Agenție de Turism. Verifici tariful pe site, primești răspunsul în timpul real

Cazare Baile Felix - 13 Hoteluri din Baile Felix Disponibile

Comparam preturile pentru  Baile Felix  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Ocazii speciale
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Baile Felix?
(Scor: 551 / 10 voturi)
Asezat la liziera padurii, Hotel Mures dispune de o piscina exterioara cu apa termala. Hotelul are baza de tratament proprie si ofera conditii bune de cazare, receptia si holul hotelului, salonul de mic dejun fiind renovate in acest an.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Situat la numai 500 de metri de centru statiunii Baile Felix, Hotel Poeinita renovat in anul 2013, ce dispune de propria baza de tratament ultramodern dotata, este recomandat persoanelor aflate la recuperare sau odihna, raportul pret/calitate fiind foarte bun.
Recomandat pentru: Tratament si balneo
Renovat complet in anul 2015, Hotelul Termal este situat în staţiunea Băile Felix, în apropierea pădurii si oferă aer condiționat gratuit, acces gratuit la 4 piscine în aer liber și la o piscină interioară cu apă termală, saună gratuită şi internet gratuit. Parcul acvatic cu apă termală Apollo-Felix se află la 200 m.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Hotelul Nufarul, situat langa leliziera padurii, la 200 m. distanta de centrul statiunii a fost renovat complet in anul 2004 remarcandu-se prin aspectul chic şi cochet, invită călătorul într-o oază de linişte, oferind centru de wellness și acces WiFi gratuit în hol, acces gratuit la saună și la piscinele interioare și în aer liber.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Comlex President, situat in statiunea balneoclimaterica Baile Felix, la km. 10 pe drumul european E79 Oradea-Deva intr-un cadru natural deosebit (la altitudinea de 140m), ofera cazare si tratament in conditii de mare clasa, dispunand de 2 piscine si camere spatioase cu dotari de ultima generatie.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Hotel International, renovat complet, a fost relansat pe piata turistica in aprilie 2007 , si asigurand trecerea la standardele categoriei de 4*. In incinta acestui complex hotelier se afla baza de tratament ultramoderna, piscinele cu apa termala, zona de plaja dar si o frumoasa zona impadurita.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Cel mai avantajos mod de a te bucura non stop de facilitatile locatiei la un pret redus, il reprezinta cazarea in incinta Aqua Park-ului. Camerele spatioase, dotate cu aer conditionat si TV LCD, pot gazdui pana la 4 persoane, in functie de necesitati. Dupa gradul de ...
Recomandat pentru: Familii cu copii
Hotelul Muncel,localizat in Campia Crisurilor, in statiunea balneocliaterica Baile Felix, statiune situata la altitudinea de 140m, in partea de nord-vest a Romaniei, ofera conditii bune de cazare si tratamnet.
Recomandat pentru: Buget Redus
Lotus Therm Spa & Luxury Resort , este amplasat aproape de liziera padurii, in preajma lacurilor cu lotusi sacri, nuferi albi, nuferi termali, oferind cazare in camere moderne dotate cu internet WFI, fiind un spatiu datator de vitalitate si de echilibru.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Hotelul Nufarul, situat langa leliziera padurii, la 200 m. distanta de centrul statiunii a fost renovat complet in anul 2004 remarcandu-se prin aspectul chic şi cochet, invită călătorul într-o oază de linişte, oferind centru de wellness și acces WiFi gratuit în hol, acces gratuit la saună și la piscinele interioare și în aer liber/
Recomandat pentru: Familii cu copii