Agenție de Turism. Verifici tariful pe site, primești răspunsul în timpul real

Cazare Covasna - Tratament Covasna - 3 Hoteluri din Covasna Disponibile

Comparam preturile pentru  Covasna  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Covasna?
(Scor: 3.551 / 14 voturi)
Situat in centrul statiunii Covasna, Hotelul Căprioara beneficiaza de baza de tratament proprie dotata cu mofete si bai carbogazoase, sauna, sala de gimnastica, jacuzzi, electroterapie, kinetoterapie, hidroterapie, laborator personal medical specializat si serviciu de asistenta medicala permanent. Animalele de companie nu sunt acceptate. Este disponibil WiFi gratuit în întreaga proprietate.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Renovat in anul 2014, hotelul este plasat într-o zonă liniștită din Covasna, la mai puţin de 1 km de centrul orașului, punand la dispoziţie un restaurant, un bar și un centru de tratamente specializat, parcare, internet WI-FI precum si o piscina interioara si sauna.
Recomandat pentru: Balneo SPA
Beneficiind de o amplasare linistita, Hotelul Clermont amplasat la 2,5 km de orăşelul Covasna, oferă o piscină interioară modernă, sauna, jacuzii şi un teren de tenis. De asemenea, este disponibilă o pistă de bowling.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta pentru vacanta ta la Covasna!