Oferte Sejur Insula Tenerife - Spania 2018
Plecare din Cluj- 45 Hoteluri Disponibile

Comparam preturile pentru  Insula Tenerife  de la TourOperatori si va oferim cel mai bun Pret!

Localitați din Insula Tenerife - Spania

close Rezervați mai rapid ! Filtrele îi ajută pe clienții noștri să economisească timp în momentul în care își aleg pachetul. Le puteți încerca acum...
Filtreaza
Ocazii speciale
Transport
Categorie Hotel
Tip masa
Facilitati
Recomandat pentru
Parteneri
Parteneri
Parteneri Ocaziituristice.ro
Cât de mult îţi place Insula Tenerife?
(Scor: 4.7551 / 8 voturi)
× Nu așteptati sa crească prețurile! Profitați de ultimele camere disponibile!
Situat la 11 minute pe jos față de plajă. Checkin Bungalows Atlántida oferă facilităţi de sport şi 3 piscine, dintre care 2 sunt încălzite în timpul sezonului de iarnă. WiFi gratuit inclus. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.
Zbor din: Bucuresti, Cluj
Situat la 7 minute pe jos față de plajă. Tigotan Lovers & Friends Playa de las Americas - Adults Only se află în centrul orașului Playa de las Américas din Tenerife, la 5 minute de mers pe jos de plajă, şi oferă 2 piscine în aer liber, căzi spa în aer liber, terase la soare cu șezlonguri balineze și facilități sportive. WiFi gratuit inclus. Animalele de companie nu sunt acceptate. Nu există parcare disponibilă.
Zbor din: Bucuresti, Cluj
Recomandat pentru: Adults only
Situat la 3 minute pe jos față de plajă. Acest hotel de lux est situat lângă Plaja Fañabé, din sudul insulei Tenerife. Acesta are grădini exotice cu 2 piscine în aer liber, centru spa și camere elegante, cu acces Wi-Fi gratuit și balcon privat. Animalele de companie nu sunt acceptate. WiFi gratuit inclus
Zbor din: Bucuresti, Cluj
Recomandat pentru: Lux Vip
Situat la 7 minute de mers pe jos de plajă. Selectați Sunningdale oferă o piscină încălzită în aer liber și grădini tropicale. Situat lângă Golf Club Sur, se află la 15 minute de mers pe jos de centrul de golf San Blas Center. WiFi gratuit. Animalele de companie nu sunt permise.
Zbor din: Bucuresti, Cluj
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Situat la 5 minute pe jos față de plajă. Udalla Park se află la 5 minute de mers pe jos de plaja Playa de las Vistas din stațiunea Playa de Las Americas, în Tenerife. Hotelul include o piscină în aer liber cu șezlonguri. Se asigură și WiFi. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Zbor din: Bucuresti, Cluj
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Situat la 3 minute pe jos față de plajă, acest complex include 2 clădiri (Bonanza şi Canarife) şi pune la dispoziţie piscine în aer liber şi unităţi de cazare elegante, cu vedere la mare sau munte. Complexul oferă o varietate de activităţi, cum ar fi tenis, baschet şi programe de divertisment pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate. Internet wireless este disponibil în întregul hotel.
Zbor din: Bucuresti, Cluj, Iasi
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Situat în mijlocul unor grădini tropicale, Blue Sea Costa Jardin & Spa este la mai puţin de 1 km de plajele din Puerto de la Cruz. Oferă un centru spa, o piscină în aer liber şi camere cu balcon Internet wireless este disponibil în zone publice şi se aplică taxe. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Zbor din: Bucuresti, Cluj
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Situat la 9 minute pe jos față de plajă. Situat în stațiunea Puerto de la Cruz, la 1 km de lacul Lago Martianez, Hotel Taoro Garden pune la dispoziție o piscină în aer liber sezonieră, încălzită. Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit. Animalele de companie nu sunt acceptate
Zbor din: Bucuresti, Cluj
Situat la 12 minute pe jos față de plajă. Acest hotel cuprinzător este construit în jurul a peste 8.000 m² de grădini şi bazine de înot şi oferă o gamă largă de activităţi şi facilităţi pentru un sejur deosebit în Tenerife. Animalele de companie nu sunt acceptate. WiFi gratuit inclus.
Zbor din: Bucuresti, Cluj
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare
Situat la 4 minute pe jos față de plajă. Apart Hotel Ponderosa este un apartament cu piscină în aer liber disponibilă pe tot parcursul anului, situat în Playa de las Americas. WiFi gratuit. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Zbor din: Bucuresti, Cluj
Recomandat pentru: Vacanta si relaxare