Agentie de turism online
021.311.7464
Luni - Vineri: 9 - 18

Sejur Romania


Cazare Romania 2016-2018
Mamaia

Mamaia

54 Hoteluri Mamaia
Eforie Nord

Eforie Nord

31 Hoteluri Eforie Nord
Venus

Venus

17 Hoteluri Venus
Baile Herculane

Baile Herculane

8 Hoteluri Baile Herculane
Saturn

Saturn

14 Hoteluri Saturn
Neptun

Neptun

19 Hoteluri Neptun
Baile Tusnad

Baile Tusnad

3 Hoteluri Baile Tusnad
Jupiter

Jupiter

10 Hoteluri Jupiter
Covasna

Covasna

6 Hoteluri Covasna
Sovata

Sovata

5 Hoteluri Sovata
Eforie Sud

Eforie Sud

7 Hoteluri Eforie Sud
Olimp

Olimp

7 Hoteluri Olimp
Baile Felix

Baile Felix

10 Hoteluri Baile Felix
Vatra Dornei

Vatra Dornei

2 Hoteluri Vatra Dornei
Amara

Amara

3 Hoteluri Amara
Cap Aurora

Cap Aurora

2 Hoteluri Cap Aurora
Calimanesti

Calimanesti

5 Hoteluri Calimanesti
Geoagiu Bai

Geoagiu Bai

1 Hoteluri Geoagiu Bai
Sangeorz Bai

Sangeorz Bai

2 Hoteluri Sangeorz Bai
Slanic Moldova

Slanic Moldova

2 Hoteluri Slanic Moldova
Baile Olanesti

Baile Olanesti

2 Hoteluri Baile Olanesti
Baile Govora

Baile Govora

1 Hoteluri Baile Govora
Gura Humorului

Gura Humorului

2 Hoteluri Gura Humorului
Costinesti

Costinesti

1 Hoteluri Costinesti
Predeal

Predeal

1 Hoteluri Predeal
Borsa

Borsa

1 Hoteluri Borsa
Dubova

Dubova

1 Hoteluri Dubova
Mangalia

Mangalia

1 Hoteluri Mangalia
Murighiol

Murighiol

1 Hoteluri Murighiol
Polovragi

Polovragi

1 Hoteluri Polovragi
Sibiel

Sibiel

1 Hoteluri Sibiel
Sinaia

Sinaia

1 Hoteluri Sinaia


Sejur Romania

Sejur România - istorie, cultură, tratament, relaxare

În spaţiul carpato-danubiano-pontic, o atracţie pentru turiştii de orice vârstă o reprezintă sejur România. Relieful caracterizat prin cele patru elemente: varietate, proporţionalitate, complementaritate şi dispunere simetrică cuprinde munţi, dealuri, podişuri şi câmpii, fluvii, râuri, lacuri, ape subterane şi ape marine.


Vegetaţia României a impresionat din toate timpurile turiştii ce au ajuns pe meleagurile acestei ţări. Plantele ocrotite catalogate drept monumente ale naturii se pot întâlni în cele trei mari zone de vegetaţie din România, zona alpină, zona de pădure şi zona de stepă alături de fauna cu excepţionalele exemplare de cerbi, urşi, capre negre, râşi, mistreţi, păsări şi fluturi.

Turiştilor care vor să beneficieze de un sejur România li se deschid porţile unei oferte foarte variate atunci când vor să se bucure de relaxare, de linişte, de aer curat şi de răcoare.

Zonele montane sunt împânzite de o mulţime de trasee turistice prin care se pot explora cele mai spectaculoase cascade, peşteri, vulcani noroioşi, lacuri cu ape cristaline, staţiuni montane perfecte pentru practicarea sporturilor de iarnă cu pârtii de schi dotate cu tunuri de zăpadă şi nocturnă.

Staţiunile balneo montane, salinele, pădurile de fag şi brad, aerul pur şi bogat în aerosoli ce favorizează tratamentul alergiilor şi al altor afecţiuni ale aparatului respirator, îşi aşteaptă turiştii care vin la tratament.

Oferta de cazare România cuprinde şi oraşele-cetăţi medievale, zonele în care agroturismul este în topul preferinţelor, litoralul sau delta şi numeroase alte puncte de interes, printre care şi podgoriile ce se laudă cu o tradiţie îndelungată.

Istoria bogată prezentă în multitudinea de mânăstiri şi biserici cunoscute în întreaga lume, poate fi descoperită într-un sejur România.

Litoralul Mării Negre este cea mai importantă zonă touristică a României, având în vedere numărul de turişti români şi străini care îl vizitează anual, cea mai bună variantă de cazare România pentru familiile cu sau fără copii, alături de una dintre cele mai sălbatice şi misterioase Delte ale lumii care îşi aşteaptă turiştii în fiecare an cu noi şi interesante dotări şi facilităţi de cazare şi distracţie.

Turiştii pot încerca de la sporturile sau activităţile de agrement - tractări cu colaci sau banane gonflabile, plimbări cu hidrobicicleta sau schi-jet-ul, ridicări cu paraşuta, stand-up paddling, până la cele mai exclusiviste şi costisitoare - yahting, windsurfing, wakeboarding, kitesurfing, flyboarding, scufundări, care necesită o pregătire iniţială sau cursuri, oferite de cele câteva cluburi şi şcoli din staţiunile litorale.

Cu toate aceste obiective turistice unice din ţara noastră, ne putem mândri în faţa Europei!

Cât de mult îţi place Romania?
(Scor: 4.8351 / 6 voturi)