Oferte sejur cazare Paris - Franta 2019

Comparam preturile pentru  Paris  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Paris - Franta

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Paris?
(Scor: 3.3351 / 6 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Disneys Hotel Santa Fe este la 20 de minute de mers pe jos de parcurile Disney și la o plimbare de 18 minute de gara RER Marne-la-Vallee Chessy. Oferă WiFi gratuit şi parcare gratuită. În hotel,
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare

Cele mai importante localitati din Paris - Franta

Mai multe informatii despre Paris

Paris

Parisul este o importanta capitala mondiala, care se remarca prin imaginea sa vanitoasa si intelectuala, dar mai ales echilibrata intre maretia trecutului si proiectele de viitor. Este un oras unde totul capata forma de arta, inclusiv si arta de a trai: de la moda la gastronomie, de la impunatoare temple de cultura ca Muzeul Luvru la targuri europene de vechituri - intregul Paris este definit de un mozaic de ambiante, culori si arhitecturi care se schimba de la o zona la alta.

Capitala Frantei ramane totodata un oras al contrastelor, o metropola care impleteste cu succes vechiul si noul, bunul gust al operei antice cu tehnica moderna, locatiile romantice cu zonele de mare aglomerare urbana si cartierele in care suna muzica veche cu terasele pariziene cochete in noile cartiere ridicate.

Un sejur in Paris se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de varsta, insa indragostitii sunt oaspetii favoriti. Este destinatia ideala pentru cererile in casatorie si incheierea juramintelor, dar si pentru lunile de miere petrecute in unul din cele mai mari centre culturale europene.

Oacziituristice.ro te invita sa traiesti o experienta unica in renumitul paris si alaturi de cei mici, pentru a descoperi farmecul parcurilor Disney.