestora si numeroase pensiuni intime si linistite. Pentru persoanele care aleg sa calatoreasca la destinatie cu masina, zona ofera numeroase atractii turistice printre care si un numar de manastiri cu adevarat impresionante. Fiind aseazata intr-o depresiune incercuita de dealuri, acoperita cu paduri de stejar si fag, plimbarile din aceasta zona sunt o ocazie perfecta de relaxare si reincarcare a bateriilor.

Statiunea de tratament Govora este deschisa pe toata perioada anului si poate primi peste 1.400 de turisti in spatiile sale de cazare. Insotitorii persoanelor aflate la tratament au optiuni numeroase de agrement precum terenuri de sport, muzee, obiective turistice si o viata de noapte destul de activa pentru o astfel de zona.

Cazare Govora - sanatate si odihna

Din punct de vedere balneoclimateric, statiunea se distinge prin prezenta unor izvoare termale cu puternic caracter terapeutic ce au continut bogat de clor, sodiu, iod, sulf si brom pentru cure externe si de magneziu si calciu pentru curele interne. In aceasta zona se trateaza in principal bolile respiratorii si rematoidale, dar si boli degenerative, disfunctii neurologice si sindromuri post traumatice. Este una dintre putinele statiuni balneoclimaterice din tara unde se gaseste si un centru de tratament special pentru copiii care sufera de boli respiratorii sau reumatice.

Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta pentru vacanta ta la Baile Govora!