Cazare la 0 Hoteluri in Duni, Bulgaria

Comparam preturile pentru vacanțe în Duni, Litoral Bulgaria de la TourOperatori

Caută cele mai bune preturi pentru Duni - Litoral Bulgaria


× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Nu exista nici o oferta disponibila pentru Duni / cu filtrele selectate

Duni

Ce trebuie sa stim cand suntem cazati in Duni

Duni este o statiune mica si luxoasa, situata intre munte si mare, la 7 km de Sozopol si la 15 km de Primorsko, in golful cu acelasi nume. Construcţia acestei minunate staţiuni a fost terminată în anul 1986 în cel mai pur stil bulgăresc al secolelor trecute. Oraşul este flancat în partea nordică de munţi, iar drumul până la plajă este presărat de alei înguste în stilul vechiului oraş. La ţărmul mării se găseşte un mic port. In anii 2000 insa, a fost renovat si modernizat.

Numele ei vine de la dunele de nisip care se întind sinuos pe o lungime de aproape 5 km. La sud, este înconjurată de lacul Alepu, iar la vest de o pădure de pini. Peisajul este cu adevărat magnific. De la plajă pornesc dealuri împădurite.

Duni este o statiune cu circuit inchis, in care au acces doar turistii cazati in cele 4 hoteluri si 30 de vile din interiorul complexului intins pe cateva hectare. In complex deplasarea se face doar pe jos, masinile fiind tinute in parcarea pazita.

Cum e plaja in statiunea Duni

Plaja de la Duni are o lungime de 4,5 km şi o lăţime maximă de 100 de metri. Este acoperită cu un nisip auriu.

Plaja are nisipul fin iar intrarea in apa se face lin. In zona nu se formeaza valuri mari, datorita digului care strajuieste golful.

Conditii de cazare in statiunea Duni

Cazarea in Duni este ideala pentru turistii care doresc sa-si petreaca intreg sejurul fara a se deplasa prea mult. Toate hotelurile din cadrul complexului practica turismul cu servicii all inclusive, fiind incluse in pachetul turistic cazarea, masa, bauturi autohtone precum si accesul la majoritatea facilitatilor oferite de complexul turistic.

Pentru familiile cu copii exista personal pregatit pentru ingrijirea celor mici, se organizeaza zilnic spectacole si concursuri. Seara au loc spectacole de divertisment si petreceri.

Unde putem manca in statiunea Duni

In statiunea Duni gasim numeroase alei si stradute umbroase unde se pot face plimbari romantice, terase unde se pot servi bauturi sau gustari, baruri, mai multe restaurante.

Posibilitati de distractie si relaxare in statiunea Duni

Statiunea Duni are amenajate mai multe terenuri de tenis, unele dintre ele si cu nocturna, centre de inchirieri biciclete si echipamente pentru practicarea sporturilor pe apa.

Valută

Valuta bulgară se numeşte LEVA (BGN), care este alcătuit din 100 stotinki. Toate plăţile se efectuează în valuta naţională. Bancnotele sunt de 1, 2, 10, 20, 50 şi 100 de leva, iar monedele de 1, 2, 5, 20 şi 50 de stotinki. Curs valutar fix: 1 Euro = 1.95583 Lev. Se recomandă ca schimbul valutar să fie efectuat la birourile de schimb, la recepţia hotelului, la aeroport sau banci.