Cazare Olanesti - Tratamente Olanesti

Comparam preturile pentru  Baile Olanesti  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Ocazii speciale
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!

Hotel Olanesti
Baile Olanesti
Situat in centrul statiunii balneo-climaterice Hotel Olanesti, ofera cazare si tratament in conditii foarte bune, hotelul avand propria baza de tratament si fiind modernizat recent.
Recomandat: Relaxare si tratament

Hotel Tisa
Baile Olanesti
Hotelul Tisa, renovat si modernizat complet in anul 2012, amplasat intr-o zona frumoasa, in apropiere de Parcul Mihai Eminescu, ofera spre cazare camere elegante si conformabile dar, si posibilitate
Recomandat: Relaxare si tratament

Hotel Parang
Baile Olanesti
Situat in centrul statiunii balneo-climaterice Baile Olanesti, un oras bogat prin istorie si cu un turism prosper, Hotelul Parang, ofera conditii bune de cazare si tratament, un restaurant, un bar
Recomandat: Tratament si balneo

Revelion Hotel Parang
Baile Olanesti
Situat in centrul statiunii balneo-climaterice Baile Olanesti, un oras bogat prin istorie si cu un turism prosper, Hotelul Parang, ofera conditii bune de cazare si tratament, oferind un restaurant,
Recomandat: Tratament si balneo

Sarbatori de iarna la Hotel Tisa
Baile Olanesti
<strong class="red"> Hotelul Tisa </strong>, un modern hotel, ce se afla in centrul statiunii balneoclimaterice Olanesti, fiind chiar langa Aleea Izvoarelor, punctul de
Recomandat: Vacanta si relaxare
Baile Olanesti

Cazare Olanesti - cura cu ape minerale, odihna si relaxare

Vacantele petrecute in statiunea Baile Olanesti, supranumita si "Izvoarele de aur", prin ofertele de cazare Olanesti, imbina armonios tratamentul intr-o statiune balneoclimaterica cu odihna si relaxarea intr-o zona plina de verdeata, departe de zgomotul orasului, unde doar triluri de pasarele mai pot perturba linistea deplina.

Puterea binefacatoare a apelor minerale de la Baile Olanesti a fost cunoscuta chiar din timpul romanilor, statiunea ocupand in prezent primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, cat si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale.

Optiunile de cazare Olanesti asigura vacante linistite pentru familiile cu copii, pentru cei care iubesc natura si vor sa descopere un colt de Romanie mai putin frecventat.

Situata in nord-estul Olteniei, la o altitudine de 450 m, intr-o depresiune intracolinara a Carpatilor Meridionali unde razele solare patrund toata ziua, de o parte si de alta a raului Olanesti afluent al Oltului, statiunea ofera destule colturi pitoresti si samburi de istorie care pot transforma o simpla vacanta de tratament intr-o amintire placuta si interesanta.

O cura cu ape minerale direct de la sursa (buvetele amenajate in statiune), electroterapie, hidroterapie, cultura fizica medicala, izvoarele minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate, hipotone sau izotone, reprezinta oferta de tratament Olanesti de care se pot bucura turistii indiferent de varsta.

Pentru ca sanatatea este prioritara, la Baile Olanesti se pot trata: boli ale aparatului digestiv, afectiuni cronice ale ficatului si cailor biliare, boli de nutritie si metabolism, boli profesionale, afectiuni respiratorii, afectiuni cardiovasculare, afectiuni renale, afectiuni dermatologice, afectiuni alergice, afectiuni ginecologice cronice, precum si afectiuni asociate - afectiuni reumatismale degenerative, osteoporoza, boli ale sistemului nervos periferic, pareze, paralizii, nevroza astenica.

Ce determina turistii sa revina cu placere in statiunea Olanesti? Sistemul modern de intrare in incintele amenajate pentru buna servire a izvoarelor, hotelurile pentru cazare Olanesti cu propria baza de tratament, dotate ultramodern, sau chiar la standarde internationale, ospitalitatea majoritatii hotelierilor, piscinele interioare si piscina in aer liber, aerul extraordinar de curat si sunetul raului care curge prin mijlocul statiunii, creaza ambianta in care turistii se revigoreaza si isi pot reincarca bateriile.

Pe langa tratament Olanesti, datorita imprejurimilor deosebit de atractive, statiunea ofera numeroase posibilitati de valorificare pentru turism, drumetii, vizitarea obiectivelor aflate in zona precum manastirile, dar si zonele ce au pastrat traditiile si cultura neatinse.

Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta pentru vacanta ta la Baile Olanesti!