Oferte sejur cazare Veliko Tarnovo - Bulgaria 2019

Comparam preturile pentru   Veliko Tarnovo  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Veliko Tarnovo - Bulgaria

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Veliko Tarnovo?
(Scor: 3.3351 / 6 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Una dintre alegerile noastre de top din Veliko Târnovo., acest hotel de 4 stele din Veliko Târnovo oferă vedere la Cetatea Ţareveţ şi la aşezarea istorică Arbanasi. Include un bar în hol şi
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare

Cele mai importante localitati din Veliko Tarnovo - Bulgaria

Mai multe informatii pentru un sejur in Veliko Tarnovo

Veliko Tarnovo

Pitorescul oras medieval Veliko Tarnovo se gaseste localizat in nordul Bulgariei, la doar 160 de kilometri de Bucuresti si este destinatia perfecta pentru vacanta oricui.

Ai prilejul de a descoperi aici peste 7000 de ani de istorie, cetati, palate, case construite intr-un stil arhitectonic unic, manastiri si muzee. Vestigiile bogatei sale istorii, moderna viata de noapte, peisajele incredibile din imprejurimi si ospitalitatea locuitorilor fac in asa fel incat Veliko Tarnovo sa ofere tot ce ai putea sa iti doresti pentru o vacanta speciala.

Una din vizitele pe care orice turist vrea sa o faca este la cetatea medievala Tsarevets, insa nu pot fi lasate in urma nici bisericile medievale cu fresca bine conservata, muzeele decente si straluctoare specifice zonei bulgare si strazile pietruite ale orasului vechi cu case construite in roci.

La doar 4 kilometri de Veliko Tarnavo se gaseste si rezervatia istorica arhitecturala Arbanasii inscrisa in Patrimoniul UNESCO. Reprezinta o evadare excelenta pentru o excursie de cateva ore. Este situata intr-un loc fascinant, deservit de hoteluri si restaurante deosebite, cu oportunitati multiple de vizitare a obiectivelor turistice renumite.

Iti oferim un sejur de vis la unul din hotelurile de lux din Veliko Tarnavo care iti ofera vedere la Cetatea Taravet si la asezarea istorica Arbanasi.