Oferte sejur cazare Skiathos - Grecia 2020

Comparam preturile pentru   Insula Skiathos  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Insula Skiathos - Grecia

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Insula Skiathos


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Complex hotelier mare, cu vedere panoramică la mare. Situat pe un deal verde. Un teritoriu vast frumos, o selecție largă de camere confortabile, restaurante, baruri, o piscină, un loc de joacă,
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 150m

Cele mai importante localitati din Insula Skiathos - Grecia

Aeroporturi pentru plecari in Insula Skiathos - Grecia

Mai multe informatii pentru un sejur in Insula Skiathos

Insula Skiathos

Insula Skiathos este unul din taramurile binecuvantate de zei. Cu toate ca a avut un trecut tumultos "vizitat" de bizantini, venetieni, otomani si pirati furiosi, splendoarea insulei ramane una de poveste, iar urmele pasilor ce au trecut s-au transformat in obiectivele turistice fascinante de astazi.

Pe Insula Skiathos va asteapta niste decoruri superbe amestecate cu legende antice si medievale, o varietate larga de restaurante si hoteluri incantatoare, cu tarife accesibile si o viata de noapte cosmopolita.

Aceasta insula este impartita in doua mari regiuni: in sud veti intalni cele mai populare statiuni, hotelurile si restaurantele luxoase si, prin urmare, forfota turistilor, iar in partea nordica veti intampinati de plajele tacute si momentele create special pentru relaxare si meditatie, dar si adierile de vant mai puternice.

Apele de smarald ale Marii Egee care in care se scalda plajele lungi acoperite de nisip alb completeaza decoruri fascinante si legendare, ce nu pot fi uitate de nimeni din cei care au privit-o cu ochiul liber.

Optati pentru un sejur de poveste pe care vi-l punem la dispozitie si veti descoperi obiective turistice impresionante, relaxare cat cuprinde, o gastronomie inedita cu specific mediteranean si veti fi martori ai unor apusuri unice.