Oferte sejur cazare Lapithos - Cipru 2020

Cautam cele mai bune preturi pentru  Lapithos 

Localitați din Lapithos - Cipru

Caută cele mai bune prețuri pentru Lapithos


Localitati Lapithos
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Lapithos din Cipru cu filtrele selectate

Cele mai importante localitati din Lapithos - Cipru

Lapithos

Lapithos este un oras cipriot ce tine de fapt de zona de nord. Cum intreg Ciprul este cunoscut pentru superbe plaje, cu nisip fin si apa limpede, Lapithos nu face exceptie. Poate fi cu succes o destinatie de vacanta ce ramane reper pentru multe altele ce vor veni. Aceasta statiune stie sa multumeasca turistii, astfel ca hotelurile sunt ofertante.

Aici turistii pot descoperi si o cultura bogata de asemenea. Lapithos are numeroase biserici, moschee si manastiri. Pentru cei interesati de acte artistice trebuie spus ca aici se organizeaza anual festivaluri diverse unde arta si distractia se imbina armonios.

In Lapitohos propunem o cazare de 4 stele. Daca peisajul naturii este atat de atractiv, sejurul perfect mai are nevoie doar de o cazare pe masura. Nu departe de acesta este plaja si tot in zona se va regasi si o locatie de distractie pe cinste, un aqua parc.

Ruinele antice ale acestui oras sunt de asemenea o dovada a cilizatiilor ce si-au pus amprenta aici. Sunt pur si simplu parte din farmecul locului. Adaugam aici si culturile exotice, asezarea in sine a statiunii care contribuie la un sejur savurat in tihna, admirand la orice pas peisajul si bucurandu-va de soarele generos.