Cazare Covasna - Tratament Covasna - 6 Hoteluri din Covasna Disponibile

Comparam preturile pentru  Covasna  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Covasna?
(Scor: 3.651 / 15 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Renovat complet, beneficiind de o pozitie ultracentrala in statiunea balneoclimaterica Covasna, dar si de preturi extrem de accesibile, Hotel Covasna este unul din cele mai solicitate locatii de cazare si tratament din statiune, fiind renumit pentru terapiile pe care le ofera.
Recomandat pentru: Tratament si balneo
Nota:6,0
nr comentarii:7
Curatenie=5,7
Confort=5,7
Facilitati=6,1
Personal=7,2
Raport calitate/pret=5
WiFi gratuit=7,5
Locatie=6,1
Hotel Cerbul situat in statiunea Covasna, modernizat si renovat complet, se remarca prin serviciile de o calitate ireprosabila oferite in cadrul unei baze de tratament foarte moderne, dispunand de ape carbogazoase, oferind si conditii de cazare foarte bune.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Nota:
nr comentarii:
Situat în renumita zonă Valea Zânelor din staţiunea Covasna, la 564 m altitudine, la aproximativ 100 de metri de strada principală, deschis in luna Decembrie 2015, Hotel TTS Covasna (fost Mercur), oferă piscină interioară spa și centru de wellness acces gratuit la internet WiF. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Nota:9,4
nr comentarii:290
Curatenie=9,6
Confort=9,6
Facilitati=9,2
Personal=9,4
Curatenie=9,6
Confort=9,6
Facilitati=9,2
Personal=9,4
Beneficiind de o amplasare linistita, Hotelul Clermont amplasat la 2,5 km de orăşelul Covasna, oferă o piscină interioară modernă, sauna, jacuzii şi un teren de tenis. De asemenea, este disponibilă o pistă de bowling.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Nota:9,0
nr comentarii:167
Curatenie=9,5
Confort=9,3
Facilitati=9,2
Personal=8,8
Curatenie=9,5
Confort=9,3
Facilitati=9,2
Personal=8,8
Renovat in anul 2014, hotelul este plasat într-o zonă liniștită din Covasna, la mai puţin de 1 km de centrul orașului, punand la dispoziţie un restaurant, un bar și un centru de tratamente specializat, parcare, internet WI-FI precum si o piscina interioara si sauna.
Recomandat pentru: Balneo SPA
Nota:
nr comentarii:
Situat in centrul statiunii Covasna, Hotelul Căprioara beneficiaza de baza de tratament proprie dotata cu mofete si bai carbogazoase, sauna, sala de gimnastica, jacuzzi, electroterapie, kinetoterapie, hidroterapie, laborator personal medical specializat si serviciu de asistenta medicala permanent. Animalele de companie nu sunt acceptate. Este disponibil WiFi gratuit în întreaga proprietate.
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Nota:8,4
nr comentarii:166
Curatenie=9
Confort=8,7
Facilitati=7,9
Personal=8,5
Curatenie=9
Confort=8,7
Facilitati=7,9
Personal=8,5

Mai multe informatii despre Covasna

Covasna

Cazare si tratament in Covasna

Situata in judeţul Covasna, la poalele vestice ale munţilor Vrancei, Statiunea Covasna, ofera cazare si tratament in hoteluri renovate, ce sunt deschise pe toata perioada anului. Covasna se afla la 35 km de oraşul Sfântu Gheorghe, la 60 km de Braşov şi la 250 km de Bucureşti.

Tratamentul in Covasna este unic, aici existănd foarte multe izvoare cu apă minerală carbogazoasă, bicarbonată sau conţinând diverşi compuşi ai fierului, iodului, bromului sau clorului, saruri care sunt recomandate in tratamentului bolilor cardiovasculare, disfunţii hepatobiliare, boli digestive şi boli asociate.

Statiunea Coavsna ofera cazare si tratament, in hoteluri ce au propriile baza de tratament cu dotari de ultima generatie, această staţiune dispunnad de facilitati pentru băi cu apă caldă carbogazoasă, mofete, izvoare pentru cura interna, instalatii pentru electro-, kineto- si hidroterapie, aerosoli si inhalatii, gimnastica, precum si de un spital pentru boli cardiovasculare si doua sanatorii pentru copii specializate in tratarea sechelelor aparute in urma hepatitei.

Cai de acces spre Statiunea Covasna, sunt multiple, in functie de locul in care va aflati; - rutier ; Bucuresti – Brasov (E 60) – Covasna (DN 11); Bacau – Targu Secuiesc – Covasna (DN 11); Miercurea Ciuc – Sfantu Gheorghe – Covasna (DN 12 si DJ 49); - feroviar: statia C.F.R. Covasna pe linia Sfantu Gheorghe – Bretcu.

Cazarea si tratamentul in Covasna este posibila in hoteluri bine dotate, unde se pot efectua urmatoarele tipuri de proceduri: bai carbogazoase, mofete, electroterapie, curenti diadinamici, neuroton, ultrasunete, magnetodiaflux, unde scurte, termoterapie, kinetoterapie, hidroterapie.

Tratamentul efecuat in statiunea Covasna, are urmatoarele indicatii terapeutice; afectiuni cardiovasculare, boli dermatologice, boli ale tubului digestive si ale glandelor anexe, boli ginecologice, boli ale aparatului locomotor, afectiuni associate procesului de imbatranire.

Ofertele de cazare si tratament in Statiunea Covasna., sunt multiple si raspandite pe toata perioada anului. Unitatile de cazare din Covasna, fiind renovate si majoritatea detinand proprile baze de tratament, cu dotari de ultima generatie.

Covasna, ramane renumita pentru tratamentul cardiovascular. Cei care sunt interesati de tratarea in mod 100% natural a bolilor cardiovasculare, pot beneficia de metoda Covasna – tratament fara medicamente pentru 6 tipuri de afectiuni, fiind renumita.

In Covasna, se afla una dintre cele mai mari mofete naturale din lume (mofeta este o emanatie de gaz degajata in mod natural -spre exemplu, prin degazeificarea apelor minerale. Cea mai mare mofeta din Covasna, este la Spitalul de Cardiologie, ce ocupa o suprafata de 100 mp si poate deservi concomitent pana la 100 de persoane. Mofeta spitalului este recunoscuta ca fiind si una dintre cele mai frecventate din lume deoarece aici se efectueaza zilnic pana la 500 de proceduri de tratament)

Mergi Sus

Curs valutar Banca Transilvania

16.08.2018
1 EURO = 4.71 Lei

Ne gasiti pe

021.311.7464 Bd-ul Gh. Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, 010336, Bucuresti