Agenție de Turism. Verifici tariful pe site, primești răspunsul în timpul real

Cazare Baile Felix - 7 Hoteluri din Baile Felix Disponibile

Comparam preturile pentru  Baile Felix  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Ocazii speciale
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Baile Felix?
(Scor: 4.6451 / 14 voturi)
Cel mai avantajos mod de a te bucura non stop de facilitatile locatiei la un pret redus, il reprezinta cazarea in incinta Aqua Park-ului. Camerele spatioase, dotate cu aer conditionat si TV LCD, pot gazdui pana la 4 persoane, in functie de necesitati. Dupa gradul de ...
Recomandat pentru: Familii cu copii
Lotus Therm Spa & Luxury Resort , este amplasat aproape de liziera padurii, in preajma lacurilor cu lotusi sacri, nuferi albi, nuferi termali, oferind cazare in camere moderne dotate cu internet WFI, fiind un spatiu datator de vitalitate si de echilibru.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Situat la numai 500 de metri de centru statiunii balneoclimaterice Baile Felix, Hotel Poeinita cu propria baza de tratament ultramodern dotata, este recomandat persoanelor aflate la recuperare sau odihna, raportul pret/calitate fiind foarte bun.
Recomandat pentru: Buget Redus
Hotelul Nufarul, situat langa leliziera padurii, la 200 m. distanta de centrul statiunii a fost renovat complet in anul 2004 remarcandu-se prin aspectul chic şi cochet, invită călătorul într-o oază de linişte, oferind centru de wellness și acces WiFi gratuit în hol, acces gratuit la saună și la piscinele interioare și în aer liber/
Recomandat pentru: Familii cu copii
Hotel International, renovat complet, a fost relansat pe piata turistica in aprilie 2007 , si asigurand trecerea la standardele categoriei de 4*. In incinta acestui complex hotelier se afla baza de tratament ultramoderna, piscinele cu apa termala, zona de plaja dar si o frumoasa zona impadurita.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Situat lângă o pădure în oraşul balnear Băile Felix, acest hotel mare de 4 stele are 2 piscine şi un centru de wellness. Toate camerele spaţioase sunt dotate cu TV cu ecran plat şi aer condiţionat. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet Wi-Fi.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Renovat complet in anul 2015, Hotelul Termal este situat în staţiunea Băile Felix, în apropierea pădurii si oferă aer condiționat gratuit, acces gratuit la 4 piscine în aer liber și la o piscină interioară cu apă termală, saună gratuită şi internet gratuit. Parcul acvatic cu apă termală Apollo-Felix se află la 200 m.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta pentru vacanta ta la Baile Felix!