Agenție de Turism. Verifici tariful pe site, primești răspunsul în timpul real

Oferte Sejur - Thailanda 2018 - 5 Hoteluri Disponibile

Comparam preturile pentru  Thailanda  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Thailanda?
(Scor: 551 / 1 voturi)
Hotelul Lebua at State Tower se află in zona Silom din Bangkok, avand vedere la raul Chao Phraya. Oferă un restaurant pe acoperiș. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in intreaga proprietate. Suitele moderne au vedere frumoasă la oras si la rau. Toate au TV, DVD ...
Recomandat pentru: Lux Vip
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat vizavi de plaja Central Pattaya, Basaya Beach Hotel & Resort se află la 5 minute de mers pe jos de diverse atracţii din Pattaya. Hotelul oferă o piscină în aer liber, de 25 de metri.
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Long Beach Garden Hotel and Spa se află lângă plaja Wong Amart, la 1 oră de mers cu mașina de Aeroportul Suvarnabhumi. Oferă o piscină cu cascadă și 5 restaurante. Accesul WiFi este gratuit în hol.
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Relaxare si tratament
Un sejur in doua zone de atractie ale Thailandei. In primele doua zile se pot vizita cele mai importante obiective turistice din Bangkok (cazare la Hotel Manadarin Managed by Centre Point 4*), in urmatoarele zile sejurul va continua in Phuket (cazare la Hotel Seview Patong 4*).
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Thailanda te ispiteste gratie zambetului fermecator al femeilor thai, prin plajele paradisiace, prin palatele si templele sale budiste, prin ospitalitatea locuitorilor si mancarea cu arome unice.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare