Despre Baile Felix

Statiunea Baile Felix este cunoscuta pentru marile avantaje pe care le aduce sanatatii oricarei persoane si pentru efectele de lunga durata pe care le ofera. Fiind situata in judetul Bihor, la aproximativ 9 km de orasul Oradea, aceasta statiune este foarte usor de accesat, iar locatia in care este amplasata este o oaza de relaxare, inconjurata de spatii verzi si numeroase atractii turistice. Principalul motiv pentru care aceasta statiune este vizitata in mod constant de catre persoane atat de pe teritoriul Romaniei, cat si din strainatate este existenta apelor termale care detin proprietati foarte valoroase in ceea ce priveste afectiuni ale organismului uman intalnite foarte des in randul persoanelor de rand. Cele mai des intalnite afectiuni pentru care turistii aleg sa viziteze aceasta statiune sunt afectiunile reumatice inflamatorii si degenerative, afectiunile post-traumatice, afectiunile ginecologice, neurologice sau diverse boli care tin de metabolism.

baile-felix

Aceasta statiune balneo-climatica este recunoscuta la nivel national pentru calitatea serviciilor si pentru numeroasele beneficii ale apelor termale, fiind cea mai mare din Romania atat din punct de vedere al bailor existente cat si din punct de vedere al locurilor de cazare. Baile Felix ofera vizitatorilor atat facilitati pentru relaxare cat si baze medicale echipate cu instalatii pentru tratarea afectiunilor. Cele mai des intalnite proceduri in Baile Felix sunt kinetoterapia, electroterapia, hidroterapia, aerohelioterapia, baile calde cu ape minerale, aerosoli, bai de lumina, gimnastica medicala, sauna si cosmetica. Temperatura apelor in aceasta statiune este intre 20 si 49 de grade Celsius, acestea avand un continut foarte ridicat de saruri minerale. Aceste ape sunt extrem de benefice pentru sanatatea organismului uman si sunt utilizate ca si tratamente alternative in cazul unor afectiuni care sunt tratate si medicamentos.Harta Baile felix

Din punct de vedere turistic, Baile Felix ofera cateva obiective importante, precum strandurile cu apa termala, Aqua Park-ul acoperit, lacurile cu nuferi, lotusi, broaste testoase si pesti, strandul cu valuri care se regaseste in statiunea foarte apropiata numita 1 Mai sau Avenul de la Betfia. In ceea ce priveste istoria si cultura locurilor, exista monumente si biserici de o importanta majora, pe care trecerea timpului si-a pus amprenta. Cateva dintre acestea sunt Capela de la Haieu, care dateaza din secolul al XIV-lea, cladirea Sanifarm, bisericile ortodoxe, Biserica Greco-Catolica din Felix si Biserica de lemn din Brusturi.

Statiunea Baile Felix ofera nu numai bai termale de o valoare incomensurabila, dar si izvoare termale si bai cu namol, care sunt foarte apreciate pentru proprietatile curative pe care le au datorita calitatilor oligometalice, calcice, sodice sau bicarbonate. Ofertele de cazare din aceasta statiune sunt de asemenea foarte atractive, datorita faptului ca cele mai populare hoteluri din aceasta zona dispun de piscine interioare cu apa termala, care pot fi utilizate pe toata perioada anului, inclusiv iarna.

Asadar, cele mai cunoscute hoteluri pentru standardele ridicate de calitate ale serviciilor lor sunt Hotelul International de 4 stele, Hotelul President de 4 stele, Hotelul Nufarul de 3 stele sau Hotelul Termal de 3 stele. De asemenea, statiunea abunda de pensiuni si vile care au oferte de cazare foarte avantajoase. Restaurantele si locurile destinate divertismentului sunt deschise pe toata durata anului, insa anotimpul verii este acela in care atmosfera din aceasta statiune este una vibranta.  

Alte informatii utile despre Baile Felix


Baile Felix


Informatii utile Baile Felix

Nou Tichete de vacanta
Primim tichete de vacanta!