Cazare Calimanesti Caciulata - 5 Hoteluri din Calimanesti Caciulata Disponibile

Comparam preturile pentru  Calimanesti Caciulata  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Calimanesti Caciulata?
(Scor: 4.5851 / 12 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Hotelul Traian, este situat in centrul stațiunii balneoclimaterice Calimanesti-Caciulata, in anul 2008 fiind modernizat complet, incaperile fiind dotate cu grup sanitar propriu, TV și frigider.
Construit intre anii 1907-1911, in stil baroc, hotelul, renovat complet in 2011, este asezat in mijlocul unui parc natural de o frumusete deosebita, oferind conditii foarte buna de cazare in camere renovate, cu mobilier nou sau recondiţionat si bai modernizate.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Complexul Balnear Cozia, situat in statiunea Calimanesti-Caciulata, cuprinde corpurile Caciulata, Cozia si Oltul, dispunand de 3 restaurante, 3 baruri, sali de conferinte, parcare, piscine interioare si exterioare, precum si acces Internet Wi-Fi. Cazarea in cadrul complexului confera acces gratuit in complexul AquaPark alaturat.
Recomandat pentru: Balneo SPA
Hotelul Domniţei oferă unităţi de cazare cu baie privată şi acces gratuit la internet şi se află în cartierul Căciulata al staţiunii Călimăneşti, la 3 km de gară. Oaspeţii au la dispoziţie o piscină interioară, 2 saune, cadă cu hidromasaj, cameră salină şi o piscină sezonieră în aer liber. WiFi disponibil în toate zonele. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Tratament si balneo
Inaugurat în anul 2006, Hotel Orizont-Cozia, este un hotel nou si modern, situat la marginea oraşului Călimăneşti, si oferă camere cu acces Wi-Fi gratuit, restaurant, saună. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Mergi Sus

Curs valutar Banca Transilvania

18.07.2018
1 EURO = 4.7 Lei

Ne gasiti pe

021.311.7464 Bd-ul Gh. Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, 010336, Bucuresti