Cazare la 5 Hoteluri in Duni, Bulgaria

Comparam preturile pentru vacanțe în Duni, Litoral Bulgaria de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Duni - Litoral Bulgaria


close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Tip Unitate Cazare
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!

Hotel Holiday Village
Duni
Duni Holiday Village face parte din complexul impresionant Duni Royal şi oferă 4 piscine în aer liber cu zonă pentru copii şi un nou parc acvatic disponibil gratuit doar pentru oaspeţii
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 400m

Hotel Pelican Duni
Duni
Având vedere superbă la Golful Sozopol, Hotelul Duni Pelican face parte din complexul Duni Royal şi oferă camere cu aer condiţionat şi balcon, facilităţi generoase de divertisment şi un nou
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 200m

Hotel Belleville
Duni
Oferind vedere superbă la Golful Sozopol, Duni Belleville Hotel face parte din Duni Royal Resort şi este la doar 150 de metri de plajă, oferind 4 piscine în aer liber şi un nou parc acvatic
Recomandat: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 150m

Hotel Marina Beach Duni
Duni
Hotelul Marina Beach se afla in localitatea Duni, in satul de vacanta Duni Royal Resort, in apropierea plajei cu nisip fin, în apropiere de oraşul Sozopol si face parte din complexul exclusivist
Distanta fata plaja 10m

Hotel Marina Royal Palace
Duni
Marina Royal Palace este situat chiar pe plaja de nisip şi face parte din complexul exclusivist Duni Royal Resort de lângă Sozopol. Complexul Duni are 4 piscine şi 10 terenuri de tenis, precum
Distanta fata plaja 10m
Duni

Ce trebuie sa stim cand suntem cazati in Duni

Duni este o statiune mica si luxoasa, situata intre munte si mare, la 7 km de Sozopol si la 15 km de Primorsko, in golful cu acelasi nume. Construcţia acestei minunate staţiuni a fost terminată în anul 1986 în cel mai pur stil bulgăresc al secolelor trecute. Oraşul este flancat în partea nordică de munţi, iar drumul până la plajă este presărat de alei înguste în stilul vechiului oraş. La ţărmul mării se găseşte un mic port. In anii 2000 insa, a fost renovat si modernizat.

Numele ei vine de la dunele de nisip care se întind sinuos pe o lungime de aproape 5 km. La sud, este înconjurată de lacul Alepu, iar la vest de o pădure de pini. Peisajul este cu adevărat magnific. De la plajă pornesc dealuri împădurite.

Duni este o statiune cu circuit inchis, in care au acces doar turistii cazati in cele 4 hoteluri si 30 de vile din interiorul complexului intins pe cateva hectare. In complex deplasarea se face doar pe jos, masinile fiind tinute in parcarea pazita.

Cum e plaja in statiunea Duni

Plaja de la Duni are o lungime de 4,5 km şi o lăţime maximă de 100 de metri. Este acoperită cu un nisip auriu.

Plaja are nisipul fin iar intrarea in apa se face lin. In zona nu se formeaza valuri mari, datorita digului care strajuieste golful.

Conditii de cazare in statiunea Duni

Cazarea in Duni este ideala pentru turistii care doresc sa-si petreaca intreg sejurul fara a se deplasa prea mult. Toate hotelurile din cadrul complexului practica turismul cu servicii all inclusive, fiind incluse in pachetul turistic cazarea, masa, bauturi autohtone precum si accesul la majoritatea facilitatilor oferite de complexul turistic.

Pentru familiile cu copii exista personal pregatit pentru ingrijirea celor mici, se organizeaza zilnic spectacole si concursuri. Seara au loc spectacole de divertisment si petreceri.

Unde putem manca in statiunea Duni

In statiunea Duni gasim numeroase alei si stradute umbroase unde se pot face plimbari romantice, terase unde se pot servi bauturi sau gustari, baruri, mai multe restaurante.

Posibilitati de distractie si relaxare in statiunea Duni

Statiunea Duni are amenajate mai multe terenuri de tenis, unele dintre ele si cu nocturna, centre de inchirieri biciclete si echipamente pentru practicarea sporturilor pe apa.

Valută

Valuta bulgară se numeşte LEVA (BGN), care este alcătuit din 100 stotinki. Toate plăţile se efectuează în valuta naţională. Bancnotele sunt de 1, 2, 10, 20, 50 şi 100 de leva, iar monedele de 1, 2, 5, 20 şi 50 de stotinki. Curs valutar fix: 1 Euro = 1.95583 Lev. Se recomandă ca schimbul valutar să fie efectuat la birourile de schimb, la recepţia hotelului, la aeroport sau banci.