Oferte sejur cazare Nisipurile De Aur Litoral Bulgaria - Bulgaria 2019

Comparam preturile pentru  Nisipurile de Aur  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Nisipurile de Aur?
(Scor: 3.4351 / 7 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Hotelul Ambassador este situat la 30 de metri de plaja din Nisipurile de Aur şi oferă vedere la mare. Oaspeţii au la dispoziţie piscină în aer liber, precum şi o piscină interioară, tenis de
Distanta fata plaja 30m
Construit in anul 1990 si renovat in 2018, oferă o plajă de nisip proprie, umbrele de soare și șezlonguri, ventrul stațiunii - 6 km. WiFi gratuit inclus. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 200m
Una dintre alegerile noastre de top din Burgas, acest complex elegant oferă apartamente şi studiouri cu vedere splendidă la mare și se află la doar 300 de metri de plaja cu nisip din zona
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Hotelul Troyan Plaza, situat pe malul râului Beli Ossum, în centrul orașului Troian, oferă o zonă de fitness și de relaxare. Camerele spațioase au internet gratuit. Animalele de companie nu
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Situat în apropiere de plaja din Ceaika, Hotelul AquaView ofera restaurant elegant, piscină, un centru spa, camere elegante cu acces WiFi gratuit şi balcon mobilat cu vedere la Marea Neagră.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 200m
Design hotel Element ( ex Malina), complet renovat, situat în centrul staţiunii Nisipurile de Aur, la numai 300 de metri de plaja şi de staţia de autobuz, ofera spre cazare camere cu un balcon,
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 200m
Renovat in anul 2010, Hotelul Pliska pune la dispozitia turistilor sai, camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, piscina interioară încălzită, piscina exterioara cu sectiune pentru copii,
Recomandat pentru: Familii cu copii
Distanta fata plaja 300m
Hotel Zdravets, in zona centrala a statiunii in apropierea hotelurilor este un hotel modern si primitor ce piscina pentru adulti cu sectiune separata pentru copii, sala de fitness, sauna, restauran
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 150m
Renovat in anul 2004, Hotelul Shipka, situat la 500 de metri de Nisipurile de Aur, Hotelul Shipka ofera un centru spa, piscină interioară, piscină în aer liber cu apa minerala, saună,
Recomandat pentru: Buget Redus
Distanta fata plaja 200m
Hotelul Elena, din Nispurile de Aur, construit in anul 2004, dispune de piscina (100 mp.), piscina interioara (100 mp.), piscina pentru copii, restaurant, bar, internet cafe, tenis de masa, si
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 350m

Mai multe informatii despre Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur

Numele stațiunii Nisipurile de Aur provine dintr-o veche legendă, în care se spune că pirații au găsit o comoară de aur imensă pe litoralul aflat la nord de orașul Varna. Dar, pământul s-a revanșat față de hoți și a transformat aurul într-un nisip minunat.

Datorită frumuseții sale naturale, plaja din Bulgaria a devenit o celebră stațiune internațională. Acum, totul este foarte atractiv pentru un sejur la Nisipurile de Aur. Stațiunea este faimoasă pentru nisipul său auriu fin și pentru plajele sale lungi.

Un sejur la Nisipurile de Aur este unul dorit de către mulți turiști. Plaja se află la doar 17 kilometri de Varna, stațiunea este una magnifică, fiind cea mai mare de la Marea Neagră. Aici există o mulțime de ape minerale, o plajă lungă de peste 3,5 kilometri, cu o lățime de aproape 100 de metri.

Temperatura medie a aerului este cuprinsă între 27 și 30 de grade Celsius în timpul verii, iar apa mării are 25-28 de grade Celsius.

Turiștii care caută cazare la Nisipurile de Aur sunt puși în încurcătură datorită ofertei diversificate a stațiunii. Există peste 80 de hoteluri, vile sau complexe de apartamente.

Dacă aveți un buget redus și preferați o cazare la Nisipurile de Aur într-un hotel de 2 stele atunci puteți alege între Britz, Diana, Horizont, Zora, Malina, Zdravetz, Rai sau Tsarevets.

Hoteluri de 3 stele la Nisipurile de Aur sunt atractive pentru turiștii cu un buget mediu. O cazare la această categorie vă oferă posibilitatea alegerii unuia dintre cele peste 25 de hoteluri. Putem menționa hoteluri renumite precum Ambassador, Astoria, Sunrise, Flamingo, SportPalace, Gradina, Perla, Nympha, Ekzotika, Warshawa sau Journalist.

Pentru un sejur minunat la Nisipurile de Aur puteți alege unul dintre cele peste 35 de hoteluri de 4 stele. Cu un buget mai mare vă puteți petrece vacanța într-unul dintre hotelurile renumite precum Berlin, Aphrodita, Edelweiss, Havana, Royal, Sofia, Palbeach, Golden Beach, Holiday park, Metropol, Arabella, Bolero, Atlas, Luna sau Elena.

Hoteluri de 5 stele din Nisipurile de Aur

Dacă dispuneți de un buget adecvat, atunci puteți alege un sejur la Nisipurile de Aur, într-unul dintre hotelurile de lux, de 5 stele. Cazarea la Nisipurile de Aur este de nivel occidental în hotelurile Admiral, Hermitage, Marina, Riviera Beach, Imperial, International sau Casino. Există și varianta pentru VIP-uri la Boutique Oasis.

Pentru cei care optează pentru un apartament într-un complex, atunci puteți găsi cea mai bună ofertă la Paradise Green, Park, Ivtour sau Yalta Complex.

Printre atracțiile turistice de care se pot bucura turiștii într-un sejur la Nisipurile de Aur menționăm parcul acvamarin Aquapolis, considerat cel mai frumos din estul Europei. În stațiune există un bogat program de concerte de muzică, expoziții, prezentări de modă, festivaluri ale berii, parade ale mașinilor de epocă.

Pe parcursul verii se desfășoară un Festival Internațional la Varna, în apropiere de Nisipurile de Aur, unde au loc manifestări muzicale, de operă, balet, teatru, jazz și folk.

Stațiunea Nisipurile de Aur dispune de condiții minunate pentru recreere, divertisment, sport și tratament balnear. Este un paradis pentru copii, asigurând o vacanță odihnitoare pentru părinți. Nisipurile de Aur a fost distinsă de mai multe ori cu premiul Blue Flag pentru calitatea serviciilor. În stațiune există terenuri de tenis, volei, bowling, baschet, minigolf și chiar piste de ciclism.

Mergi Sus

Curs valutar Banca Transilvania

21.06.2019
1 EURO = 4.78 Lei

Ne gasiti pe

021.311.7464 Bd-ul Gh. Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, 010336, Bucuresti