Cazare Covasna - Tratament Covasna

Comparam preturile pentru  Covasna  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Ocazii speciale
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Covasna?
(Scor: 3.5751 / 23 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Renovat in anul 2014, hotelul este plasat într-o zonă liniștită din Covasna, la mai puţin de 1 km de centrul orașului, punand la dispoziţie un restaurant, un bar și un centru de tratamente
Recomandat pentru: Balneo SPA

Mai multe informatii despre Covasna

Covasna

Cazare si tratament in Covasna

Situata in judeţul Covasna, la poalele vestice ale munţilor Vrancei, Statiunea Covasna, ofera cazare si tratament in hoteluri renovate, ce sunt deschise pe toata perioada anului. Covasna se afla la 35 km de oraşul Sfântu Gheorghe, la 60 km de Braşov şi la 250 km de Bucureşti.

Tratamentul in Covasna este unic, aici existănd foarte multe izvoare cu apă minerală carbogazoasă, bicarbonată sau conţinând diverşi compuşi ai fierului, iodului, bromului sau clorului, saruri care sunt recomandate in tratamentului bolilor cardiovasculare, disfunţii hepatobiliare, boli digestive şi boli asociate.

Statiunea Coavsna ofera cazare si tratament, in hoteluri ce au propriile baza de tratament cu dotari de ultima generatie, această staţiune dispunnad de facilitati pentru băi cu apă caldă carbogazoasă, mofete, izvoare pentru cura interna, instalatii pentru electro-, kineto- si hidroterapie, aerosoli si inhalatii, gimnastica, precum si de un spital pentru boli cardiovasculare si doua sanatorii pentru copii specializate in tratarea sechelelor aparute in urma hepatitei.

Cai de acces spre Statiunea Covasna, sunt multiple, in functie de locul in care va aflati; - rutier ; Bucuresti – Brasov (E 60) – Covasna (DN 11); Bacau – Targu Secuiesc – Covasna (DN 11); Miercurea Ciuc – Sfantu Gheorghe – Covasna (DN 12 si DJ 49); - feroviar: statia C.F.R. Covasna pe linia Sfantu Gheorghe – Bretcu.

Cazarea si tratamentul in Covasna este posibila in hoteluri bine dotate, unde se pot efectua urmatoarele tipuri de proceduri: bai carbogazoase, mofete, electroterapie, curenti diadinamici, neuroton, ultrasunete, magnetodiaflux, unde scurte, termoterapie, kinetoterapie, hidroterapie.

Tratamentul efecuat in statiunea Covasna, are urmatoarele indicatii terapeutice; afectiuni cardiovasculare, boli dermatologice, boli ale tubului digestive si ale glandelor anexe, boli ginecologice, boli ale aparatului locomotor, afectiuni associate procesului de imbatranire.

Ofertele de cazare si tratament in Statiunea Covasna., sunt multiple si raspandite pe toata perioada anului. Unitatile de cazare din Covasna, fiind renovate si majoritatea detinand proprile baze de tratament, cu dotari de ultima generatie.

Covasna, ramane renumita pentru tratamentul cardiovascular. Cei care sunt interesati de tratarea in mod 100% natural a bolilor cardiovasculare, pot beneficia de metoda Covasna – tratament fara medicamente pentru 6 tipuri de afectiuni, fiind renumita.

In Covasna, se afla una dintre cele mai mari mofete naturale din lume (mofeta este o emanatie de gaz degajata in mod natural -spre exemplu, prin degazeificarea apelor minerale. Cea mai mare mofeta din Covasna, este la Spitalul de Cardiologie, ce ocupa o suprafata de 100 mp si poate deservi concomitent pana la 100 de persoane. Mofeta spitalului este recunoscuta ca fiind si una dintre cele mai frecventate din lume deoarece aici se efectueaza zilnic pana la 500 de proceduri de tratament)

Mergi Sus

Curs valutar Banca Transilvania

18.01.2020
1 EURO = 4.83 Lei

Ne gasiti pe

021.311.7464 Bd-ul Gh. Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, 010336, Bucuresti