Cazare la 27 Hoteluri in Albena, Bulgaria

Comparam preturile pentru vacanțe în Albena, Litoral Bulgaria de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Albena - Litoral Bulgaria


close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!

Hotel Magnolia Lux
Albena
Hotelul Magnolia LUX , renovat in anul 2010, este situat la 800 metri de plaja statiunii Albena, in zona de parc. Magnolia LUX dispune de un restaurant cu aer conditionat, restaurant a la carte, bar
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 800m

Hotel Vita Park
Albena
ALL INCLUSIVE
Hotelul Vita Park, înconjurat de natura plină de verdeaţă, ofera acces gratuit la parcul acvatic cu piscine şi tobogane cu apă, situat la 5 minute de mers pe jos. În zonele publice este
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 900m

Hotel Flamingo Albena
Albena
Hotelul Flamingo, situat in imediata vecinatate a principalei artere comerciale din Albena la numai 150 m de plaja. La plaja si piscina se ofera gratuit o umbrela si 2 sezlonguri pe camera. Mesele
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 150m

Hotel Sandy Beach
Albena
ALL INCLUSIVE
Hotelul Sandy Beach este situat în centrul stațiunii Albena, la 100 de metri de plajă și oferă o piscină în aer liber. Pune la dispoziție servicii all
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 70m

Hotel Slavuna
Albena
ALL INCLUSIVE
Hotelul Slavuna este situat în Albena, la malul mării, şi este înconjurat de Rezervaţia Naturală Baltata. Oferă servicii all-inclusive şi dine around.
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 10m

Hotel Kaliakra Albena
Albena
ALL INCLUSIVE
Hotelul Kaliakra, situat chiar langa plaja, in capatul Nordic al statiunii,oferă toate facilităţile moderne: este complet cu aer condiţionat, are panouri solare pentru economisirea energiei şi 6
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 30m

Hotel Maritim Paradise Blue
Albena
Este situat pe plaja din Albena și oferă șezlonguri și umbrele gratuite. Tariful include 1 umbrelă și 2 șezlonguri pe cameră, lângă piscină. De
Recomandat: Lux Vip
Distanta fata plaja 10m
Albena

Ce trebuie sa stim cand suntem cazati in Albena

Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe coasta Marii Negre, beneficiind de o locatie excelenta intr-un golf plin de pitoresc, de servicii ideale, adica tot ce este necesar unei vacante reusite: peste 30 de hoteluri, sporturi, locuri de distractie, pe o intindere de 5 km, cu o plaja lata de 150 m. Aceasta se afla la 30 km de Varna, unde se afla si un aeroport international, si la 13 km de orasul Balchik.

Albena reprezinta o combinație unică de mare, nisip, natură și liniște. Tribul antic de Traci au numit această zonă "The Valley of Spring" (Valea Primaverii), iar mai târziu Romanii au denumit-o "Geranium", insemnând sănătate. Pentru milioane de turiști statiunea Albena este destinația favorită datorită nisipurilor aurii, plajelor nesfârșite, marea blândă, aerul curat, hotelurile plăcute si tradiționala ospitalitate bulgărească.

Albena se aseamana intr-o anumita masura cu unele statiuni de pe litoralul nostru, prin amplasarea hotelurilor aproape de plaja, prin latimea plajei si finetea nisipului.

Statiunea Albena se afla situata intre mare si padure, in rezervatia naturala Baltata, astfel incat hotelurile ofera o priveliste frumoasa indiferent de pozitionarea lor.

Cum e plaja in statiunea Albena

Plaja din Albena este cunoscută pentru nisipurile matăsoase, fiind iubită de părinți și adorată de copii. Nivelul apei descrește puțin câte puțin, ajugând doar la 1.6 metri la o distanță de 100 - 150 de metri de țărm. Aerul temperat rece, temperatura umedă si briza revigorantă sunt perfecte pentru cei ce vor să evite căldură extremă. Temperatura constantă in Albena este de 25 °C.

Plaja din Albena este mândra deținătoare a prestigiosului premiu Blue Flag eco-label pentru puritatea apei, curățenia plajelor și a întregului teritoriu. Aerul este curat, reînvigorant datorită nivelului ridicat de oxigen care vine din vecinitatea naturală a rezervației Baltata.

Fiecare zonă a plajei este supravegheată în fiecare zi de salvamari, până la ora 18.00. La fiecare punct de observație a salvamarilor există un loc unde se arborează steagul de interzicere/permitere băii în mare: steagul roșu când apa mării este prea rece sau valurile sunt prea mari, roșu cu galben permis cu anumite restricții iar verde permis până la zona marcată pentru baie.

Conditii de cazare in statiunea Albena

Cazarea in Albena se realizeaza in 43 de hoteluri intre 2 - 5 stele, 4 stabilimente ce contin vile si 1 spatiu de camping, unele dintre ele avand piscina, terenuri de sport sau locuri de joaca pentru copii. Anumite hoteluri sunt chiar pe plaja sau in apropiere, altele se afla in zona de parc a statiunii intr-o zona curata si oxigenata, plina de verdeata. In ultimii ani aproape toate hotelurile din Albena au fost renovate in intregime.

Albena este o statiune preferata de familii, in principal datorita facilitatilor oferite copiilor si tinerilor inclusiv gradinite si cluburi pentru copii. O parte dintre hoteluri practica turism in sistem all inclusive, cuprinzand cazare, masa bufet suedez si bauturi locale.

Conditiile de cazare sunt bune la hotelurile de patru si cinci stele si decente la cele de doua si trei stele.

Unde putem manca in statiunea Albena

Indiferent ca alegi o taverna, un mic restaurant local sau unul de lux, toate iti vor oferi servicii excelente si o ospitalitate admirabila. Asadar, daca alegi o vacanta in Albena, pregateste-te in fiecare seara de o lume cu cele mai fine specialitati culinare europene, bulgaresti, iniene, chinezesti si multe altele. Asta pentru ca vacanta in Albena inseamna, pe langa liniste si relaxare, si o lume variata in facilitati, oferte si zambete.

Posibilitati de distractie si relaxare in statiunea Albena

Statiunea ofera numeroase facilitati de sport si activitati recreative, printre care terenuri de fotbal, multiple terenuri de tenis, stadion de interior, terenuri de golf, bowling, skijet, o baza de echitatie si multe altele. Tocmai de aceea, o vacanta in Albena nu este niciodata plictisitoare, indiferent de varsta si modul in care vrei sa te distrezi.

Vă puteți bucura de aleile largi și verzi care sunt prezente în stațiune, punctate cu o mulțime de magazine încântătoare - locația perfectă pentru a cumpăra un suvenir de vacanță.

Cat despre atractii turistice din imprejurimi, vacanta in Albena este ca o poarta deschisa spre Rezervatia naturala Baltata, o padure care se intinde de-a lungul raului Batova, este locul in care vei descoperi o alta lume. Vei întâlni cea mai răspândită specie de liane pe lungul râului Batova, sopârle, tritoni cu creastă, rațe și cu puțin noroc berze. Drumul care străbate rezervația este potrivit pentru a face un traseu fotografic sau o plimbare cu bicicleta. O mare parte din rezervatia Baltata este protejata de lege.

Valută

Valuta bulgară se numeşte LEVA (BGN), care este alcătuit din 100 stotinki. Toate plăţile se efectuează în valuta naţională. Bancnotele sunt de 1, 2, 10, 20, 50 şi 100 de leva, iar monedele de 1, 2, 5, 20 şi 50 de stotinki. Curs valutar fix: 1 Euro = 1.95583 Lev. Se recomandă ca schimbul valutar să fie efectuat la birourile de schimb, la recepţia hotelului, la aeroport sau banci.

Parcare

Primele 30 de minute în stațiunea Albena sunt gratuite !

Exista 4 zone de parcare marcate diferit. Biletul asigură o singură trecere, intrare și parcare, timp de 24 de ore, excepție făcând parcarea Lazur unde oferim acces gratuit. Tarifele de parcare diferă în funcție de zonă după cum urmează:

 • Parcare Lazur - gratuită
 • Parcare Autogară - 5 BGN/zi , 800 locuri de parcare
 • Zona Albastră - 10 BGN/zi , +1200 locuri de parcare
 • Zona Verde - 20 BGN/zi
 • Puteti parca în oricare din parcările din Albena, indiferent de zona în care este situat hotelul dumneavoastra.

  Modalitățile de plată in Albena sunt următoarele:

 • La recepția hotelului
 • La stații automate
 • Taxa de parcare în Albena este valabilă 24 de ore !

  Inainte de a părăsii parcarea asigurați-vă că ați validat și plătit pentru biletul dumneavoastră la recepția hotelului sau la stațiile automate de plătă.

  În cazul în care părăsiți stațiunea cu mașina, va trebuii să plătiți taxa de parcare din nou când reintrați.

  Dacă doriți să vizitați Albena pentru o singură zi, puteți parca mașina în parcarea autobuzelor, care este localizată chiar la intrarea în stațiune. Este situată la intrarea în stațiune, pe partea dreaptă. Înainte de a părăsi parcarea de la Autogară, asigurați-vă că ați validat și achitat biletul la stațiile automate de plată. Tariful este 5 BGN/ bilet, fiecare bilet fiind valabil pentru o singură intrare și staționare timp de 24 de ore. Din parcarea pentru autobuze ai la dispoziție două linii electrice de transport gratuit: Linia albastră: către Paradise Blue Hotel & SPA, Ganvie Beach Club și plaja centrală. Linia galbenă: către hotelurile Boryana, Nona, Elitsa, Mura și plaja din apropierea acestora.