Baile Felix,o statiune modernizata care poate sa trateze orice afectiune

Statiunea perfecta pentru a avea parte de tratamente balneo-climatice este situata la doar 9 km de orasul Oradea, din zona Bihorului. Statiunea Baile Felix este locatia ideala pentru a petrece cateva zile de relaxare si concentrare intensa pentru sanatatea organismului. Apele termale existente aici sunt cunoscute pentru proprietatile vindecatoare care actioneaza in cel mai scurt timp si care au abilitatea de a evidentia afectiuni ale corpului de toate tipurile. Sarurile minerale si proprietatile oligometalice, bicarbonate, calcice si sodice, iar namolurile care detin, la randul lor, proprietati sapropelice, sunt prezente in baile termale din aceasta statiune. Marele avantaj al apelor termale este temperatura foarte ridicata, care poata sa ajunga pana la 49 de grade. Datorita acestui fapt, turistii se pot bucura de bai in aer liber, chiar si pe timpul iernii.

Tratament Baile Felix

Statiunea Baile Felix s-a dezvoltat extrem de rapid dupa anul 1989, devenind o statiune moderna care ofera atat spatii de relaxare si obiective turistice, cat si posibilitatea de a trata numeroase afectiuni ale corpului. In ceea ce priveste posibilitatile de cazare, acestea sunt numeroase si capabile sa ofere sejururi confortabile, la standarde inalte. In scopul relaxarii, in interiorul statiunii au fost modernizate diverse stranduri, printre care si Stradul Apollo, Aqua Park-ul gazduit de Hotelul President, Strandul Felix sau Strandul Padis. Strandul Apollo ofera o gama larga de servicii si piscine, atat in interiorul unitatii cat si in exterior si este unul dintre cele mai populare din statiune, datorita preturilor accesibile. Aqua Park din incinta Hotelului President este un strand de lux care promoveaza calitatea si serviciile de maxima calitate, insa ofera servicii la preturi mai ridicate. De asemenea, confortul din interiorul hotelului poate sa satisfaca cei mai pretentiosi turisti, insa are oferte pe masura calitatii. Pensiunile care se afla in aceasta statiune, insa si acelea care sunt localizate in statiunea 1 Mai sau la mica distanta de statiunea Felix, ofera de asemenea conditii de cazare excelente.

Cele mai cunoscute obiective turistice care pot fi accesate, cu usurinta, in statiunea Baile Felix sunt bisericile din Rontau, Haieu, Baile 1 Mai, Brusturi si Felix, cladirea Sanifarm, o fosta manastire care are o arhitectura in stil baroc sau capela de la Haieu care dateaza din secolul al XIV-lea. De asemenea, parcurile impresionante si rezervatiile naturale sunt atractive. Lacurile cu nuferi, lotusi, pesti si broaste testoase, care sunt renumite pentru frumusetea lor si fenomenul carstic de pe Dealul Somleului cu o adancime de 86 de metri, atrag numerosi turisti in fiecare an.

Aceasta statiune functioneaza permanent si ofera tratamente balneare tuturor turistilor interesati, pe toata durata anului. Factorii chimici, termali si mecanici sunt extrem de importanti in terapiile urmate de catre persoanele care sufera de diverse afectiuni, precum acelea reumatice, ginecologice sau neurologice. Datorita tehnologiilor moderne cu care a fost dotata statiunea, sunt posibile terapiile wellness, antistress si terapia antiobezitate care trebuie urmate intre 1 si 3 saptamani pe an. Temperatura medie a apei in aceasta statiune este de aproximativ 37 de grade Celsius si poate fi suportata de aproape orice persoana care isi propune sa urmeze tratamentele cu apa termala.  

Afecțiuni ce pot fi tratate la Băile Felix

 • afecțiuni reumatismale inflamatorii (poliartrită reumadoidă, spondiloză anchilozantă);
 • afecțiuni reumatismale degenerative (spondiloză cervicală, dorsală și lombară, poliartroză);
 • afecțiuni reumatismale abarticulare;
 • afecțiuni post-traumatice (entorse, luxații, sechele locomotorii);
 • afecțiuni neurologice (pareze, paralizii, neuropatii, polineuropatii);
 • afecțiuni neurologice periferice și centrale;
 • afecțiuni ginecologice;
 • afecțiuni asociate (boli de nutriție și metabolism, boli endocrine).

Contraindicații

 • boli infecto-contagioase;
 • boli venerice;
 • tumori maligne;
 • hemoragii;
 • boli psihice.

Alte informatii utile despre Baile Felix


Baile Felix


Informatii utile Baile Felix

Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta!