Agenție de Turism. Verifici tariful pe site, primești răspunsul în timpul real

Oferte Cazare Slanic Moldova - Statiuni Balneare 2018 - 6 Hoteluri din Slanic Moldova Disponibile

Comparam preturile pentru  Slanic Moldova  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Ocazii speciale
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Slanic Moldova?
(Scor: 4.3151 / 13 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Atragand anual sute de turisi, (in special cei cu bilete de tratament) datorita preturilor accesibile pe care le practica, Hotel Venus din statiune Slanic Moldova, oferă baza de tratament, restaurant și un centru spa. În zonele publice este disponibil WiFi gratuit. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Tratament si balneo
Complexul hotelier Euro Vacanta din Slanic Moldova, fiind amplasat la intrarea in statiune, in imediata apropiere a Primariei, ofera conditii de cazare confortabile si moderne,.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Situată la 3 km de oraşul-staţiune balneară Slănic Moldova, Poiana Verde este o fermă cu opţiuni de cazare şi oferă un restaurant care serveşte produse bio produse la o fermă, un bar, o grădină spaţioasă cu facilităţi de grătar şi acces gratuit la internet Wi-Fi. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.
Recomandat pentru: Tratament si balneo
Hotelul DOBRU impresioneaza prin monumentalitatea sa fiind construit pe o panta abrupta sSituat la aproximativ 200 de metri de izvoarele curative din staţiune, ofera restaurant, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare, bar, camera de bagaje, lift, magazin, agentie de turism. WiFi gratuit inclus restaurant, Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Tratament si balneo
Asezata in inima statiunii, în oraşul balnear Slănic Moldova, Vila Teleconstrucţia oferă o piscină interioară, un teren de tenis, o zonă de fitness cu saună şi un restaurant. Înconjurată de o pădure, Vila Teleconstrucţia este situată la doar 20 km sud de Târgu Ocna şi are camere spaţioase dotate cu Wi-Fi gratuit. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Tratament si balneo
Situat în localitatea Slănic-Moldova, în judeţul Bacău, la 45 km de Băile Tuşnad, Hotelul Perla a fost renovat și modernizat integral în perioada 2015 -2016. Camerele confortabile, restaurantele elegante, noul centru de relaxare și noua bază de tratament va stau la dispozitie. Parcarea privată este disponibilă gratuit. Acces gratuit la internet WiFi.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Mergi Sus

Curs valutar Banca Transilvania

18.06.2018
1 EURO = 4.72 Lei

Ne gasiti pe

021.311.7464 Bd-ul Gh. Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, 010336, Bucuresti
Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta pentru vacanta ta la Slanic Moldova!