Agenție de Turism. Verifici tariful pe site, primești răspunsul în timpul real

Oferte Cazare Amara - Statiuni Balneare 2018 - 4 Hoteluri din Amara Disponibile

Comparam preturile pentru  Amara  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Ocazii speciale
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Amara?
(Scor: 2.8951 / 9 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Complexul Hotelier Ialomita, este situat in Statiunea Amara, zona Campiei Baraganului Central, pe malul de nord-vest al Lacului Amara, la 7 km de municipiul Slobozia. Complexul Hotelier Ialomiţa din Amara are o zonă de plajă privată, o piscină în aer liber şi un centru spa. Fiecare unitate oferă vedere la lac şi acces gratuit la internet WiFi. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Tratament si balneo
Hotel Dana, alături de Hotel Parc face parte din Complexul balnear Parc. Hotelul, renovat complet, este înconjurat de un frumos parc dendrologic, si se afla la 50 de metri de propria plajă de pe malul Lacului Amara. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe. Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Distanta fata plaja 50m
Complexul Hotelier Lebada clasificat la doua stele si trei *, amplasat în centrul Câmpiei Baraganului, într-un parc dendrologic de 120 ha pe malul lacului Amara, la 7 km de municipiul Slobozia si 125 km de Bucuresti, dispune de propria baza de tratament si ofera conditii bune de cazare.
Recomandat pentru: Tratament si balneo
Situat in statiunea balneoclimaterica Amara, al cărei lac sărat este o destinaţie populară pentru tratamente cu nămol. Plaja privată Mirceşti se află la doar 50 de metri, Complexul Balnear Parc ofera conditii foarte bune de cazare si tratament. Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Mergi Sus

Curs valutar Banca Transilvania

18.06.2018
1 EURO = 4.72 Lei

Ne gasiti pe

021.311.7464 Bd-ul Gh. Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, 010336, Bucuresti
Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta pentru vacanta ta la Amara!