Oferte Cazare Duni - Litoral Bulgaria 2018 - 5 Hoteluri din Duni Disponibile

Comparam preturile pentru  Duni  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Duni?
(Scor: 551 / 1 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Duni Holiday Village face parte din complexul impresionant Duni Royal şi oferă 4 piscine în aer liber cu zonă pentru copii şi un nou parc acvatic disponibil gratuit doar pentru oaspeţii complexului.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 400m
Având vedere superbă la Golful Sozopol, Hotelul Duni Pelican face parte din complexul Duni Royal şi oferă camere cu aer condiţionat şi balcon, facilităţi generoase de divertisment şi un nou parc acvatic disponibil gratuit doar pentru oaspeţii complexului.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 200m
Oferind vedere superbă la Golful Sozopol, Duni Belleville Hotel face parte din Duni Royal Resort şi este la doar 150 de metri de plajă, oferind 4 piscine în aer liber şi un nou parc acvatic disponibil gratuit doar pentru oaspeţii complexului. Oraşul Sozopol se află la 10 minute de mers cu maşina.
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Distanta fata plaja 150m
Hotelul Marina Beach se afla in localitatea Duni, in satul de vacanta Duni Royal Resort, in apropierea plajei cu nisip fin, în apropiere de oraşul Sozopol si face parte din complexul exclusivist Duni Royal Resort. Complexul Duni are 4 piscine şi 10 terenuri de tenis şi un nou parc acvatic disponibil gratuit doar pentru oaspeţii complexului.
Distanta fata plaja 10m
Marina Royal Palace este situat chiar pe plaja de nisip şi face parte din complexul exclusivist Duni Royal Resort de lângă Sozopol. Complexul Duni are 4 piscine şi 10 terenuri de tenis, precum şi un nou parc acvatic disponibil gratuit doar pentru oaspeţii complexului.
Distanta fata plaja 10m
Mergi Sus

Curs valutar Banca Transilvania

15.07.2018
1 EURO = 4.7 Lei

Ne gasiti pe

021.311.7464 Bd-ul Gh. Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, 010336, Bucuresti