Oferte Cazare Nessebar - Litoral Bulgaria 2018 - 6 Hoteluri din Nessebar Disponibile

Comparam preturile pentru  Nessebar  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Nessebar?
(Scor: 551 / 2 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Hotelul Marieta Palace, situat în imediata apropiere a străzilor comerciale din Nesebăr şi la numai 500 de metri de cele mai pitoreşti plaje de la Marea Neagră, ofera gratuit internet in camere, piscină în aer liber, parcarea privată.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Distanta fata plaja 500m
Hotelul Marina Palace, inaugurat in 2004 si renovat in anul 2011, oferă cazare in camere cu aer condiţionat şi balcon (majoritatea beneficiază de vedere la mare şi acces la internet, iar de pe acoperiş puteţi admira vederea panoramică a statiunii Nessebar.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Sol Nessebar Palace Resort pune la dispoziţia turistilor o varietate de facilități și programe de divertisment, regim de masa all inclusive, acces la noul parc acvatic, care are 5 tobogane acvatice și mai multe piscine. Atracția 0 reprezinta si canalul Rapid River, ce trece pe lângă plajă și se varsă într-o piscină aflată în pădure, lângă terasele de pe plajă.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 50m
Hotelul Mirage, situat chiar pe plaje, are o piscină în aer liber cu zonă pentru copii, o saună, sală de fitness şi un bar cu o terasă spaţioasă ce are vedere la mare. Acces WiFi gratuit.
Recomandat pentru: Familii cu copii
Distanta fata plaja 10m
Festa Panorama renovat in anul 2011, este un hotel all inclusive situat la 100 de metri de plajă si oferă acces gratuit la internet WiFi în zonele publice, precum şi piscine în interior şi în aer liber. Pe aici trece linia de legatura dintre statiunea Sunny Beach si vechiul oras Nessebar, transportul fiind asigurat de un mini-tren si autobuz.
Distanta fata plaja 100m
Hotel Sol Nessebar Bay Mare, unul din cele mai luxoase hoteluri din zona Nesseba, face parte din Complexul Nessebar Bay/Mare, iar turistii au acces la noul parc acvatic cu 5 tobogane cu apă și mai multe piscine, inclus în oferta all inclusive. De asemenea, pot naviga de-a lungul plajei pe un curs de apă rapid, atracția unică a proprietăţii, până la o piscină aflată în pădure, lângă terasele de pe plajă..
Recomandat pentru: Familii cu copii
Distanta fata plaja 50m
Mergi Sus

Curs valutar Banca Transilvania

15.07.2018
1 EURO = 4.7 Lei

Ne gasiti pe

021.311.7464 Bd-ul Gh. Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, 010336, Bucuresti