Oferte sejur cazare Napoli - Italia 2020

Comparam preturile pentru   Napoli  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Napoli - Italia

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Napoli


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Dupa canicula unei veri toride, urmeaza sezonul de toamna-primavara cand vremea este cea mai placuta in zonele sud europene. Este cel mai bun moment pentru a calatori si pentru a ne bucura de
Zbor din: Bucuresti
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare

Cele mai importante localitati din Napoli - Italia

Aeroporturi pentru plecari in Napoli - Italia

Mai multe informatii pentru un sejur in Napoli

Napoli

Situat pe malul golfului care poarta acelasi nume si sustinut de profilul vulcanic aparte al Vezuviului, Napoli a fost celebrat de marii poeti si pictori ai tuturor timpurilor, calificandu-l ca fiind unul dintre cele mai frumoase si mai binecuvantate locuri de pe Pamant. Napoli pastreaza cel mai aproape specificul italienesc, fiind definit de nenumaratele pizzerii, opere, piete aglomerate si decoruri nelipsite din filmele dedicate Italiei.

A alege sa petreci un sejur deosebit in Napoli este o alegere inspirata mai ales in timpul verii, atunci cand marele oras italian, prin al sau farmec deosebit, isi ilustreaza cel mai bine stilul si arhitectura spectaculoasa. Napoli reuseste sa cucereasca inima oricarui turist in cautare de pauza si relaxare. Ritmul trepident al strazilor italiene si energia napolitanilor sunt egalate de marea mostenire artistica si arheologica, pe care o pune la dispozitie istoria veche a orasului.

Te invitam si pe tine sa simti forfota creativa de pe strazile in care cultura moderna si antica se reunesc cu succes si sa te bucuri de clima calduroasa pe un golf azuriu. Ofertele pe care ti le propunem sunt atractive si iti ofera prilejul de a petrece experiente inedite in una din cele mai cunoscute locatii de pe Pamant.