Cazare Elia Beach, Sithonia

Comparam preturile pentru vacanțe în Elia Beach Sithonia, Halkidiki de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Elia Beach Sithonia - Halkidiki


close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Elia Beach Sithonia


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Elia Beach Sithonia / cu filtrele selectate

Elia Beach Sithonia

Cazare in Elia Beach, Sithonia, ce trebuie sa stim

Plaja Elia este plaja a ceea ce se numește coasta Elia, pe o lungime de aproximativ 2 km de coastă pe țărmul vestic al Sithoniei. Unele părți ale coastei Elia sunt stancoase, cu pini atârnați deasupra plajei, dând umbră dimineața.

Este situatala 8 km sud de Nikiti și pornește de fapt de la plaja Spathies. De-a lungul plajei, există un drum asfaltat, astfel încât accesul este permis în mai multe locuri. Plaja este în mare parte îngustă și cu umbră naturală, deoarece regiunea Elia este extrem de bogata in vegetatie.

Coasta Elia are multe hoteluri care, de asemenea, își revendică secțiunea de plajă și îi oferă o anumită organizare cu șezlonguri. Unele hoteluri au restaurante și baruri pe plajă pentru oaspeții lor.

Plaja in Elia Beach

Pe o plajă lungă de 2 km, fiecare poate găsi un colț pentru ei înșiși după propriul gust. Cea mai mare parte a plajei are un fund stâncos la intrarea în mare, dar există și părți nisipoase. Plaja este organizată doar în fața hotelurilor și apartamentelor de lux, în timp ce restul este pus la dispoziția vizitatorilor cu echipament propriu.

Plaja are un amestec de nisip / pietricele, iar apa pare uimitor de limpede. Apa este bună pentru copii, dar pantofii de înot sunt recomandați în anumite părți.

Plaja Elia este recomandată doar celor care nu sunt interesați de plajele comerciale, dar care caută un loc intim pentru ei și pentru cei dragi. Un loc unde vor fi singuri pentru a se bucura de natura, marea limpede și apusurile de soare frumoase.