Oferte Cazare Sf Constantin Si Elena - Litoral Bulgaria 2018 - 2 Hoteluri din Sf Constantin si Elena Disponibile

Comparam preturile pentru  Sf Constantin si Elena  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Ocazii speciale
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru


Info Sf Constantin si Elena


Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Sf Constantin si Elena?
(Scor: 551 / 1 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Hotelul Aqua Azure dispune de piscina, piscina interioara, piscina pentru copii, restaurant, bar, biliard, internet cafe, precum și WiFi gratuit în zonele publice.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 150m
Hotelul construit in anul 2004, este amplasat chiar pe plaja statiunii St. Constantin & Elena, foarte aproape de zona comerciala si, oferă tobogane de apa la piscina, piscina interioara cu apa
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 20m

Mai multe informatii despre Sf Constantin si Elena

Sf Constantin si Elena

Stațiunea Sf. Constantin și Elena este un oraș de pe coasta Mării Negre din Bulgaria, situat la 8 kilometri de Varna și 7 kilometri de Nisipurile de Aur. Aceasta se găsește într-un parc cu chiparoși, crini și smochini, fiind cea mai veche stațiune din Bulgaria.

Un sejur la Sf. Constantin și Elena oferă turiștilor numeroase atracții precum izvoarele minerale, complexele balneologice, piscine în aer liber cu apă minerală caldă, faimoasă pentru calitățile sale terapeutice.

Numele stațiunii provine de la cunoscuta mănăstire Sf. Constantin și Elena aflată în regiune. Așezarea a fost construită încă din anii 1908 - 1910. Specificul stațiunii este dat de izvoarele cu apă minerală și termală, care au temperatura de 36 de grade Celsius și pot fi întâlnite chiar pe țărmul mării.

Stațiunea este ideală pentru o vacanță liniștită, unde turiștii care și-au cumpărat un sejur la Sf. Constantin și Elena pot îmbina plăcutul cu utilul.

Popularitatea stațiunii Sf. Constantin și Elena se datorează combinației unice dintre plajele cu nisip, aerul curat de munte, izvoarele naturale și mare. Clima din regiune este una temperat continentală mediteraneeană, cu veri calde și uscate, fără precipitații.

Plaja este una cu nisip fin, cu golfulețe formate din formațiuni pietrose și cu multe piscine. Stațiunea Sf. Constantin și Elena dispune și de numeroase faleze în apropierea mării.

Un sejur la Sf. Constantin și Elena poate fi foarte atractiv datorită temperaturii ridicate a aerului din timpul verii, de 25 – 30 de grade Celsius și a apei mării, de 25 – 28 de grade Celsius.

Pentru cazare la Sf. Constantin și Elena, turiștii pot alege locuri în hoteluri confortabile, vile sau case de vacanță. Stațiunea este deservită de aeroportul internațional din Varna și de liniile de autobuz ale sistemului de transport public.

Turiștii care caută locuri de cazare la Sf. Constantin și Elena pot opta pentru unul dintre numeroasele hoteluri din stațiune, de la 2 și până la 5 stele. Pentru un sejur mai ieftin la Sf. Constantin și Elena se poate alege unul dintre hotelurile Roussalka sau Chaika, de 2 stele.

O cazare pentru un buget mediu se poate face la un hotel de 3 stele, precum Gloria, Koral, Kristel, Atlant. Turiștii cu un buget mărit pot alege un sejur la Sf. Constantin și Elena într-un hotel de 4 stele, la Dolphin-Marina, Lebed, Ritza, Avrora, Aqua Azur sau Estreya Palace.

La Grand Hotel Varna situat chiar în inima stațiunii, turiștii pot avea condiții de lux, la categoria 5 stele. Un sejur la Sf. Constantin și Elena vă poate îmbia și la vizitarea unor obiective turistice, precum Grădina Botanică din Sofia, mănăstirea ortodoxă Sf. Constantin și Elena (construită în secolul al XVI-lea) sau palatul regal de vară de la Euxinograd, fosta reședință a monarhilor bulgari Alexandru I, Ferdinand I și Boris al III-lea. Dacă ați ales o cazare la Sf. Constantin și Elena atunci puteți beneficia de foarte multe oportunități de petrecere a timpului liber. Aici, se pot efectua tratamente balneare și se pot practica diverse sporturi nautice, precum schi pe apă, yachting, ski-jet, biciclete pe apă, dar și clasice, ca fotbal, tenis, ciclism sau tir cu arcul.

Turiștii au o gamă variată de restaurante, baruri, cafenele, pizzerii, patiserii sau cluburi de noapte. Cele mai cunoscute localuri sunt Manastyrska Izba, Bulgarska Svadyba și restaurantul de la malul mării sub formă de vapor.

Mergi Sus

Curs valutar Banca Transilvania

18.11.2018
1 EURO = 4.71 Lei

Ne gasiti pe

021.311.7464 Bd-ul Gh. Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, 010336, Bucuresti