Oferte Sejur Madeira - Portugalia 2018 - 3 Hoteluri Disponibile

Comparam preturile pentru  Madeira  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Madeira - Portugalia

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Ocazii speciale
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Madeira


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Madeira?
(Scor: 551 / 1 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Situat 2 minute pe jos față de plajă, oferind panorame la Praia Formosa, cea mai mari plajă cu pietre din Madeira, Hotelul Golden Residence vă oferă o piscină în aer liber, un centru de wellness şi camere moderne cu balcoane private. WiFi gratuit inclus. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Madeira Panoramico Hotel, un hotel cu vedere magnifică la Funchal şi la Oceanul Atlantic se află la doar 3 km de centrul oraşului şi oferă piscine interioare şi în aer liber şi un spa de lux. WiFi gratuit inclus. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Veți fi tratat ca o celebritate cu serviciile de talie internațională de la LTI Pestana Grand Ocean Resort Hotel Situat la 2 minute pe jos față de plajă, inconjurat de grădini tropicale, hotelul de pe litoral Pestana Grand Ocean Resort oferă cea mai mare piscină cu apă sărată de pe insula Madeira. Hotelul asigură preparate culinare excelente, precum şi acces la promenada de pe coasta oraşului Funchal. WiFi gratuit inclus. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare

Cele mai importante localitati din Madeira - Portugalia